2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bana bıraktı canım. Nasıl istersin diye sordu. Öncekinde genel istemiştim şimdi de genel istedim. En güzeli de ben sonda takmıyorum gece 12 den sonra bisey yiyip içme dedi. Sonda konusunda cooook mutlu oldum. 1 saat sonra da ayağa kaldiricam dedi. Doktorun cerrahisi çok iyiymiş kim olduysa çok methetdi. Inşallah sıkıntısız atlatırım.
Şu sonda olayından bende tırsıyorum oğlumda spinal sezeryanda ıyuştuktan sonra takmışlar hissizken de çıkardıkları bunda da söyledim uyuştuktan sonra takın diye takmıyoruz ki dedi hissizken ince hortum gibi bişeyle idrarı boşalttı sadece

Merhaba Arkadaşlar

Bugün kontrolüm vardı.
Önce nts ye girdim,sancı hiç çıkmadı yine.
Dr ultrasonla muayenede suyun bitmiş olduğunu,
alttan muayene etmek zorunda olduğunu ve
ona göre de doğum şeklini konuşacağını söyledi.
Tabi ben o sırada çok heycanlandım su bitmiş felan deyince.
Bebek kanala inmemiş ama rahim duvarında incelme de var dedi.
Eğer ön çatı kemiği basık olmasaydı bebek kanala inerdi dedi.
Bu vakitten sonra zaten inmez dedi.
Beni 2 boyutlu usg ye yolladı.
Sonuç değişmedi ve suyun bitmiş olduğunu,
bebeğin de 2800 civarında doğacağını rapor etmiş uzman.
Dr um doğum şekli olarak bana şunu dedi ;
eğer suyun bitmeseydi yine de normal doğum denetecektim suni sancı ile dedi.
Ama suyun olmadığı için bebek dayanamaz,
kanalda değil çünkü kemik eğriliğinden girip girmiceğinin garantisi yok
ve riske atamam sezeryan diyorum dedi...
Kabul ettim doğal olarak.
Bir de dedi ki eğer 5 ine kadar yetseydi aynı gün olurdu doğum tarihiniz ama mümkün değil dedi.

Yarın 08.:30 da giriş yap,
12:00-13:00 arası da sezeryana alırım seni dedi.

Ağlama nöbetleri geçirdim.
Sanırım alışma süreci olmadan pat diye öğrenince böyle şoka girdim.

Sonuç olarak

01.06.2017 de kızım Bahar ı Allah nasip ederse alacağım kucağıma.

Dualarda buluşmak dileğiyle...
Hakkınızda hayırlısı böyleymiş. Önemli olan senin ve bebeğinin sağlıklı olması. Allah ikinizin de yardımcısı olsun, kolay bir doğum olsun inşallah

Herkese merhaba, doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum. Biz bekleyenlere de kolaylık diliyorum. Bugün kontrol vardı. Ne sancı, ne açıklık.... Tık yok bizde. Ve Dr dedi ki "daha 1 hafta 10 gün gelmez bebek "
Ayyy sana da ole dediyse 39 hafta :işsiz:bana da ole demesin ya hicbir belirti yok annem halam dogacak diye geldiler 10gundr gelen yok onlarda asiri skildi evde durmaktan onlar skildikca banada afakanlar basiyo

Ayyy sana da ole dediyse 39 hafta :işsiz:bana da ole demesin ya hicbir belirti yok annem halam dogacak diye geldiler 10gundr gelen yok onlarda asiri skildi evde durmaktan onlar skildikca banada afakanlar basiyo
Valla beni de basıyor afakanlar :) ne deyim kuzum içerde rahat demek ki, hayırlısı olsun inşallah hakkımızda. Ne mide kaldı, oyuncak etmediği ne mesane ne kaburga kemiği :)) bunlarla eğleniyor içerde :) ama ben çatlayacağım burda beklerken :)

Dogum öncesi belirtilerdenmis cnm çoğu kişiden duydum .internette de okumustum

Ben de onun için sordum canım. Çok sağol yanıtın için. Bugün karnım ağrıyor. İshal de olmuşum. İshalden mi ağrıyor karnım, yoksa sancı gibi bişey mi anlayamadım. İshalden ağrıyorsa da ishalin de doğum belirtisi olduğunu duymuştum. Hayırlısı inşallah.

Ben de onun için sordum canım. Çok sağol yanıtın için. Bugün karnım ağrıyor. İshal de olmuşum. İshalden mi ağrıyor karnım, yoksa sancı gibi bişey mi anlayamadım. İshalden ağrıyorsa da ishalin de doğum belirtisi olduğunu duymuştum. Hayırlısı inşallah.
geçen gün bendede oldu ama karın ağrısı yoktu, inşallah doğum belirtisidir canım

Valla beni de basıyor afakanlar :) ne deyim kuzum içerde rahat demek ki, hayırlısı olsun inşallah hakkımızda. Ne mide kaldı, oyuncak etmediği ne mesane ne kaburga kemiği :)) bunlarla eğleniyor içerde :) ama ben çatlayacağım burda beklerken :)
Bende mutluyum boyle ama bir mide yanmasi oluyor taa kulaklarima kadar yaniyorum allahtan gelip geciyo yoksa cekilir gibidegil havalar da soguk gelse cok usur diyede korkuyorum

Bende mutluyum boyle ama bir mide yanmasi oluyor taa kulaklarima kadar yaniyorum allahtan gelip geciyo yoksa cekilir gibidegil havalar da soguk gelse cok usur diyede korkuyorum
Mide yanmasında soğuk süt çok iyi geliyor bana. Ama midem tekme yemekten artık acıyor. Kaburgamdan hırt hırt ses çıkarıyor :O bi gelsin yicem o topukları. Rüyamda görüyorum. Topuklarını öperken :)) ısıtırız biz onları bişeycik olmaz :)

Sezeryan ameliyatı öncesi sonda yı uyutulunca takılan oldu mu arkadaşlar. İlla ki uyanıkken odada takılması şart mı ?

Sezeryan ameliyatı öncesi sonda yı uyutulunca takılan oldu mu arkadaşlar. İlla ki uyanıkken odada takılması şart mı ?

Narkoz bebeğe ulaşmadan doktor almak istiyor bebeği o yüzden genel anestezide ayıkken takılıyor sonda. Epidural veya spinalde uyuştuktan sonra takılıyor.

Selam kızlar doktor randevusundan geliyorum. Oğluşum sağlıklı çok şükür bir sıkıntı yokmuş. Meşhur çatı muayenemizide olduk :halay: korkulacak hiç birşey yok. Olmayan arkadaşlar hiç skntı yapmayın. Çatım müsaitmiş şimdilik herşey güzel. Herşey yolunda giderse normal olacak. 3 gündür hafif hafif ağrılarım var. Çatıma baktığında doğum yakın ağrıların bu yüzden dedi doktor. Birde normal doğum olursa epidural olacakmışım. İnşallah vakitlice yavrularımızı kucaklarız. :KK200:

Canim siringanin ucunu kes gogsune yerlestir ve icindeki aparati cek sanki siringanin icine ilac aliyomus gibi. O zaman gogus ucu cikiyo insallah işe yarar biz careyi boyle bulmustuk. Simdi de pek ucum yok yine ilkine gore iyi tabi emzirdim 21 ay uc cikmis oldu. Ama bende yine bu yöntemi kullanicam gibi duruyo eger almazsa memeyi bu bebegim
Tamam canım sağıl deneyim

Back
X