• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
canim bu sanci kendini belli ediyormuş bicak gibi saplanip 30 40 sn surup gidiyo sonra geri geliyo ter icinde birakiyo nefes almak icin süre var en azindan suni sanci aldigimda sanci hic durmadan devam ediyordu artik bayilacaktim ayaktaydim hep oturdum artik hastanrye ne zaman gitsem diye dusunuyorum kizimla esim de uyuyorlar :)
Hastaneye gitsen de kendini hazır hissedince gir canım içeri inş tez zaman da kucağına alırsın yavrunu :)

Aman zeyden zeyden ben takip edemiyorum ya kaçırmışım :)hayırlı evlat olsun rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin inş :)

lilipit lilipit canım sen daha çok tecrübelisin bu konuda :)kendi tecrübe mi yazayım evde durup sancı çekmenin faydası çok oldu bana. O gün evi temizledim eşim süpürdü ben sildim arkamda kafama takacak hiç bişey bırakmadım. Kafa rahatlığı önemli sanırım tedirgin olmadım hiç bi konuda :)
O gün saat 4 te sabaha karşı sancım gelmeye başladı hafiften. Ilk oğlumdaki gibi bi sancıydı bunun tarifini biliyordum. Lekem sonra gelecekti ve öyle de oldu saat 3 te Lekem geldi. Daha sonra sancı aralığını takip ettim ama çokta önemsemediim ev işine yoğunlaştım kafamı başka şeyle meşgul ettim ağrıya yoğunlaşmadım.
Sonra saat 7 buçuğa geliyordu sanırım hastanenin bahçesindeydik eşimle. Hastanenin bahçesinde yürüdüm sancım geldikçe duraksadım geçince tekrar yürüyüşe devam ettim. Eğer ki ani bi durum olursa hemen acilden giriş yaptıracaktım. Bunun rahatlığı da oldu.
Daha sonra hastaneye girmek için kendimi hazır hissedince girdim içeri 4 cm olmuş açıklık üzüldüm biraz daha dursaydım dışarı da diye eşime sardım :)
Neyse sancı odasında benim sancı lar daha çok arttı canım ve sonra kontrol için bi defa geldiler onda da suyumu patlattılar ve açılmam çok güzel ilerlemiş kesik atmadan devam Edelim diye konuştular., sonrası doğum başladı ve çok şükür kesik olmadı ama yırtıklarım oldu onları diktiler. Doğumdan sonra oğlumu giydirdim kendimi hallettim çok rahattım hiç doğum yapmamış gibiydim. Acım sızım hiç olmadı neredeyse. Rabbim herkese nasip etsin inş

Ayrıntılarım böyle işte canım :)

Az once uyandim baktim elime kan bulasmis. Burnum kanamis. Daha once hic bilmem kanadigini. Tansiyonu olctum normal. Onemli bisey midir acaba yasayan var mi

kizlar cok sukur dogum yaptim 11 i geçince hastaneye girdik 1 e dogru dogum oldu doguma cabuk gectik ama ikinirken cok yoruldum doguramicm dedim ebeye artik o yuzden de dikisim.oldu bikac bebegim 54 cm 3550 gram dogdu dua eden iyi dileklerde bulunan herkese tesekkur ederim dua ettim size Allah hepinizi saglicakla çabucak kurtarsin bi an evvel
Ay masallah
Gözümüzün önünde dogurdun sanki
Superdi
Gozun aydin, bebegin saglikli olsun insallah

Tecrübeli anneler benim bebek çıldırmış gibi emmek istiyor bazen. Bir saate yakın emdi ama hala aç gibi hareketler yapıyor. Mama vermek zorunda kaldım onu da içti ve hemen uyudu. Acaba sütüm yetmiyor mu dicem diğer emzirmelerde resmen süt akıyor geceye doğru mu bitiyor ? 3. Kez böyle oldu. O kadar saldırgan bi şekilde emmek istiyor ki anlam veremedim.
Normal olduğunu düşünüyorum
Bnm oglumda oyle idi
Eger cisli bez sayisinda sikinti yoksa bebek doyuyordur
Emme istedi basli basina aclik göstergesi degil
Bunu etrafınızdakilre soyleyin
Bnm oglum ilk ayinda 1600 gr aldi
Ayni seyleri yasadik
Hic mama kullanmadim
Millet bayiliyor bu cocuk ac demeye

