2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Geçer inşallah benim dr da çok normal bişey dedi, çok üzülmüştüm bende ağladım hatta ama korkulacak birşey değilmiş

Benim minik çok hıçkırıyor, dün 3 defa hıçkırdı şimdide yaklaşık 1 dk hıçkırıyor sizdeyse öyle mi

Kızlar bugün 10. Günümüz 2 gündür kanama bende hiç olmuyor kesildi böyle olan var mı

Mrb hanimlar. Yarin sezeryan olucam allah nasip ederse. bugün son usg de bisey farkettik bebegimin yumurtalarinda kist cikti bir tanesinde 1.5 cm boyunda. Hiç böyle yasayaniniz duyanınız oldu mu?
Canım çok geçmiş olsun sağlıkla kavuşun inşallah birbirinize.

kızlar nasılsınız?
göktuğ bebekle 4. günümüz.
birbirimize alışmaya çalışıyoruz.
şuan onun gözünde hollanda ineği falanım heralde...

bebişimle kan grubumda aynıymış.
genlerim bayagı baskın cıktı .zaten bebiş benım kopyam.

bebişten yana sıkıntı yaşamıyorum ama spinalden dolayı bel baş ağrısı arttı.
onun dısında biz iyiyiz teyzeleri.
hepinizi öpüyoruz. göktug bebeğin doğmamış arkadaslarına da sağlıklı doğumlar dileriz....

Kızlar bugün 10. Günümüz 2 gündür kanama bende hiç olmuyor kesildi böyle olan var mı
İki üç gün önce bendede oldu canım sonra geri başladı bugün daha yoğundu mesela gündüz galiba böyle böyle olacak bu arada bizimde 11.günümüz

canım bebeğin sarılığı ile uğraşıyorum 2. haftamız hala sarılık varmış
doktor tiroid idrar kültürü biluribin testleri yaptı
idrar kültüründe üreme olursa hastaneye yatıracakmış..

Bu arada bebeğin muayenesi vardı. Herhangi bir anormali yokmuş
radyolojide tüm organlarına bakıldı.
gebelik boyunca boşu boşuna okadar stres yaşamışım..

hastane işlerinden sizleri takip edemedim..
hala doğumun olmadı herhalde nasılsın ?

canım hayırlı olsun gözün aydın doğum yapmışsın..hayırlı evlat olsun Allah analı babalı büüyütsün
maşallah sütün de gelmiş.. bol sütün olsun..

Kesi

aynen evet bazen aldığı oluyor ama güçlü güçlü çekmiyor, şarıl şarıl akan herhangi bi şeye tercih ediyor beni. Sarılık korkusu da cabası

offf ben de sizdenim ..resmen emzirmek için savaşıyorum
kan ter içinde kalıyoruz ikimiz de..
ağzında sütler doluyor emmiyor ağzından dökülüyor..
yada memeyi ağzından çıkartıyor
kasılmaktan dikişlerim sızlıyor..
çok zor bir süreç

Senin pozitif mesajını yerim :) Göktuğ kardeşe selamlar, pazartesi benim oğlan da geliyor:)
Sevgiler

Umarım en kısa zamanda geçer sarılığı da. Sen de en kısa zamanda iyi hissedersin umarım.
Güzel haberlere de sevindim. Sevgiler

Canim, kizim derken?? Yeni mi dogdu daha onceki kizin mi?nrresinde kist? Ben sayfayı çok takip edemiyorum artik. malum com yogun sayfa. gunde 5 kez giriyorum her girişimde en az 5 sayfa birikiyor.

Yok daha doğum yapmadım, ilk gebeliğim zaten, cinsiyeti kız. Yumurtalık kistiymiş. Ama doktor yüzde doksan dokuz ameliyata gerek kalmaz dedi.

Maşşallah diyelim kuzuya bizimkiler de senin bebe gibi olsun, yormasınlar bizi ..

Ay sorma Canım ya bende çok bunaldım çok daraldım görenler bir de karnın düşmemiş daha var daha var deyip duruyorlar ya of bunlardan bile etkilenir oldum
Benim de karnım tepede hala sorma aynı sekildeyiZ sen kaç haftalık oldun canım. . Bn de çok taktım da araştırdım kiminin doğum anında sanciyla iniyormus karnı o yüzden sende takılma

Aynisi bende var dunden beri. Muayene sirasinda hic canim acimadi ama dun aksamdan beri altta agrim cok fazla. Normalde 1 2 adim atinca geciyodu suan sürekli nerdeyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…