Daha ilk günlerimiz diye pes etmeyelim canım denediğimiz yöntemleri burada birbirimize söyleyelim, bu zor süreci beraber atlatalım inşallah. Ben şimdilik sağmak bol su içmek bi de Bebek aşırı acıkmadan, mamadan önce bi süre memede tutmak ile deniyorum şansımı. Moral önemli diyorlar ama bebek kızdıkça pes edesim geliyor.Meme ucum az pompayla sağınca çıkıyo öyle veriyorum yine almıyo biraz alıp bırakıyo..biberonla vermek zorunda kalıuorum çünkü kaşıkla falan bitirene kadar soğıyor oda karın ağrısı yapar dedi hemşire..bende bilmiyorum nereye kadar sağıcam doktor sağmayla olmaz bebek emmesse sütün iki aya kesilir dedi
Canim o durum bizdede oluyor bazen şap diye aliveriyor bazende itiyor resmen ama aç agzi aranip duruyor. Sakinlestiriyorum tekrar deniyrm yine degisen bisey yok. Hemen aldiginda 25 dk falan emiyr ama reddettignde 1 saat ugriyrz resmenUzun zaman sona herkese merhaba. Doğum yapan arkadaşlar tebrikler.tüm mesajları okuyamadım ama yazmak istedim.
Kızlar aranızda bebeği sütü olduğu halde memeyi reddeden var mı çok üzülüyorum oğlum bende durmuyor dursa da kavrayıp emmiyor
Bir yerde okudum anne emzirirken rahatlıyormuş ve kolay uykuya dalıyormuş ben uykuyu severim valla gün içinde 1-2 defa uyuyorumBen gündüzleri hiç uyuyamam ki eyvah eyvah
aynen evet bazen aldığı oluyor ama güçlü güçlü çekmiyor, şarıl şarıl akan herhangi bi şeye tercih ediyor beni. Sarılık korkusu da cabasıCanim o durum bizdede oluyor bazen şap diye aliveriyor bazende itiyor resmen ama aç agzi aranip duruyor. Sakinlestiriyorum tekrar deniyrm yine degisen bisey yok. Hemen aldiginda 25 dk falan emiyr ama reddettignde 1 saat ugriyrz resmen
Bende pes etmek istemiyorum ama o ağladıkça gerçekten pes edesi geliyo insanın..bende uykuya dalarken falan deniyorum hertürlü bakalım alıcakmıDaha ilk günlerimiz diye pes etmeyelim canım denediğimiz yöntemleri burada birbirimize söyleyelim, bu zor süreci beraber atlatalım inşallah. Ben şimdilik sağmak bol su içmek bi de Bebek aşırı acıkmadan, mamadan önce bi süre memede tutmak ile deniyorum şansımı. Moral önemli diyorlar ama bebek kızdıkça pes edesim geliyor.
Ben hiç anlamıyorum hem sağlık ocağı nda hem de 2 çocuk Dr kontrol etti normal olmasaydı söylerlerdi herhalde@Degemen canım bir ricam olacak. Eşin doktordu yanlış hatırlamıyorsam. Benim bebeğimin bıngıldağı diğer bebeğime göre küçük geldi bana mesela diğer bebeklerimde 1 tl kadar bıngıldak vardı. Bunda işaret parmağımın son boğumuna kadar olan kısmı kadar. Yani yaklaşık 1cm*1.5cm kadar. Ve başı iki parça olarak düşünürsek sol lob kısmında var bıngıldak. Sağ lob kısmında hiç yok. Alnın üst kısmından bahsediyorum.
Umarım anlatabildim.
Bu önemli bir konu mu, değil mi?
Kızlar sizin bebeklerde nasıl lütfen tarif edin de içim rahatlasın.
