- 27 Ocak 2016
- 1.801
- 2.330
- 83
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün 4-5 defa karnımın tam ortasında toparlanıyor bebeğim, sizdede oluyor dimi normaldede oluyordu ama bu kadar fazla olmazdı
Kesinlikle cok zor, bnm oglum sarilik olmustu, uyandiramiyorduk, bi saatte bir soyuyorduk komple, o zaman uyaniyordu rahatsiz olup, giydirip emzirip, altini temizleyip yatiyryrduk, mahvolmustum hic uyuyamiyrdum, gogus ucum oyle dudaklarinda dururdu, kipirdarmiyordu agzini
Zaten cnm asagi yukari bi hafta on gune bebek emebiliyor ve sut geliyor, bebegin ihtiyacida o sure icerisinde findik kadar midesini dolduracak kadar sut
Kilo verme konusuna gelince de, oyle bir mekanizma var ki, bebek emdikce rahim kendini topluyor, yani onumuzdeki gunlerde daha hizli toplarma surecine gireceksinn
40 ciktiginda baya bi kilo gitmis oluyor ancak karin tamamen cekilmiyor, biraz oluyor
Bugün daynamayıp ağladım artık sütüm kesilcek diye korkuyorum..biberon ilk iki gün verdik şimdi kaşıkla veriyoruz neden bu kadar zorluuoyar bilmem bende korkuyorum sarılıktan
Çok güzel bir haber aslında :) acil durumlar için hazırlıklı olda
Evet ona kanaat getirdim ben de canim: olmayinca olmuyor:))) bu saatten sonra vicdan yapmam. Pismanlik duyacagim asamayi da gectim. Hadi bakalim sen benmcrhelena uclusu yarisa devam :)
3520 gr canım kız bebiş.. Yani biraz hassaslaştım sanırım artık insanlar bana kızcak sağlık problemi yok niye büyütüyor diye ama ben karar verirken gerçekten işkence çeken bir insanım ve böyle doktor da çok arada olunca beni de arada bırakmış oldu ve benim için çok büyük karar, ani gelişsin de istemiyorum birşeyler ondan korkuyorum çokBebegin ne kadar buyuk
Aglama cnm hayirlisi ne ise o olsun insallah
Hiçbir yere varmayan bir yarış![]()
Canım sen neler yapıyorsun ya, nasıl keyifler, kontroller nasıl gidiyor?
Dr ne diyorKızlar hic bi belirti yok yaa. Günüm doluyor doğuramicam mi ne yaa. artık çok sıkılmaya başladım ;(![]()
Bekliyorum canım ben de sizin gibi,sizleri takip ediyorum sanki siz bizde hareket var deyince bende de olacak gibi heyecanlanıyorum:) en son geçen hafta cuma gitmiştim hiçbişey yoktu.Bu cuma eğer ki bir mucize olmazsa tekrar gidecem,doğum şekli ve zamanını kesin olarak konuşacaz.Benim tahminimce cumaya kadar gelmezse pazartesi ya da salı günü doğum olacak büyük ihtimalle.Çok beklemek istemiyor çünkü doktor 41e kadar.Bebeğin boyutuna durumuna göre suni ya da sezeryan dicek sanırım.Hayırlısı olsun bu kadar bekledikten sonra sanırım artık doğum şekline çok takılmıyorum,önemli olan sağlıkla gelmesi.Kötü örnekleri görünce bir an önce de doğsun istedim açıkçası:)
Senin ne zaman bidaha kontrol?
Kızlar hic bi belirti yok yaa. Günüm doluyor doğuramicam mi ne yaa. artık çok sıkılmaya başladım ;(![]()
22sinde gittim 5inde gel dedi iste canım uzak olduğu için her hafta cagirmiyor. Pazartesi gidicem. O zamana kadar olmick galiba doğum yaDr ne diyor
Bize de geçici bir kağıt ile zarf verilmiş bunu saklayın demişler içinde ne var eşim bakmamış nüfus cüzdanı eve gelecekmişBize kimlik falan berimedi. Esim nufusa gitti orda gecici kimlik belgesi verdiler. 15 gün sonrada kimşik ewe gelir demişler
Topuk kanını hastane ikş defa aldı ve ikisindede bi kagıt verdi. Saglık ocagı ararsa gidip bu kagıdı gösterirsiniz dediler
Bebek kanalda demişti. Çatinda müsaite benziyor demişti canım. Ama ne kadar geçti üzerinden gelmiyor bebek yaaCanım sende bizdensin, ilk siraefefsunkar da bir haziran ama onda tık yok, sonra sırası ile ben ve
mcrhelena ama ikimizde de tık yok, eee birde sen varsın anlaşılan ne bileyim bizde ne var böyle, doktor sana ne dedi tam olarak bilmiyorum ama hayırlısı ile elimize alalım da yavruları ben artık doktor ne derse o diyorum¿
Bebek kanalda demişti. Çatinda müsaite benziyor demişti canım. Ama ne kadar geçti üzerinden gelmiyor bebek yaa
Amiin canım hepimize inşallah. Korkuyorum suni sancidan ama nasipse varsa yapacak Bisey yokO zaman suni sanci denersiniz en azından, rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin