2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bizim oğlan hiç kıpırdamıyor ya. Uykucu çıktı valla. O kadar tatlı yiyorum yok parmağını oynatmıyor sanırım

Canım bende de bu birkaç gündür öyle sıkıntı var, hic hareket etmiyor, hatta bugün ilaç yazdırmaya sağlık ocağına gittim orda kalp atışlarını dinlemesem korkacaktim bu durumdan

Ya arkadaslar kizim bâzen oyle tekme atiyoki vajinada agri hissediyorum.bu seferde korkuyorum su gelicek kan gelicek korkusuyla.bi tane dusuk olunca herseyden korkar olmusum zaten

Cnm
Mini damla markasi guzeldir
Bende tirnili almistim icindekilerin hepsi kullanisli oluyor
Ancak yirmili set alsanda
5 li zibin takimlarindan
Tulumlardan
Citcitli bodylerden
Alman iyi olur
Arkadasimla konustum
Yeni doganlari uzun kollu
3-6 lari kisa kollu al diyor
O haziran annesiydi
Evet aslında çok aldım ama 0-3 ay arası. Onlar da yeni doğana büyük gelir sanırım. Yenidoğan da almam lazım.

Kızlar Bakırköy gür pasajından hastane çıkışı baktım. Mini danla diye bir markanın 20'li olanı. 140 lira dedi. İçindekiler; 1 Adet Tulum, 1 Adet battaniye, 1 Adet havlu, 1 Adet Bebek Mendili, 1 Çift Eldiven, 1 Adet uzun kollu body, 1 Adet İçzıbın, 1 Adet Dışzıbın, 1 Adet patikli pantalon, 1 Adet Şapka, 1 Adet Mama Önlüğü Kutuda şöyle yazıyor; %100 Pamuktan oluşur Vücudu saran pamuklu yapısıyla bebeğiniz hem üşümez, hemde cildi hava alır Ergonomik tasarımıyla bebeğinizin rahatça kullanabileceği, rahatsız olmayacağı ürünlerden oluşur Desenleriyle birlikte tasarımı şık bir settir Bebeklerimizin hassas yapıları dikkate alınarak antialerjik üretilmiştir. Sizce 20'li takım çok olur mu? Ya da sadece bunu almak yeterli olur mu?
Canim ben.ikizlerim.icin 2 tane.10 lu 1 tane.20 li hastane.cikisi aldim.5 li olan tekli olanlardan da aldim yine de alcam.tabi..hastane cikisi olarak sana yeterli olabilir ama yine tek.tek alirsin..bu arada bebetto dan internettem.20 li takim indirimde idim.siparis.verdim.cok kaliteli.tavsiye ederim

Kizlae ben istem geldim
Fenalastim
Midem bulaniyor
Karnim aciyor
Basim agriyor
Burnum akmaya basladi
Cok kotuyum
:((((
Off Allah im yardim et
Hamilelik cok zor:KK61:

Kizlar bebeginizin ismini ne koymak istiyorsunuz
Benim
Oglumun adi ibrahim tugrul
Simdikini esim babasinin adi mustafayi koymak istiyor
Yanina ne uyar acaba
Ben mustafa istemiyrm
Tugra istirym ancak anlami imza oldugu icin esim istemiyr

Kizlar birde sey dicem sizlere
Yaz olsa da farketmez saniyrm
Sezeryan olanlar ameliyathane soguk oldugu icin cok usuyorlar
Bende normal dogum sonrasi dondum
Tirtir titredim
Battaniye orttu annem
Zaten burada demislerdi
Ayaklar falan buz kesiyor
Patik falan koymustuk dogum cantasina
Sal koymustuk
Aklima geldi yazayim dedim :)
Erken henuz dogum cantasi icin ama oyle :)

bak işte tahmınım doğru cıktı ama bende hıc ısemıyorum eşimden sogumaktanda korkuyorum hormonlar eşınden nefret ettrıyomus ya zaman zaman napıcaz bılmıyorum acıkcası
Sadece bende oluyor sanıyordum hiç yaklaşmak gelmiyor içimden ama dediğin gibi soğumamakta lazım da karnımda büyümeye başlayınca iyice isteksiz oldum

