• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Canım ben yara olunca aldım bugün hatta arkadaşlara bunu soracaktım. Meme ucu kalkanın ucunu doldurmadı kızımda ememedi hiç. Göğüs ucumda küçük falan değil yani dolduramayacak. Wee nin almış eşim çocuk hava çekti ayrıca kalkanlı da ağrıdı. Kullanılacaksa da emzirmeye ilk başlarken kullanılmalı yara olduktan sonra yine ağrı hissediliyor çünkü.resim paylaştım hangi meme doldurur bu ucu.ben mi yanlış kullandım bir akıl verin yada başka kullanışlı marka hepsi mi böyle

Canım yediğinle de alakalı domates falan yiyormusun kahvaltıda.ben domates yediğimde çocuğun poposu hemen kızarırdı yediklerimiz sütten hemen geçiyor
Yok canım ya çok dikkat ediyorum çiğ sebze meyve yemiyorum hiç bugün değişik yediğim tahin pekmez di süt yapıyor diye duyunca yediydim

Göğüs kalkanını iki gündür soruyorum cevreme cok memnunlar yara olmasını engelliyor emzirdikten sonra takıp sütyeni üstüne geciriyormuşsun delikleri sayesinde göğüs ucu hava alıyor rahatlıyor kuru kalıyormus eger sütün akarsada küçük haznede birikiyormuş avent al dediler n11 de uygun sanırım alıcam
fener50 fener50 nin paylastıgı emzirmede kullanılıyormuş bunu kullananda var kullanamayanda...iki bedeni var bende hangisini alacagımı bilemedim ama bulundurmak lazım kullananlar varsa yardım lütfen?
Ben kullanamadım yada kullanmayı beceremedim bunu bana da çok lazım

Yok canım ya çok dikkat ediyorum çiğ sebze meyve yemiyorum hiç bugün değişik yediğim tahin pekmez di süt yapıyor diye duyunca yediydim
Tahin pekmez benim de aklımda hem kan da yapar. Ben demir ilacını içemiyorum diğer ilaçlardan ona sıra gelmiyor.

Kızlar ara mesajları okuyamadım, saat dört gibi kızımı elime aldım, şimdi emzirmeye çalışıyorum, artan şiddette ama dayanilmayacak değil ama agrilarim var, dayanılmaz olduğunda ağrı kesici vereceklermis, rabbim hepinize bu duyguyu yaşatsın inşallah, hepinizin iyi dileklerini hissettim, fırsat buldukça yazarım
Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Hayırlı uğurlu olsun canım

beatrices beatrices az kaldı artık, vücut kendini hazırlıyor. Çok ayakta kalmamanı öneririm, ılık duş iyi gelir, bir de ayakları üşütünce çok oluyo bende sancı. Çok şiddetli oludsa sol tarafına uzan o zaman rahatlıyorsun.

Avent kalkan benim de çok işime yarıyor. İçine süt birikiyor. Göğüs uçlarım açıkta atlete değmeden hava alıyor. Daha göğüs pedi hiç kullanmadım. Dışarı çıkarken bile bol bir tshirt le kalkanı takıp geziyorum valla.

Kızlar bugün kontrolümüz vardı. Oğlum 3413 gram olmuş. Haftasonundan beri kasılma oluyordu. Rahim kasılmasıymış nstde de çıktı. Sancı 60lara kadar çıktı ama ben sadece o sertleşmeyi hissettim. Sezeryan tarihini de 12 Haziran'a aldı. Ama kasılmalar evde de devam etti ediyor ama düzenli değil. Galiba 12sini de beklemicek

Tecrübeli anneler... Cocuk doktorumuz devit3 verdi. 15.günü günde bir kere 3 damla şeklinde kullanın demiş eşime.sizlerede verdimi cocuk doktorunuz.birde bu sekildeni veriliyo. Ben eşime günde üç defa birer damladır sen yanlış anlamışsındır dedim ama yok diyo böyle dedi

Canım ben yara olunca aldım bugün hatta arkadaşlara bunu soracaktım. Meme ucu kalkanın ucunu doldurmadı kızımda ememedi hiç. Göğüs ucumda küçük falan değil yani dolduramayacak. Wee nin almış eşim çocuk hava çekti ayrıca kalkanlı da ağrıdı. Kullanılacaksa da emzirmeye ilk başlarken kullanılmalı yara olduktan sonra yine ağrı hissediliyor çünkü.resim paylaştım hangi meme doldurur bu ucu.ben mi yanlış kullandım bir akıl verin yada başka kullanışlı marka hepsi mi böyle

Canım yediğinle de alakalı domates falan yiyormusun kahvaltıda.ben domates yediğimde çocuğun poposu hemen kızarırdı yediklerimiz sütten hemen geçiyor
Tatlım o kalkan değil. Kalkan çamaşırla meme arasına koyuluyor ve memeyi tahrişten kalkan gibi koruyor. Bu gösterdiğin meme ucu olmayıp, bebeği tutamayanlar için üretilmiş bir aparat. Çok kullanışlı olmuyorlar.

Toz kimyonlu su daha kolay içiliyor.1 çay kaşığı kadar kimyonla bir yemek kaşığı suyu içiyorum arada ben kimyonu çok sevmiyorum yemekte de pek sevmem böyle bir anda içiliyor yemeklerin tadını bozmak istemiyorum
Adanalılar kimyon çok sever diye bilirdim

Kızlar kordon kanı alımı ile ilgili ne düşünüyorsunuz?
Bir kuzenin dr aldır diyor bir arkadasım anlaştı 3800 liraya aldırdı, biz burada bir ark atastırdık tanıdık dr a sorduk o da bu işin ehli bşr kaç dr la konuştu ve çözünme sürecinin başarısı net değil, henüz kulkanabilecek bir teknoloji yok falan deddiler gerek yok dediler bizde vazgectik böylece

Kızlar bugün kontrolümüz vardı. Oğlum 3413 gram olmuş. Haftasonundan beri kasılma oluyordu. Rahim kasılmasıymış nstde de çıktı. Sancı 60lara kadar çıktı ama ben sadece o sertleşmeyi hissettim. Sezeryan tarihini de 12 Haziran'a aldı. Ama kasılmalar evde de devam etti ediyor ama düzenli değil. Galiba 12sini de beklemicek
Zorunlu sezeryanmi olacaksın cnm

Yurtdışında olsam bir saniye düşünmezdim yaptırırdım, ama bu ülkede aşıyı bile doğru koşullarda saklayamıyorlar. Cesaret edip saklatamayacağım.
Akdeniz üniversitesi Antalya teknokentte yapılıyormuş. Aradım bilgi aldım fiyat çok tuzlu

Bir kuzenin dr aldır diyor bir arkadasım anlaştı 3800 liraya aldırdı, biz burada bir ark atastırdık tanıdık dr a sorduk o da bu işin ehli bşr kaç dr la konuştu ve çözünme sürecinin başarısı net değil, henüz kulkanabilecek bir teknoloji yok falan deddiler gerek yok dediler bizde vazgectik böylece
Ben bugün bilgi aldım. 2700 TL ücret 1 kereye mahsus alınıyor. 100 euro yıllık kira.

Back
X