2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Darısı başıma. Benim nst de daha bi
Kere 20den yüksek sancı çıkmadı bile

Herkesin ağrı eşiği farklı cnm.belki açilman başladı ilerleyen son cm lerde hissederdin iyi birşey. Allah yardimcin olsun bir nefeste kucağına al ins

Hepsimi aynı bınların ya,benim basımdada böyle dert var cünkü

Benimkide bir hafta sürdü. Sonra üç dört gün hiç gelmedi. Suan tekrar koyu kahve şekilde lekelenme oluyor ilk doğumda 50 gün sürmüştü kanamam az az
Benim tam 40 gün sürmüştü ama hiç 3-4 gün gelmediği olmamıştı son günler zaten minicik gelirse geliyordu

Herkese selam. Doğum yapan arkadaşlar hayırlı olsun. Yapacaklara Allah yardım etsin bir avazda kurtarsın.

Biz süt savaşları yapıyoruz. Sürekli rahat gelsin oh içeyim istiyor. Bana zorlayan bir biberon önerebilen var mı. Avent kullanıyorum çok rahat içiyor. Önce emziriyorum sonra biberon veriyorum ama artık kavgalar başladı memeyle.

Şükür sarılık olmadık kontrolümüz iyiydi. Azalan doğum kilomuza ulaşmışız.

Benim kontrolüm de iyiydi 2 gündür bandaj yok. Ağrım sızım hiç olmadı zaten.

Bizden böyle anneler. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Hayırlı olsun bebisin. Darısı başıma. Epiduralde neden zorlandı, geç mı taktılar acaba

Kızlar pazartesi günü spinal anestezi ile sezeryan olcam. Hayatımda geçirdiğim en ciddi operasyon 20lik dişimi çektirmek. Korkuyorum ne yalan söyliyim
Ben onu da olmamıştım ilk ameliyatım sezaryen. Hamileyken iki üst 20 lik dişim kırıldı çekilecek sezeryandan daha çok korkuyorum diş çekiminden. Dişçiye gitmeye korkuyorum

Doğumu başlayan arkadaşlar bir avazda kurtulun kavuşun bebelerinize inşallah :)

Kızlar pazartesi günü spinal anestezi ile sezeryan olcam. Hayatımda geçirdiğim en ciddi operasyon 20lik dişimi çektirmek. Korkuyorum ne yalan söyliyim

Lutfen kendinizi sıkmayın. Tehlikeli yada ilk kez size yapilmayacak sonucta. Dusunun gunde kac tane insan ayni operasyonu geciriyor.
Neden birtaneside siz olmayasiniz.
Negatif dusunmeyin.30 dk. Sonra odanizda olacaksiniz.sizinle surekli konusacaklar.o esnada heyecanlanirsaniz sakinlestirici yapacaklar.agri zaten hissetmiyorsunuz.
En buyuk tavsiyem,sakın ayaklarinizi oynatmaya calismayin.zaten oynatamazsiniz ama beyin gonderdigi sinyali alamayinca karisiklik olur buda size panikleme yasatabilir.
Bebeginizin aglamasini duyacaksiniz,goreceksiniz.odanizda birlikte olacaksiniz.
Bi onerimde duz yatmaktan hoslanmiyorsaniz mutlaka anestezistten rica edin basiniza yastik koysunlar. Yuksek yatin. Odaniza gidincede yataginizin basini yukselttirin.
30 dk.1 saate ayaklarinizdaki uyusukluk gececek. Vucudunuzda agri hissedeceksiniz ama agrinin nerden kaynaklandigini bilmeyeceksiniz.
O sirada soylerseniz agrikesicinizi yapacaklar yine rahatsiniz.
6-8 saat sonra ayaga kalkacaksiniz.
Allah kolaylik versin herkese.
İyi gunler

Aramıza hoşgeldin :) Herşey iyi olacak diyelim, yoksa ben de bir tek cenazemi planlamayı eksik bıraktım sezaryen olacağım diye
Sapasağlam girip çıkacağız. Hem spinal olmasının faydasına odaklan, bol bol kahve içiriyorlar operasyon sonrası baş ağrısı olmasın diye:)

Güzel haberlerine çok sevindim. Dr.Brown diyorlar zor biberon için ama deneyim yok tabii.

Ben onu da olmamıştım ilk ameliyatım sezaryen. Hamileyken iki üst 20 lik dişim kırıldı çekilecek sezeryandan daha çok korkuyorum diş çekiminden. Dişçiye gitmeye korkuyorum
Sezeryan daha kolay diyorsun yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…