- 27 Ocak 2016
- 1.801
- 2.330
- 83
- 38
Cok gecmis olsun minigin tez vakitte saglikla kucaginda olur insaallah.Kizlar gece kizimin sariligi yukseldi acile geldik degeri 19 olmus fototerapi dediler.simdi fototerapiye aldilar.ben disarda bekliyorum.butun gun burda olacak.kizimi orda birakip disarda beklemek cok zor ama dayanacagim.onun sagligi icin.
Merhaba hafif sulu akintim var yazmissin benimde oluyordu hafif sulu akinti kontrole gittigimde doktor hemen sezeryana aldi aka aka suyum bitmis. Doktor cok kizmisti bana niye daha once gelmedin suyun geliyor azar azqr hicmi farketmedin diye. Doktorunu bilgilendir istersenGünaydın güzel anneler ve anne adayları, yeni haftamız bol bol sağlıklı doğumlarla geçer inşallah,ozzzy28 senden ve bebisinden güzel haberler bekliyoruz canım, kızlar dünden beridir akintim çoğaldı ama kanlı falan değil bildiğiniz bazen sulu akıntı şeklinde nişan hep kanlı gelmez diyordu burda bazı arkadaslar acaba nişan olabilir mi diye hafif bir düşünmüyor değilim yada suyum yavaş yavaş yavaş sızmaya başlamış da olabilir gibi geliyor bana, kasık ağrılarım batma şeklinde arttı ama doğum sancısı belden olurmuş benimki bildiğiniz yalancı sancı ama yine de vücut sanırım kendini hazırlıyor, birde bebek hareketleri kanala girince azalır diyorlar benimkinin maşallahı var normalde çok hareketli hamilelik yasatmamisti bana ama bu iki gündür fazla hareket ediyor burdan da kendi yorumum kanala girmediği yönünde ki bu sefer de hareketlı olmasından birsey mi olacak diye korkuyor insan, bende haftanın ilk gününün degerlendirmesi böyle artık bütün günüm, uykum, gecem hep bebekle ilgili şeyler düşünmekle geçiyor sanırım artık vucudumuzu da çok dinliyor olduk, elimden gelen nefes egzersizleri videoları izleyip kendimi hazirlamak uzun oldu ama haftanın ilk günü olsun o kadar :) inşallah bu hafta yada en gec haftaya iyi haberler Vermek istiyorum sizlere, hepimiz hakkında hayırlısı olsun kızlar...
canım 2 gündür giremiyorum nete daha çok msjların bitimine nasıl olduğuna dair fikrim yok ama geçmiş olsun allah tez zmanda şifa versinKizlar dua edin bana iki gundur hastanedeyim tansiyon yuksekligi yuzunden yatirdilar 150\110 kalkti simdi iyiz sukur dualariniza ihtiyacim var onumuzdreki hafta sanirim alicaklar simdi indi tansiyonum bu arada
Geçmiş olsun canım. Son günler çok zahmetli. Allah kolaylık versin canımGeçen hafta arkadan araba çarpmıştı, bacağıma kramp girdiği için ayağımı geri ittirmiştik ve 2 gün topallamıştım, cumartesi günü bıyıklarımı ve yüzümde çıkan birkaç tüyü sesu soğuk ağda bandıyla alıp, sesunun temizleme mendiliyle yüzümü sildim. Sabah bir kalktım yüzüm gözüm şiş içinde. Yanma ve kaşıntı vardı, bugün daha iyi.. Sabahta işe gelirken yine bizim araca hafifçe araba vurdu. Frenden ayağı kaymış arkamızda ki vatandaşın. Ay bir garip haller var bugünlerde. Allahın izniyle şu 1 ayı sağ salim atlatayım dua edin bize
Me
Merhaba hafif sulu akintim var yazmissin benimde oluyordu hafif sulu akinti kontrole gittigimde doktor hemen sezeryana aldi aka aka suyum bitmis. Doktor cok kizmisti bana niye daha once gelmedin suyun geliyor azar azqr hicmi farketmedin diye. Doktorunu bilgilendir istersen
