2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kendini gerçekleştiren kehanet oldu o biraz :))))) haziran annesi diye basladik olaya direndi direndi öyle de oldu.grubun hakkını verdik. Bence mayısta dogum yapan haziran anneleri ayıp etti gruba:)))))))))))) gerekirse fazladan birkac hafta beklenir yine de gruba ihanet edilmez sekil a:)))) bu arada nişandan sonra 1 hafta bile gecebiliyormus canim. Kasma o konuda rahat ol.

Kesinlikle haklısın, valla canım bende artık teslimiyet oluştu sanki doktora, yani doktor bekliyor daha ne yapsın, açılma inme yok sancı desen artık tık yok, sonuna kadar bekledikten sonra doktorum ne derse o diyorum rabbim sağ saglim elime almayi nasip etsin, birsey falan olursa daha çok üzücü herkes herseyin normalini istiyor ama olmayınca da olmuyor

Canım 7.günüm..biberon kullandık düne kadar...dün kaşığa geçtik..onda da çok az alıyor.sarılık için de korkuyorum. .memeyi dün aldı bugün enmeyi başardı
Ama sorun şu ki ne kadar emiyo anlamıyorum.ya sarılık olursa diye korkuyorum. Dün gece emdi ağladı kaşıkla azcık daha aldı ağladı son çare gene biberon verdim. Sarılık olayını atlatsak herşey daha kolay olacak
En azından sen kaşıkla vermeyi başarmış sın
Bugün daynamayıp ağladım artık sütüm kesilcek diye korkuyorum..biberon ilk iki gün verdik şimdi kaşıkla veriyoruz neden bu kadar zorluuoyar bilmem bende korkuyorum sarılıktan

Kontrolden geldim kızlar dr usg ile baktı suyu için bu haftalarda azalma olabilir normal dedi. Çatı muayenesi de yaptı ama biraz zorladı sanırım acıdı. Yoksa çatı muayenesi böyle mi oluyordu unutnuşum :confused:
Bebeğin başı kanala girmiş alttan muayene ederken başı burada dedi. Abarttı sanki hah elimde der gibi :)) doğum bir haftaya kalmaz olur dedi. Baya ümitli konuştu sevindim kendi adıma :KK71:

Merhaba canım, benim Doğum şeklinin miyomla bir ilgisi olmadı, farklı bir nedenden dolayı sezeryan kararı almıştık ama operasyon esnasında duruma göre miyomu da alabilirim demişti dr, ki öyle de oldu. Bir taşla iki kuş misali...
karnımı sarmadım, satabileceğimi de pek düşünmüyorum çünkü alev çıkıyor vücudumdan...:) zaten aldığım 8 kg'nin 6'sı gitmiş, kaldı 2...
Süt ile ilgili olarak da ilk gün gelip gelmediğini anlayamadık bir türlü ama sonraki günlerde damla damla gelmeye başladı. Eve geçince her emzirme sonrasında makina ile de sağmaya başladım. Bu şekilde artacak umuyorum...
allah yardımcın olsun...

Sütun olup olmadığını bez sayısından anlarsın derdi büyükler, yeteri kadar bez degistiriyorsan yetiyordur inşallah, sagolasin fırsat bulup yazdığın için, darısı bizim gibi tüm bekleyenlerin başına...

Hayırlı günler kızlar.

Ya bugün eşimin dayısına gıcık oldum,eşimi aramış bu akşam size iftara gelmek istiyoruz demiş. (1 saat önce) Eşimde o an benim durumumu söyleyememiş de bugün-yarın bir yere sözümüz var,sonra haberleşelim mi demiş.(ki aslında yok)

Biz şimdi napsak da bunları davet etmesek,yani hadi adam anlamıyor diyelim karısı da mı anlamıyor insan halinden. Bir de bir çocukları var dağlara taşlara,hiperaktif mi desem,haylaz mı desem acayip bir çocuk.Yemek işi falan kolay benim için de kafam hiç o çocuğu götürecek gibi değil.:110:

Hayırlı günler kızlar.

Ya bugün eşimin dayısına gıcık oldum,eşimi aramış bu akşam size iftara gelmek istiyoruz demiş. (1 saat önce) Eşimde o an benim durumumu söyleyememiş de bugün-yarın bir yere sözümüz var,sonra haberleşelim mi demiş.(ki aslında yok)

Biz şimdi napsak da bunları davet etmesek,yani hadi adam anlamıyor diyelim karısı da mı anlamıyor insan halinden. Bir de bir çocukları var dağlara taşlara,hiperaktif mi desem,haylaz mı desem acayip bir çocuk.Yemek işi falan kolay benim için de kafam hiç o çocuğu götürecek gibi değil.:110:
Dusuncesiz insanlari anlayamiyrm
Sok oluyorum yaa
Esim rahatsizlandi dogum olmak uzere malum, kusura bakmayin baska bi sefer agirlariz insallah diyin bence

Hayırlı günler kızlar.