Kasilma var..agri dayanilmayacak siddette dgl..sadece korktum brz..birinci dogumum cok travmali oldu..kasilma var diye yatirdilar acil..once suyumu patlattilar sonra suni sanci dayadilar..sonra da ic dis parcaladilar..tekrar aynisi olmasin diye bu sefer mumkun oldugunca gitmiycm hastaneye..
Son durum nedir

Of uyku tutmadi beni
Agrimda var
Uyumak istiyorum:(
Ne zaman dogurcam cok merak ediyrm
Baya azaldik ve doguran genelde kayboluyor
KIRMIZILIKUCUKKIZ KIRMIZILIKUCUKKIZ efsunsuz efsunsuz merak ediyrm
Gecede kv geldi bnm, ben yatiyrdum, esim sen yat rahatsiz olma dedi, sagolsun
Kv gelir gelmez bisiler hazirladi sahur yaptilar seslerini duydum, aslinda esime ayip olur siz gelesiye (havalimanından) ben sahur hazirlayayim dedim, yorma kendini dedi
Kadina uyandığında diyim, anne kusura bakma kalkamadım diye
İcim rahat etmiyor hic

uzines uzines Balina :KK70::KK70: Cuk oturdu valla :-) Ayni ben . Ama hakkaten bu uykusuz geceler beni de bitirecek.
:cry: Bende karpal tünel sendromundan çıldırmak üzereyim. Her iki elim birden uyuşuk. Resmen hissetmiyorum yahu. :KK42::rolleyes: öyle böyle değil, uykudan uyandırıyor bildiğin, bilekten sonrası benim değil... nesneleri kavrayamıyorum filan...:confused::oha: Doğumdan sonra biran önce geçer inşallah...:lülülü:
Umarım çabuk atlatırsın, zaten zor extra bir rahatsızlık daha da zor...

Tecrübeli anneler benim bebek çıldırmış gibi emmek istiyor bazen. Bir saate yakın emdi ama hala aç gibi hareketler yapıyor. Mama vermek zorunda kaldım onu da içti ve hemen uyudu. Acaba sütüm yetmiyor mu dicem diğer emzirmelerde resmen süt akıyor geceye doğru mu bitiyor ? 3. Kez böyle oldu. O kadar saldırgan bi şekilde emmek istiyor ki anlam veremedim.
Başta bende de aynıydı emiyordu bırakıyordum eller yine ağızda ve sürekli bir hareketlilik hali vardı aynı şekilde mama veriyordum hemen uyuyordu. Sütüm yetmediği için olduğunu düşünüyorum çünkü yutkunma seslerini hiç duymuyordum şimdi lıkır.lıkır yutkunma sesi duyduğum için süt geldi diyebiliyorum ve o hareketliliği yapmıyor hemen uykuya geçebiliyor. Süt olmadığı zamanlarda aynı hareketi yine yapıyor. Süt için beslenmenin yanında uyku çok önemli azıcık da olsa uyusam süt geliyor uyumazsam ne kadar beslenirsem besleneyim süt olmuyor. Bol su tüket ve yat uyu farkı göreceksin ben yaklaşık 4,5 lt su tüketiyorum 24 saatte ve bunun yanında humana rezene ve hoşaf suları hariç

Kızlar dun saat 9 da muayeneye geldim. 3 cm açıklık vardı. Yatış yaptılar. Öğlenden sonra arttı biraz sancı. İkindiden sonra daha da dayanılmaz hale geldi. Aksam ezaniyla suyum patladı. Çok çektim kızlar çok zor oldu doğumum aşırı zordu. Vajina yağlıymis. Doktorum dan Allah razi olsun. Bana dedi kimse yaptiramazdi dedi sezeyana alırdı dedi. Tek sıkıntı doğumdan beri çişim gelmiyor bide kuyruk sokumu ağrısı var.buarada saat 1 de dogdu bebek gece. Kuveze aldılar doğum zordu bebek ilk aglamadi uyarınca ağlamaya başladı. Dua edin çıkalım ikimizde bugün. Epidural şansı olan varsa yaptırsin. Benim o cmdem sonra istediğim için yapmadılar. doktor neden epidural yapmadiniz dedi yanındakilere. Dualarim sizinle hayırlı sıyla alin kucağınıza inşallah. Mevlam çok büyük güç veriyor. O bebek çıkınca bebek değil siz yeniden doguyorsunuz

