- 27 Mart 2016
- 1.456
- 2.066
- 63
- 46
Sanırım eveet :)Canım benim evde kedim yok sanırım biriyle karıstırdın:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanırım eveet :)Canım benim evde kedim yok sanırım biriyle karıstırdın:)
Mantıklı adı üstünde soguk çorba soguk zatwn gaz yapar süt de ve alerjik olabilir. Coook mantıklı :)Cnm ben bic hosaf icmedim, tatli seyler bence kesinlikle sut yapiyor kim ne derse desin :)
Ancak icmesen de olur
Bol sivi icebilirsin, bide endikrin doktorum bana kaliteli sutun olsun, tatlilarla kilo alip kalitesiz sut yapma, bol protein ve su tuket dogum yapinca dedi
Yani bol et yemeye devam
Cnm dogmeli corba belki gaz yapabilir bilemedim, sut yapar kanimca
Ben cok yogurt tuketirim, oglumun kakasi kopuk kopuk oluyordu, doktor sut urunlerini az tuket dedi
İnsan yapisi inek sutune karsi alerjik bi yapiya sahip, laktoz bebekleri rahatsız ediyor
Buda yeri gelmisken aklima gelen bi bilgi oldu, aktarayim dedim :)

Haber verirsen cok sevinirim Canm bende haftaya salı dogurmazsam gidicem doktora insallah ikimizinde kendiliğinden gelir sancılarımız doktora gitmedenSeninde mi kanala inmemiş, belki okumussunuzdur benimki de kanala inmedigi için ne sancı ne açılma, takvimin dolmasını bekliyoruz ve o zamana hala inmedi ise sanırım daha fazla beklemeyecegiz ki burdaki tecrübeli anneler bebek kanala inmeden sancının çok kötü olduğunu söylüyor, sende haberdar et bakalım, doktor sana ne diyecek ama benim durum cumartesi takvimimim son günü netleşir, sana da ön fikir olur benim durumum![]()
Merhaba Arkadaşlar
Bugün kontrolüm vardı.
Önce nts ye girdim,sancı hiç çıkmadı yine.
Dr ultrasonla muayenede suyun bitmiş olduğunu,
alttan muayene etmek zorunda olduğunu ve
ona göre de doğum şeklini konuşacağını söyledi.
Tabi ben o sırada çok heycanlandım su bitmiş felan deyince.
Bebek kanala inmemiş ama rahim duvarında incelme de var dedi.
Eğer ön çatı kemiği basık olmasaydı bebek kanala inerdi dedi.
Bu vakitten sonra zaten inmez dedi.
Beni 2 boyutlu usg ye yolladı.
Sonuç değişmedi ve suyun bitmiş olduğunu,
bebeğin de 2800 civarında doğacağını rapor etmiş uzman.
Dr um doğum şekli olarak bana şunu dedi ;
eğer suyun bitmeseydi yine de normal doğum denetecektim suni sancı ile dedi.
Ama suyun olmadığı için bebek dayanamaz,
kanalda değil çünkü kemik eğriliğinden girip girmiceğinin garantisi yok
ve riske atamam sezeryan diyorum dedi...
Kabul ettim doğal olarak.
Bir de dedi ki eğer 5 ine kadar yetseydi aynı gün olurdu doğum tarihiniz ama mümkün değil dedi.
Yarın 08.:30 da giriş yap,
12:00-13:00 arası da sezeryana alırım seni dedi.
Ağlama nöbetleri geçirdim.
Sanırım alışma süreci olmadan pat diye öğrenince böyle şoka girdim.
Sonuç olarak
01.06.2017 de kızım Bahar ı Allah nasip ederse alacağım kucağıma.
Dualarda buluşmak dileğiyle...

Hayirli dogum diliyrm saglikla gelsin kuzun. Senin yine ertesi gune vermis gunu beni 1 saat icinde dogurttu doktorum kontrole diye gitmstm ne oldugunu anlamadm bi baktm oglum kollarmdaMerhaba Arkadaşlar
Bugün kontrolüm vardı.
Önce nts ye girdim,sancı hiç çıkmadı yine.
Dr ultrasonla muayenede suyun bitmiş olduğunu,
alttan muayene etmek zorunda olduğunu ve
ona göre de doğum şeklini konuşacağını söyledi.
Tabi ben o sırada çok heycanlandım su bitmiş felan deyince.
Bebek kanala inmemiş ama rahim duvarında incelme de var dedi.
