2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar hacıseriften cikolata alanlar memnunmu bende vericem şimdi
Canım benim de dün geldi, görünüşü güzel, çikolatalarını bilemiyorum ama iyidir internette ve buradaki yorumlara bakarak almıştım. Hatta fotosunu yolluyorum, kurdelasını bi kere çözdüm aynı güzellikte bağlayamadm oyüzden açmıyorum tekrar artık :)

Eklentiler

• _20170531_132723.webp
    _20170531_132723.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 95
Dünden beri belimde bir ağrı var doğum belirtisi olabilir mi acaba kontrolüm pazartesi

Herkese merhaba, ben Ege Üniversitesi radyo tv ve sinema bölümü mezunuyum. 1,5 yıldır doğum fotoğrafçılığı yapmaktayım, uygun fiyatlı olarak Ankara ve İzmir'de hamilelik, yenidoğan ve doğum anı çekimlerinizi gerçekleştirebilirim. Sağlıkla bebeğinize kavuşmanız dileğiyle.

Merhaba kızlar bugün tam 40 haftalığiz gece sol kalça kemiğim çok ağrıdı acaba doğum belirtisi olabilir mi bebeğimin hareketleri çok fazlaydı sanki kendini aşağı itiyordu

Yenemesen ne olacak ki zaten? Çıkacak işte bir şekilde. Bunu kabullenirsen, asıl korkman gerektiğinin doğum sonrası olduğunu anlarsın :KK70:
Ben doğduktan sonra başıma geleceklerden daha çok korkuyorum. Ağlayan dili olmayan bir bebe, uykusuzluk, düzensizlik...
Korkunu başka şeylere yönelt bence.
doğru diyorsun, yenemesem kaç yazar :KK48:
bende sonrasından hiç korkmuyorum, doğumdan sonrasını pek düşünmüyorum o yüzden korkmuyorum, doğumu atlatayım sonrasına bakarım, huyu suyu nasıl bir bakalım :anneadayı:
Neyse normal olursada epidural olacak çok kasmama gerek yok, en fazla 4-5 cmlik açıklığın sancısını çekerim. Epidurali düşününce bile rahatlıyor insan :KK48:
Bende süslü püslü geziyorum, her an hazırlıklıyım sadece şu tüy olayını ayarlayamadıım, tam ağda yaptırıyorum bu beni doğuma kadar götürür diyorum, götürmüyor :) şimdi haftasonu bir kez daha gitsem doğum tam 28 gün sonra olursa yine çıkar o zamaana kadar, 1-2 gün öncesinde yaptırırım ama erken gelirse bu kez doktora rezillik, birde gecelik koydum valize ikiside kısa, hastane çantasına jilet koyan bir arkadaş vardı neden koyduğunu şimdi anlıyorum :KK48:

Canım benim de dün geldi, görünüşü güzel, çikolatalarını bilemiyorum ama iyidir internette ve buradaki yorumlara bakarak almıştım. Hatta fotosunu yolluyorum, kurdelasını bi kere çözdüm aynı güzellikte bağlayamadm oyüzden açmıyorum tekrar artık :)
Çok tatlı canım Allah ağız tadıyla ikram etmeyi yemeyi nasip etsin bitane yede annesi bebişinde kendi cikolatasının tadına baksın :) ben kutusuz aldım tepside ikram ederiz diye ama kutusuda çok güzelmiş

Kızlar haziran annesi olamayacağım, yatisim yapıldı aksam 4 gibi sezeryan, dualarinizi bekliyorum, kendimi toparlayınca yazarim

Aa canım benim hiç korkma hayırlı haberlerini bekliyoruz dualarımız seninle inşallah kavuşuyorsun bebeğine ne güzel.Allah yardımcınız olsun :dua:

Kizlar cumartesi yani 35+6 haftda sabah suyumun gelmesiyle prensesimizi kucagimiza aldik.Herhangi bir problem olmadı sezeryan dogum oldu ben hamilelik sekeri nedeniyle insülin kullaniyordum o konudada problem yasamadim.Bebegin kilosu 3250 oldugu icin kuveze gerek kalmadi.Allah hepinize hayirli dogumlar nasip etsin,5 günün özeti uykusuz geceler aciyan göğüs yaralari,gaz sancilari ama dunyanin en guzel duygusu şükürler olsun...:KK200:

Kizlar cumartesi yani 35+6 haftda sabah suyumun gelmesiyle prensesimizi kucagimiza aldik.Herhangi bir problem olmadı sezeryan dogum oldu ben hamilelik sekeri nedeniyle insülin kullaniyordum o konudada problem yasamadim.Bebegin kilosu 3250 oldugu icin kuveze gerek kalmadi.Allah hepinize hayirli dogumlar nasip etsin,5 günün özeti uykusuz geceler aciyan göğüs yaralari,gaz sancilari ama dunyanin en guzel duygusu şükürler olsun...:KK200:
Gözün aydın canım. :KK200:

bende sonrasından hiç korkmuyorum, doğumdan sonrasını pek düşünmüyorum o yüzden korkmuyorum, doğumu atlatayım sonrasına bakarım, huyu suyu nasıl bir bakalım :anneadayı:
Neyse normal olursada epidural olacak çok kasmama gerek yok, en fazla 4-5 cmlik açıklığın sancısını çekerim. Epidurali düşününce bile rahatlıyor insan :KK48:
Bende süslü püslü geziyorum, her an hazırlıklıyım sadece şu tüy olayını ayarlayamadıım, tam ağda yaptırıyorum bu beni doğuma kadar götürür diyorum, götürmüyor :) şimdi haftasonu bir kez daha gitsem doğum tam 28 gün sonra olursa yine çıkar o zamaana kadar, 1-2 gün öncesinde yaptırırım ama erken gelirse bu kez doktora rezillik, birde gecelik koydum valize ikiside kısa, hastane çantasına jilet koyan bir arkadaş vardı neden koyduğunu şimdi anlıyorum :KK48:
Ben lazerliyim ama bu hormonlar yüzünden uygunsuz yerlerimde tüy çıktı kaç yıl sonra. Ama jilet mantıklıymış koyayım ben de.

Ben lazerliyim ama bu hormonlar yüzünden uygunsuz yerlerimde tüy çıktı kaç yıl sonra. Ama jilet mantıklıymış koyayım ben de.
çenemde ki bir kaç tüy ve bıyık için gitmiştim lazere, hamilelikte haliyle gidemedim ve tekrar eski haline döndü, sanki hiç lazere gitmemişim gibi. Doğumdan sonra komple vücut gidicem

allah analı babalı büyütsün :)

Valla ben de aynı dertten muzdaribim. Haftaya 39 dolmuş olacak. O zaman yaptırayım diyorum, ona göre ayarlamıştım öncekileri. Malum ağda için de az beklemek gerekiyor uzamasını. Tam yaptırmadan bir iki gün önce Doğum olursa napçam bakalım, rezil oldum gitti :skandal:

@TuruncuHayal ağlama canım,neden ağlıyorsun. Evet insan hemen bu fikre alışamayabilir belki ama tam zamanında teşhis ve müdahale yapıldığını düşünürsen aksine sevinmen gerekir.Sağlıkla kucağına al,bol bol sütün olsun inşallah..

Kızlar haziran annesi olamayacağım, yatisim yapıldı aksam 4 gibi sezeryan, dualarinizi bekliyorum, kendimi toparlayınca yazarim
söyleye söyleye getiriyorsun bebişi he :)
Hadi hayırlı olsun,sağlıkla kucağına al inşallah.

Back
X