Bir saat önce arıyo ve bu akşam için. Eşinin bence söylemesi lazım canım sen uğraşamazsın misafirle falan. Ben olsam eşime çok fena kızardım. Hadi elalem anlamıyo da eşin niye kendini çağırmak zorunda hissediyo. Niye söyleyemiyo ki. Sinirlendim resmen :)

tencerekapakmisali tencerekapakmisali açık açık söylesin eşim kendini iyi hissetmiyor, biraz halsizlik var son haftalar ağırlaştı baya. Bebekten sonra bekleriz gibi bişey desin bence.
Gerçekten şuan değil iftar kahvaltıya bile misafir ağırlayamam. O derece zorlanıyorum, evdeyken zaten bir halsizlik geliyor, kitap okumak istiyorum onu bile yapamıyorum. Kaldı ki misafirle konuşacak kafa yok bende sırf bebekle ilgili şeyler düşünüyorum.
Hamile bayansın anlayışlı olsalar, kendileri davet ederler sana eziyet etmektense

Göğüs ucu silikonu da alıcam ama küçük ve standart diye iki beden var neye göre alıcam bilemedim
Bebek çantamda gelmiş :) heyecan IMG_3264.webp

lilipit lilipit seninbenimgibi seninbenimgibi @zehrayalcin87 ay kızlar sormayın..eşimin ailesinde erkekler arasında hamilelik vs.konuşmak ayıptır,muhtemelen eşim de o an söyleyemedi. O da düşünüyor şimdi ne desek de çağırmasak diye.. Epeydir görüşmüyoruz bunlarla,muhtemelen kaç aylık olduğumu bile bilmiyorlar ama büyük olarak önce sen bir çağır sanki nolur. Dayısı hadi neyse de yengesinin bunu düşünmemesine ve beni aramamasına gıcık oldum.
Yarın arayıp yenge evde kendime bile yemek hazırlayamıyorum, biz de annemlerde yiyoruz,doğum sonrası bebek görmeye bekleriz diyeceğim sanırım.

lilipit lilipit seninbenimgibi seninbenimgibi @zehrayalcin87 ay kızlar sormayın..eşimin ailesinde erkekler arasında hamilelik vs.konuşmak ayıptır,muhtemelen eşim de o an söyleyemedi. O da düşünüyor şimdi ne desek de çağırmasak diye.. Epeydir görüşmüyoruz bunlarla,muhtemelen kaç aylık olduğumu bile bilmiyorlar ama büyük olarak önce sen bir çağır sanki nolur. Dayısı hadi neyse de yengesinin bunu düşünmemesine ve beni aramamasına gıcık oldum.
Yarın arayıp yenge evde kendime bile yemek hazırlayamıyorum, biz de annemlerde yiyoruz,doğum sonrası bebek görmeye bekleriz diyeceğim sanırım.
Ay yok artik valla anlamiyorum ben bu insanlari. Insan cidden sormaya utanir. Hani goresi geldiyse en fazla iftar sonrasi alsin tatlisini caya gelsin. Ben esime bile zor hazirliyorum iftar sofrasi diye ozeneyim diyorum da hal fln kalmiyo. Biz aileleri bile almiyoruz bu yil iftara. Ramazanda misafir agirlamak dogum yapacak kadinin isi degil

Kesinlikle haklısın, valla canım bende artık teslimiyet oluştu sanki doktora, yani doktor bekliyor daha ne yapsın, açılma inme yok sancı desen artık tık yok, sonuna kadar bekledikten sonra doktorum ne derse o diyorum rabbim sağ saglim elime almayi nasip etsin, birsey falan olursa daha çok üzücü herkes herseyin normalini istiyor ama olmayınca da olmuyor
Evet ona kanaat getirdim ben de canim: olmayinca olmuyor:))) bu saatten sonra vicdan yapmam. Pismanlik duyacagim asamayi da gectim. Hadi bakalim sen ben mcrhelena mcrhelena uclusu yarisa devam :)

Ay yok artik valla anlamiyorum ben bu insanlari. Insan cidden sormaya utanir. Hani goresi geldiyse en fazla iftar sonrasi alsin tatlisini caya gelsin. Ben esime bile zor hazirliyorum iftar sofrasi diye ozeneyim diyorum da hal fln kalmiyo. Biz aileleri bile almiyoruz bu yil iftara. Ramazanda misafir agirlamak dogum yapacak kadinin isi degil
aynen canım kendi ailemi bile çağırmasam mı acaba diye düşünüyorum. Ki her şeye ablamın yardım edeceğini bildiğim halde..
Ama onlar da maalesef öyle bir düşünce yok. Bu arada yok onlar bana çaya da gelmesin bu dönemde mümkünse,hiç çocuklarını kaldıracak halim yok. :KK12:

Bencede en iyisini yapmış olursun canım. Artık bizim dinlenme zamanımız.kendimizi düşünmeliyiz

Hayırlı günler kızlar.

Ben eve çaya bile misafir almıyorum değil yemeye çağırmak :olamaz:

Hayırlı günler kızlar.

Yuh yani gerçekten haklısın. Şimdi onlar sizden haber bekler yemek için sizde hiç oralı olmayın. Zaten dogum zamanı yaklaşır.

İstersen şort tarzı olanlardan giyebilirsin.dikiş yerini hiç acıtmıyo

Canım ben iç çamaşırı yüksek bel ondan bile huzursuz oluyorum. .nasıl başarıyorsunuz korse giymeyi[/QUOTE]
İlk bir gün cok sıkıcı geliyo ama inan ikinci güne alışmış oluyosun.bende iç çamasırı yuksek bel giyiyorum.esofmanlarıda neredeyse gögsüme kadar cekiyorum:KK70:

kızlar selamm bugun benımde muayenem vardı.

önce nst ye gırdım yıne sancı yok.
ultrasona girdim dr direk abowwwww dedi:KK70:
kanala ıyıce gırmıs yerlesmıs dedı. her an hersey olabılır dedi.kafa ölçüsünü alamadı o kadar girmiş kanala.
ağzı sızı baskı var mı dedi yine.
gram yok dedim.

yok yok senın ağrı eşiğin cok yuksek dedi.
ben kaş bile aldıramıyorum dedim, dr dediki bende aldıramıyorum dedi:KK70: (dr erkek bu arada)
bakalım beklıyorum. gunduzlerı evde yalnızım. nasıl baslıycak dogumum cok meraktayım acıkcası.
Çok güzel bir haber aslında :) acil durumlar için hazırlıklı olda

Back
X