Cnm umudunu kaybetme hic belli olmaz, sezeryanida dusunme
Olacaksa da olur, onu arastir bunu arastir strese giriyrz
Cahillik en guzeli
Ben sana rahatliktan bir ornek vereyim
Epidural anestezi bnm icin onemli bi uygulama oldugundan bulundugum sehirdeki en iyi olan doktorun gelmesini istedim, sansima hastane anlasma saglamis istyene getirtiyor, fark ucret aliyordu, bnm sigortam bu ucretide karsiladi cok rahat anestezimi oldum
Simdi o kadar benim paragoz buldugum sevmedigim bi hastane ile anlasmis, bnm hastaneme gelmiyor,
Bende yakin zamanda esi dogum yapmis olan mudurume sordum, eside doktor hematoloji bolumunde
Esinizin anestezisini kim yapti, doktor iyi mi dedim ( bnm gittigim hastanede sezeryan olmustu)
Bilmiyoruz ki kim varsa o yapti dedi
Ne adini biliyor, ne doktorlugunu arastirmislar, ki sektor icinden olan biri bu kadin
Sonra dedim kendime, ya doktor bile bu kadar kasmiyorken, sen neyin pesindesin, arastirma, en guzeli cahil kalmak
Simdi sezeryanda olsam normalde dogursam anestezimi kim yapacak bilmiyrm
Dusunmuyorum, dusunmeyecem, sende rahat ol
Akisina birak dostum :)
Mrb hanimlar. Yarin sezeryan olucam allah nasip ederse. bugün son usg de bisey farkettik bebegimin yumurtalarinda kist ciktibir tanesinde 1.5 cm boyunda. Hiç böyle yasayaniniz duyanınız oldu mu?
Canım bende gittim doktora çatın dar normal Doğum çok zor olur sezeryan dddi bana bende normal Doğum istediğimi söyledim istersen suni sancı deneyelim ama çok zorlanırsın dedi bende 2 gün süre istedim yarın bir baska doktora daha gidicem oda öyle derse artık sezeryan olucam herhalde yanlız çatı muayenesi sonrası alttan hala agrı hissediyorum birde belim de bir rahatsızlık var gibi agrı gibi böyle olan oldunu hicDoğuramayanlarda bugün,
Kızlar doğumun her şeklinden korkan ben zar zor normal doğuma kendimi alıştırmıştım. Bu gidişle olmayacak sanırım.
Umutlarım tükenİyor git gide. Çünkü hiç bi işaret yok.
Dünden beri sezaryen nasılmış diye onu araştırmaya başladım, okuyorum. Psikolojim yerlerde.
Kuş uçsa bu kuş yalnız mı uçuyo diye deli gibi ağlama tutuyo. Kafayı yemeden doğursam da daha sabrın en büyüğü sonra gerekecek gibi.
Cuma günü artık hala bi gelişme yoksa bir dahaki salıya sarkıtmıcam, sezaryen için ne yapılcaksa yapalım demeyi düşünüyorum. Hayır böyle sabırsız pimpirikli kadına böyle relax bi bebe. Şaka gibi
Canım bende gittim doktora çatın dar normal Doğum çok zor olur sezeryan dddi bana bende normal Doğum istediğimi söyledim istersen suni sancı deneyelim ama çok zorlanırsın dedi bende 2 gün süre istedim yarın bir baska doktora daha gidicem oda öyle derse artık sezeryan olucam herhalde yanlız çatı muayenesi sonrası alttan hala agrı hissediyorum birde belim de bir rahatsızlık var gibi agrı gibi böyle olan oldunu hic
Anladım canım doktorumda sancı ve suyu bekliyor :) hayırlısıyla inşallah sağlıkla alırız kucağımıza yavrularımızıO pek belli olmuyo , çünkü benim nişanım cuma geldi ama hala tık yok :)
Benim kızımın yumurtalığındaysa çıktı, 6 cm diye not aldı dr. Över kist varmı ona bakacak cuma günü.Mrb hanimlar. Yarin sezeryan olucam allah nasip ederse. bugün son usg de bisey farkettik bebegimin yumurtalarinda kist ciktibir tanesinde 1.5 cm boyunda. Hiç böyle yasayaniniz duyanınız oldu mu?