Kızlar dun saat 9 da muayeneye geldim. 3 cm açıklık vardı. Yatış yaptılar. Öğlenden sonra arttı biraz sancı. İkindiden sonra daha da dayanılmaz hale geldi. Aksam ezaniyla suyum patladı. Çok çektim kızlar çok zor oldu doğumum aşırı zordu. Vajina yağlıymis. Doktorum dan Allah razi olsun. Bana dedi kimse yaptiramazdi dedi sezeyana alırdı dedi. Tek sıkıntı doğumdan beri çişim gelmiyor bide kuyruk sokumu ağrısı var.buarada saat 1 de dogdu bebek gece. Kuveze aldılar doğum zordu bebek ilk aglamadi uyarınca ağlamaya başladı. Dua edin çıkalım ikimizde bugün. Epidural şansı olan varsa yaptırsin. Benim o cmdem sonra istediğim için yapmadılar. doktor neden epidural yapmadiniz dedi yanındakilere. Dualarim sizinle hayırlı sıyla alin kucağınıza inşallah. Mevlam çok büyük güç veriyor. O bebek çıkınca bebek değil siz yeniden doguyorsunuz
Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün normal doğum hikayeleri çok güzel bana nasip olmadı ama Rabbim inşallah mükafatını verir canım güle güle büyüt bebeğini

Doğumun zor olmuş ama bundan sonrası iyi olsun. Geçmiş olsun, güzel haberlerini bekliyoruz.

kizlar cok sukur dogum yaptim 11 i geçince hastaneye girdik 1 e dogru dogum oldu doguma cabuk gectik ama ikinirken cok yoruldum doguramicm dedim ebeye artik o yuzden de dikisim.oldu bikac bebegim 54 cm 3550 gram dogdu dua eden iyi dileklerde bulunan herkese tesekkur ederim dua ettim size Allah hepinizi saglicakla çabucak kurtarsin bi an evvel
Senin icin sevindim..kolay bir dogum oldu sanirim..saglikla buyut yavrunu..bnmkiler yalanci sanciymis..suan iyiyim

lilipit lilipit canım sen daha çok tecrübelisin bu konuda :)kendi tecrübe mi yazayım evde durup sancı çekmenin faydası çok oldu bana. O gün evi temizledim eşim süpürdü ben sildim arkamda kafama takacak hiç bişey bırakmadım. Kafa rahatlığı önemli sanırım tedirgin olmadım hiç bi konuda :)
O gün saat 4 te sabaha karşı sancım gelmeye başladı hafiften. Ilk oğlumdaki gibi bi sancıydı bunun tarifini biliyordum. Lekem sonra gelecekti ve öyle de oldu saat 3 te Lekem geldi. Daha sonra sancı aralığını takip ettim ama çokta önemsemediim ev işine yoğunlaştım kafamı başka şeyle meşgul ettim ağrıya yoğunlaşmadım.
Sonra saat 7 buçuğa geliyordu sanırım hastanenin bahçesindeydik eşimle. Hastanenin bahçesinde yürüdüm sancım geldikçe duraksadım geçince tekrar yürüyüşe devam ettim. Eğer ki ani bi durum olursa hemen acilden giriş yaptıracaktım. Bunun rahatlığı da oldu.
Daha sonra hastaneye girmek için kendimi hazır hissedince girdim içeri 4 cm olmuş açıklık üzüldüm biraz daha dursaydım dışarı da diye eşime sardım :)
Neyse sancı odasında benim sancı lar daha çok arttı canım ve sonra kontrol için bi defa geldiler onda da suyumu patlattılar ve açılmam çok güzel ilerlemiş kesik atmadan devam Edelim diye konuştular., sonrası doğum başladı ve çok şükür kesik olmadı ama yırtıklarım oldu onları diktiler. Doğumdan sonra oğlumu giydirdim kendimi hallettim çok rahattım hiç doğum yapmamış gibiydim. Acım sızım hiç olmadı neredeyse. Rabbim herkese nasip etsin inş

Ayrıntılarım böyle işte canım :)
Yirtiklar icerde mi?bebek mi yapiyor bu yirtiklari yoksa. Doktor mu el atinca yapiyor cocuk rahat ciksin diye?

Rabbim sifa versin..saglikla buyut yavrunu

Hayırlı olsun. Allah analı babalı büyütsün. Darısı başımıza inşallah.

Gözün aydın.Allah uzun sağlıklı ömür nasip etsin.:nazar:

Back
X