Günaydın güzel anneler ve anne adayları, yeni haftamız bol bol sağlıklı doğumlarla geçer inşallah,ozzzy28 senden ve bebisinden güzel haberler bekliyoruz canım, kızlar dünden beridir akintim çoğaldı ama kanlı falan değil bildiğiniz bazen sulu akıntı şeklinde nişan hep kanlı gelmez diyordu burda bazı arkadaslar acaba nişan olabilir mi diye hafif bir düşünmüyor değilim yada suyum yavaş yavaş yavaş sızmaya başlamış da olabilir gibi geliyor bana, kasık ağrılarım batma şeklinde arttı ama doğum sancısı belden olurmuş benimki bildiğiniz yalancı sancı ama yine de vücut sanırım kendini hazırlıyor, birde bebek hareketleri kanala girince azalır diyorlar benimkinin maşallahı var normalde çok hareketli hamilelik yasatmamisti bana ama bu iki gündür fazla hareket ediyor burdan da kendi yorumum kanala girmediği yönünde ki bu sefer de hareketlı olmasından birsey mi olacak diye korkuyor insan, bende haftanın ilk gününün degerlendirmesi böyle artık bütün günüm, uykum, gecem hep bebekle ilgili şeyler düşünmekle geçiyor sanırım artık vucudumuzu da çok dinliyor olduk, elimden gelen nefes egzersizleri videoları izleyip kendimi hazirlamak uzun oldu ama haftanın ilk günü olsun o kadar :) inşallah bu hafta yada en gec haftaya iyi haberler Vermek istiyorum sizlere, hepimiz hakkında hayırlısı olsun kızlar...
Oyy kıyamam prensese. Tez atatlatacaksiniz annesi insKizlar gece kizimin sariligi yukseldi acile geldik degeri 19 olmus fototerapi dediler.simdi fototerapiye aldilar.ben disarda bekliyorum.butun gun burda olacak.kizimi orda birakip disarda beklemek cok zor ama dayanacagim.onun sagligi icin.
Hiç sorma canım ya kendimi dinleye dinleye bir hal oldum ama arada sabahları olan minicik kasık ağrısından başka bişey yok henüz:) bu hafta bizim 1-2-3 haziran tayfasından güzel haberler gelecek inşallah ben umutluyum:)
Akıntı artmış demişsin benim aklıma da acaba az da olsa açılma mı başladı diye geldi,randevun ne zaman belki açılmaya falan bakar doktor?
Sanada merhaba guzel anne:) benimde oglumla bugun 13. Gunum:) boncuk boncuk gözleriyle bana bakiyor:) bizde huyunu cozmeye calisiyoruz. Emmesi normale dondu gibi bazen ofkeleniyor reddediyor memeyi sakinleştiriyorum anca oyle aliyr. Cumadan beri yalnizim annem gitti mecburKızlar günaydın mutlu sabahlar, mutlu günler, güzel haberlerle dolu bir hafta diliyorum..
eshma canım çok geçmiş olsun. Bebeğin çok tatlıdır nazar olmuştur. En kısa sürede kucağına alırsın inşallah annesi.
Doğum yapan arkadaşlar nasıl gidiyor ilk günler. Biz kızımın huyunu çözmeye çalışıyoruz. Emzirme saatlerini düzenlemeye çalışıyoruz. Ama ilk günden göğsüm yara oldu. Sürekli her emzirmemde lansinohu sürüyorum. İyileşmek üzere gibi.
Bugün banyo yapabileceğim. Bandajı çıkaracağım.
Gecelerimiz uykusuz olsada sağlığımız yerinde olsun çok şükür diyorum.
Gelen giden oluyor. Abisi abilik yapmak istiyor, ablası ablalık yapmaya çalışıyor. Tek bırakamıyorum.
Eşim oruçlu iftara yemek bekliyor. Annem gelmese halim harapmış.
