2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Canım benim ilk bebeğim de 2 aylıkken meme reddi yapmıştı, ben de medela calma biberon kullanmıştım, biberona alıştırmadan besleyebilmek icin Internet araştırmasıyla almıştım... memnun kalmıştım, 2-3 haftaya o saçmalığa son vermiştik Allahtan... bir araştır istersen sen onu

Sipinalde,
Haa basagrisi oluyormus. Kesinlikle basagrisi yasamadim.bulantim olmadi.
Sirt agrim olmadi.
Ama 5. Gun vucudum hizli sekilde odem atti 5 saat boyunca 5 dk wc artik yetistiremedi hasta bezi taktim 20 dk da doluyordu.
Sonrasinda adet kanamasi gibi kokulu kanamam oldu 8 gun surdu. En zoru bu donemdi.emzireyim diye agrikesicilerimi almiyordum ama.alsam belkide hic zorlanmayacaktim

Şimdi ben dün gece biraz araştırdım. Epidural gibi değilmiş uyuşturup kataderi çıkarıyolarmış. Ya bişeyler ters gider de etkisi geçerse ve ben acıyı hissedersem diye korkuyorum. kontrol bende olmayınca rahat olamıyorum

Ben kahve de sevmem ki :)) bi aksilik olmaz inşallah. Ben biraz şanssızım yıldızı mı düşük derler bilmiyorum besmele çekerek başladığım işte bile aksilik oluyor çekmesem ne olacak bilmiyorum.

Aninda narkoz veriliyor genel anesteziyle uyutuluyor.
Epiduralde ikinma hissi icin tamamen hissizlik verilmiyor. Sipinalde tamamen hissizlik veriliyor.
Yani epiduralde dise yapilan morfin gibi olayi hissediyorsunuz agri yok.
Sipinalde hissetmeniz yok.

Ödem atabilirim inşallah bende hemen. Çok ödem yaptı vücudum. Ameliyata girerken belden aşağımı hissetmicem ya tuvaletim gelirse nolcak onu da hissedemem

Aslinda bir dusuncem var.emin degilim tamamen kendi hayal kurgum olabilir
Sol bacagimin dizimin ustunde pantolon dikis hizasinda boyle deri ustu cok as yuzeysel yanik aslinda tam tarif edemiyorum ama boyle putur putur 2-4 cm uzunlugunda bisey var.tirnaklarimla kaziyinca yuzeyi dokuldu.gitti.kabuk gibiydi.
Uyusuklugu testetmek icin elektro sok vermisolabilirler mi bilmiyorum.
İgne yerleri ayri burasi cok farkli.
Biryerede surtmedim.sıkıştırmadimda.
Bilmiyorum,benim hayal urunum de olabilir

Evde olmak çok sıkıcıymış daha öğlen bile olmadı
Bir an önce bizde kavuşalım bebeklerimize. Yatmak bile keyif vermiyor sola yatmaktan sol tarafım uyuştu artık. Kaburga ve sırt agrısı vs. Böyle dinlenmek olmaz

En sevdiğin koltuğa bol yastıkla uzun otur şekerim. Ben öyle buldum çözümü:)

Kızlar pazartesi günü spinal anestezi ile sezeryan olcam. Hayatımda geçirdiğim en ciddi operasyon 20lik dişimi çektirmek. Korkuyorum ne yalan söyliyim
Epidural önermedilermi
Korkma canım ben ki ağrı eşiği çok düşük bi insanım çok dayanıksızım ağrılara karşı ama hiç bir şey hissetmiyosun sonrasında acıyor biraz ama o kadarlık olacak artık Allah yardımcın olsun canım

Genel anestezi önerdi doktorum onu da ben istemedim. Spinalin etkisi sanırım daha çabuk geçiyor o yüzden onu önermiş olabilir

Genel anestezi önerdi doktorum onu da ben istemedim. Spinalin etkisi sanırım daha çabuk geçiyor o yüzden onu önermiş olabilir
Anladım canım arada o kadar çok fark yok zaten ikisindede ağrın başladımı ağrı kesici yapıyorlar sen şimdiden hiç takma kafana bide anestezi iğne yaparlarken kasmamaya çalış kendini korkma hiç bir şey hissetmiyosun dediğim gibi

İğneden hiç korkmuyorum da diyorum ya kontrol bende olmayınca ister istemez geriliyorum. Bi yandan diyorum günde kaç kişiye yapılıyor ilk bana yapılmayacak sonuçta.

İğneden hiç korkmuyorum da diyorum ya kontrol bende olmayınca ister istemez geriliyorum. Bi yandan diyorum günde kaç kişiye yapılıyor ilk bana yapılmayacak sonuçta.
Aynen öyle canım psikolojik oluyor senin düşüncelerin hep bendede vardı :) ama benim ki hazırlıksız olunca girerken şaşkın gibi girdim çıktım ne olduğunu bile anlamadan odamdaydım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…