İşe başladın mı? Gerçi sen hiç izin vermedin ki kendineBabyjem marka bir yastık var, düz kafa yastığı. 20 lira filan. Benim oğlan tamamen düzeldi. Bir bak sen de istersen.
İyiyim, sen nasılsın:)
Bu arada kan cok mu az mı senin kuzudaEvet cnm de sut ve protein alerjisi dedi
Abartma dan ye dedi ama ben zaten abartmadim
Ama uzman tvde prof dinledim rahatladim
Ciddi bi durum olmadikca diyete gerek yok diyor
kizlar ya 2 haftadir akintim oluyo kokusuz renksiz gecmedi bi türlü adet de olmadim napsam doktora gitsem mi
İşe başladın mı? Gerçi sen hiç izin vermedin ki kendine
Evet, bir de çok inceler. Örtülerden silkeleyince bile zor çıkıyor.
Merhaba memnun musunuz arabadanKızlar biz de geçen hafta casual quantum aldık.Cadillactan biraz daha küçükmüş boyutları.Sevdik tavsiye ederiz
Valla benimkilerden birinin de bir tarafı daha düz aynı yöne yatmaktan. Korkmuştum doktor düzeliyor oturmaya başlayınca dedi ekstradan bişey yapmaya gerek yok dedi.Orangutan selam, düzleşti derken şaka mı yapıyorsun yoksa kafa yapısı mı bozuldu.
Benim de işk ayda bozulmuştu, doktor yastık verdi düzeldi.
Önemli bir şey bu. Bir de bazen aynı yöne bakmaktan diğer kaslar gelişmiyor.
Doktoruna sorsan mı?
Bizimkininde asiri saci dokulmeye basladi 3 gundur tuy toplayan aparatlarla yastigindakileri aluyorum.. ama ensesinde boynunda falan hep birikiyo
aynen benimki de kokusuz sarimsi akinti beyaz degil doktorunun cevabini bana da yaz canimAyy simdi bende doktoruma yazdim..
Bende de once pembe seklinde basladi her dedim adet olcam 4 gun surdu.. cok entresan son 2 gundur de sari kokusuz seklinde ara ara geliyo.. kadinlar kulubunde okudum.. normalmis adet gorene kadar.. doktorumda koku var mi diye sordu yok dedim.. daha cevap yazmadi
aynen benimki de kokusuz sarimsi akinti beyaz degil doktorunun cevabini bana da yaz canim
MüthişsinBu arada ben 76,7 gordum bugun
3,7 fazlam kaldi ama genel görüntümde artik fazlalik belli olmuyor
Karnin tam toparlanmamis olmasi ve goguslerdeki buyume kaynakli
73 e ulastiktan sonra evlendigim zamanki 36 bedene tekabul eden 65 kiloma inecegim insallah
Bende daha olmadım annem hic adet olmadan hamile kalmış eltimin kızı da 6 aylik hala adet olmamis.demekki gec olunabiliyorayni sorun bende de var,sari kokusuz akinti.Bebegim 3.5 aylik oldu sezeryan ile dogum yaptim hala regl olmadim.Keske ne zaman olacagimi bilsem de pskolojik olarak rahatlardim belki.Hala olmayan var mi benim gibi,arkadas ariyorum
tşkler cnmMaşallah fotoğrafınız çok güzel. Bebişin aynı sen
ilk dogumumda 6.ayda adet olmustum o da bi iki gun ancak surdu azdi sonra 2 ay olmadim 1 yili gecince biraz duzene girmisti.hamilelikten once de hep cok düzenli olurdumayni sorun bende de var,sari kokusuz akinti.Bebegim 3.5 aylik oldu sezeryan ile dogum yaptim hala regl olmadim.Keske ne zaman olacagimi bilsem de pskolojik olarak rahatlardim belki.Hala olmayan var mi benim gibi,arkadas ariyorum
Bende daha olmadım annem hic adet olmadan hamile kalmış eltimin kızı da 6 aylik hala adet olmamis.demekki gec olunabiliyor
Lilipit boyun kaç tam olarak.bende 62 ile hamile kaldim boyum 1.68 ama 40-42 bedendim şimdi 72 kiloyum 44 beden oldum. Vücudum iflas etti resmen bazen nefes almakta bile zorlandigimi hissediyorum.6.aya girsin hemen riyrt spor baslayacagim
Ben de henüz regl olmadım canım.ayni sorun bende de var,sari kokusuz akinti.Bebegim 3.5 aylik oldu sezeryan ile dogum yaptim hala regl olmadim.Keske ne zaman olacagimi bilsem de pskolojik olarak rahatlardim belki.Hala olmayan var mi benim gibi,arkadas ariyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?