Hepinize kolaylıklar diliyorum kızlar. Miss kokulu, midesi sütünüzle dolu, gülücüklü bebekleriniz olsun inşaallah..
Doguma yakın o akıntıların artmasi normal diye okumuştum cnm .bende çok uzun zamandır var doktor suyu hep normal dedi belkide açılma olduğu içindir . Dedigin gibi benim minikte cok hareketli.bugun kontrolum var bnde merak ettim şimdi cati muayenesi yapacaktı bakalım ne dicekKontrol günüm çarşamba, ama yine de telle bir arıyim diyorum, öyle aman aman sular Seller olmuyor ama bildiğin bazen adete yakında olurdu ya yumurta beyazı gibi sulu akintimiz artardı öyle suan, onun dışında kasiktaki batmalarım devam ediyor, inşallah senin dediğin gibidir yavaştan acilmam baslamistir, ama benim ve S Sosyologg_anne nin dediği gibi suda sızıntı baslamissa o biraz sıkıntılı biliyorsun, öğlen gebelik okulum biraz daha kendimi takip edeceğim akinti devam ederse doktorumu arayacagim...
Canım resmen bu hafta benim yaşadığım şeylerin aynısını yaşamazsın. Öyle bi akıntım var ki mantar mı oldum acaba dedim her ayağa kalkışımda bütün çamaşırımı ıslatıcak kadar bi akıntı geliyo ve bütün gün bu şekilde devam ediyo. Dediğin gibi benim de bebeğim 1 haftadır geceleri inanılmaz hareketli durmuyo hiç ben de korkuyorum bişey mi oldu diye çünkü baya çırpınıyo gibi hareket ediyo. Bazen gece kasılmalarım oluyo düzenli ama uyuduktan sonra geçiyo. Bi de vajinamın içinde batma gibi ağrılar oluyo biri iğne batırıyo gibi, ama bebeğim kanala inmemişti geçen haftaki kontrolde. Bugun gidicem kontrolüm var 1 saat sonra. Doktora sorucam bunları yazarım sana gelinceGünaydın güzel anneler ve anne adayları, yeni haftamız bol bol sağlıklı doğumlarla geçer inşallah,ozzzy28 senden ve bebisinden güzel haberler bekliyoruz canım, kızlar dünden beridir akintim çoğaldı ama kanlı falan değil bildiğiniz bazen sulu akıntı şeklinde nişan hep kanlı gelmez diyordu burda bazı arkadaslar acaba nişan olabilir mi diye hafif bir düşünmüyor değilim yada suyum yavaş yavaş yavaş sızmaya başlamış da olabilir gibi geliyor bana, kasık ağrılarım batma şeklinde arttı ama doğum sancısı belden olurmuş benimki bildiğiniz yalancı sancı ama yine de vücut sanırım kendini hazırlıyor, birde bebek hareketleri kanala girince azalır diyorlar benimkinin maşallahı var normalde çok hareketli hamilelik yasatmamisti bana ama bu iki gündür fazla hareket ediyor burdan da kendi yorumum kanala girmediği yönünde ki bu sefer de hareketlı olmasından birsey mi olacak diye korkuyor insan, bende haftanın ilk gününün degerlendirmesi böyle artık bütün günüm, uykum, gecem hep bebekle ilgili şeyler düşünmekle geçiyor sanırım artık vucudumuzu da çok dinliyor olduk, elimden gelen nefes egzersizleri videoları izleyip kendimi hazirlamak uzun oldu ama haftanın ilk günü olsun o kadar :) inşallah bu hafta yada en gec haftaya iyi haberler Vermek istiyorum sizlere, hepimiz hakkında hayırlısı olsun kızlar...
Doguma yakın o akıntıların artmasi normal diye okumuştum cnm .bende çok uzun zamandır var doktor suyu hep normal dedi belkide açılma olduğu içindir . Dedigin gibi benim minikte cok hareketli.bugun kontrolum var bnde merak ettim şimdi cati muayenesi yapacaktı bakalım ne dicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?