Eğer ön çatı kemiği basık olmasaydı bebek kanala inerdi dedi.
Bu vakitten sonra zaten inmez dedi.
Beni 2 boyutlu usg ye yolladı.
Sonuç değişmedi ve suyun bitmiş olduğunu,
bebeğin de 2800 civarında doğacağını rapor etmiş uzman.
Dr um doğum şekli olarak bana şunu dedi ;
eğer suyun bitmeseydi yine de normal doğum denetecektim suni sancı ile dedi.
Ama suyun olmadığı için bebek dayanamaz,
kanalda değil çünkü kemik eğriliğinden girip girmiceğinin garantisi yok
ve riske atamam sezeryan diyorum dedi...
Kabul ettim doğal olarak.
Bir de dedi ki eğer 5 ine kadar yetseydi aynı gün olurdu doğum tarihiniz ama mümkün değil dedi.
Yarın 08.:30 da giriş yap,
12:00-13:00 arası da sezeryana alırım seni dedi.
Ağlama nöbetleri geçirdim.
Sanırım alışma süreci olmadan pat diye öğrenince böyle şoka girdim.
Sonuç olarak
01.06.2017 de kızım Bahar ı Allah nasip ederse alacağım kucağıma.
Dualarda buluşmak dileğiyle...
cumartesi kontrolüm var, her seferinde bende bu korkuyla gidiyorum :)Hayirli dogum diliyrm saglikla gelsin kuzun. Senin yine ertesi gune vermis gunu beni 1 saat icinde dogurttu doktorum kontrole diye gitmstm ne oldugunu anlamadm bi baktm oglum kollarmda
Ben aldim canim tadina ben bakmadim ama bakanlar guzel oldugunu soyledi cok kalin degil ama guzel benceKızlar hacıseriften cikolata alanlar memnunmu bende vericem şimdi
Ben de hazırlıklı gideceğim çünkü her şeyim hazırcumartesi kontrolüm var, her seferinde bende bu korkuyla gidiyorum :)
Hazırlıklı gideyim yine ben en iyisi
salı günü son günüm canım, 2 gündür çok zorlanıyorum açıkçası. Bebek gece çok hareket ediyor, karnımdan çıkacak gibi, korkuyorum. birden bire çok ağırlaştım sanki yattığım yerden yuvarlanarak kalkıyorum. İşte iyiydim ama 2 gündür burdada hiç ayağa kalkasım bile gelmiyor, karnım artık taşıyamıyor :)Ben de hazırlıklı gideceğim çünkü her şeyim hazırCumartesi bir bakalım bakalım napıyor bizimkiler.
İzne ne zaman ayrılıyorsun hanım kız?
Bende doğum korkusu var ciddi ciddi, sabah korkudan ağladım artık.
Nasıl yenicem ben bu korkuyu ?
Az kalmış, yoruluyor insan tabi kıyamam. Ben de yarın sağlık ocağına gideceğim, son bir kan alalım dediler, iyi tamam dedim. Oradan da kuaföre gidip biraz süs püs, sonra da işe uğrarım. Bakalım işe gitmek nasıl olacak çay içmeye de olsa :)salı günü son günüm canım, 2 gündür çok zorlanıyorum açıkçası. Bebek gece çok hareket ediyor, karnımdan çıkacak gibi, korkuyorum. birden bire çok ağırlaştım sanki yattığım yerden yuvarlanarak kalkıyorum. İşte iyiydim ama 2 gündür burdada hiç ayağa kalkasım bile gelmiyor, karnım artık taşıyamıyor :)
Yenemesen ne olacak ki zaten? Çıkacak işte bir şekilde. Bunu kabullenirsen, asıl korkman gerektiğinin doğum sonrası olduğunu anlarsınBende doğum korkusu var ciddi ciddi, sabah korkudan ağladım artık.
Nasıl yenicem ben bu korkuyu ?
Haklısın, güçlü durmam gerekli yoksa 1 ay hiç geçmicek.Allah yardımcımız olsun, bir avazda gelsinCanım niye korkuyorsun? Güzel düşün güzel olsun. İki doğum şeklide zor evet ama sonunda kucağına minicik mis kokulu bir melek gelecek bunu düşün. Olumsuzlukları olumsuz insanları hayatından çıkar. Herşeye kulaklarını tıka. Kalbinin sesini dinle. Az bir zamanımız kaldı. İnşallah kolay doğumlar olur.