Oh maşallah tosuncuk sağlıkla gelsin inşallah3714 gram olmuş. Pazartesi sabah ameliyat için sözleştik. Artık evin kalan işlerini tamamlayıp küçük beyi bekleyeceğiz
Normal koşullarda uyuyamam. Uyudugymda da sarhoş sersem gibi olutorum. Tabi bu özel bir durum. Belki emzirirken çok yoruluyor istemeden uyuyacagım. İnşallahBir yerde okudum anne emzirirken rahatlıyormuş ve kolay uykuya dalıyormuş ben uykuyu severim valla gün içinde 1-2 defa uyuyorum
Keşke tetiklese de suni sancısız normal yapabilecekmiyim bir görsem ama agrı geçmiyor sürekli agrıyorİçin rahatlyacaksa başka dr a gitmen iyi senin için. Benim dr alttan muayene doğumu tetikleyebileceğini söylemişti.
Öyle bişey olabilir ama bel ağrısını bilmiyorum.
Cnm bebegin huyuda onemli, insallah zorlanmazsin ama dediklerimin dehset faydasi var
Etrafimda duzensiz uykusu olan bebeklere bakiyrm, annelerin yaptiklari hatalarla dolu
Gece gec saate kadar misafir agirlamalar, disarida gezmeler, tv karsisinda dizi izlerken ayaginda bebek sallayip uyutmalar, dizi izlerken bebek uyandi diye alip salona getirip pispislamalar
Bebek yerine uyuyacak, sabaha kadar asla odasindan cikmayacak, yerini bilecek
O zaman anne de rahat eder
Ben iki bucuk yasinda ogluma bugun corba koydum, mutfakta masada, bende salona gectim karnim aciyor diye yattim, kv soklar icerisinde, yiyebilecek mi diyor, evet dedim kendi yer, oglum mutfakta masada kendisi corbasini icti ve yanimiza geldi
Bu asla tesaduf degil, cunku yemek masa da yenir, motor becerileri icinde kendi yemegini kendi yemesini blw yontemi ile biliyor
Sonra anneler rahat ediyor
Canim, kizim derken?? Yeni mi dogdu daha onceki kizin mi?nrresinde kist? Ben sayfayı çok takip edemiyorum artik. malum com yogun sayfa. gunde 5 kez giriyorum her girişimde en az 5 sayfa birikiyor.Doğumdan sonra ultrasınla takibi yapılcak arkadaşım, çok ufak bi kist bence kendiliğinden kaybolur, sıkma canını.
Benim kızımda da çıktı 7 cm küçülüyo, şuan 3,5 cm ye kendiliğinden küçüldü.
Amin canim ins kuculur. Takmiyim diyorum ama çok takılıyorum . Poffffff. Ama sonra kayboluyormus. Cok onemsemiyor dr lar. Hep karsilasiyoruz onemsencek bisey cikmiyor %99 u dedi iki farkli dr da. Inş öyledir. Cok geçmiş olsun. Benim kiz değil bu ara da erkekBenim kızımın yumurtalığındaysa çıktı, 6 cm diye not aldı dr. Över kist varmı ona bakacak cuma günü.seninbenimgibi nin bebeğindedir varmış küçülmüş, inşallah benim bebeğiminki de küçülür
Yemek aklına gelmeyen çocuklar var. Arkadaşımın kızı öyle bebekliğünden beri zorla yedirirler benim oğlumda da yemek seçer sevdiği yemeği kendi yer sevmediğini itelersin durmadan.Ahhh ahh ben de çok istiyorum kızım böyle kendi kendine yesin... ve yapabileceğimi de düşünüyorum. Fakat benim görümce ilkokula giden kızının hala ağzına besliyor. Çocuğun iştahı yoksa yapacak bişey yok mecbur besleyeceksin diyor. Seninki de iştahsız olursa görürsün diyor.
Gerçekten böyle beslenmek zorunda olan iştahsız çocuk diye bişey var mı yoksa o kendi kendine yeme her çocuğa öğretilebilir mi çok merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?