Kizlar bebeginizin ismini ne koymak istiyorsunuz
Benim
Oglumun adi ibrahim tugrul
Simdikini esim babasinin adi mustafayi koymak istiyor
Yanina ne uyar acaba
Ben mustafa istemiyrm
Tugra istirym ancak anlami imza oldugu icin esim istemiyr
Neden kiiii. Bence güzel Mustafa ismi.:KK200:

Resim nasıl yükleniyordu :)) yapamadım . Url falan diyo. Zaten baktım da pek bişey yokmuş aslında aldıklarım zıbın biberon hastane çıkışı falan... kayda değer bişey yok gibi şimdilik :) olunca atarım artık pardon yanlış alarm

Kızlar fikirlerinizi paylaştığınız için teşekkürler.Açıkçası benim niyetim bebeği eciş-bücüş hale getirip fotoğraf çektirmekten ziyade o anları ölümsüzleştirmek. Tabii ki hafızamızda kalacaklar ama bunun fotoğraf halinde olması daha hoş olur . Amacım ben doğumhaneye girerken-bebekle benim ilk karşılaşmam-babasıyla ilk karşılaşması ve hastane odasında ailecek bir kaç güzel anı halinde fotoğrafımız olması. Bunları tabii ki bir yakınımda yapabilir ama nedense heyecandan kimse bir şey yapamaz,fotoğraflar güzel olmaz gibi geliyor.
Böyle düşünmemin asıl sebebi de düğünümde fotoğrafçının çektikleri dışında hiç fotoğrafım olmaması. Ne evden çıkarken-ne salondan ayrılırken--ne ailemle vedalaşırken vs vs kimsenin aklına gelmemiş. Tabii ki olmazsa olmaz değil hiçbiri ama olsaydı daha iyi olurdu diye düşünmeden edemiyor insan.
Ben de dusunuyorum arastirmaya basladim hatta ama normal dogum icin cogu pek anlasmaya yanasmiyo gibi sanki. Zamani belli olmadığı icin.
Yenidogan bebegi sekilden şekile sokmuyo zaten hicbiri o daha çok aylik konsept cekimleri icin. Hatta flaş bile kullanmiyolar zarar vermesin diye. Dogdugu an,ikimizin ilk bulusmasi, esimle ilk yuzyuze gelmeleri fln... bu anlarin fotolarini istiyorum acikcasi.
Oda suslemesi de dusunuyorum. Normalde pahali oluyo ama benim elimden geliyo her turlusu. Simdiden belirlemeye basladim oturup hazirlayacam annemi de kandirdim yardim icin el emegi olunca hem daha kiymetli hem maliyet de cok cok dusuyo. Hayirlisiyla dogsunlar da bunlar ayrinti tabi orasi da ayri

Canim ben.ikizlerim.icin 2 tane.10 lu 1 tane.20 li hastane.cikisi aldim.5 li olan tekli olanlardan da aldim yine de alcam.tabi..hastane cikisi olarak sana yeterli olabilir ama yine tek.tek alirsin..bu arada bebetto dan internettem.20 li takim indirimde idim.siparis.verdim.cok kaliteli.tavsiye ederim
Bebetto çok iyi marka zaten. İyi yapmışsın, ben de bakim o zaman.

Nursecm....................Erkek...............isim:anneadayı::nazar:
M123S..........................Erkek..................GİRAY:anneadayı::nazar:
Mcrhelena....................Erkek..................isim:anneadayı::nazar:
Dertli gelin.....................Erkek..................FURKAN:anneadayı::nazar:
Efefsunkar....................Erkek...................EGE:anneadayı::nazar:
Bihter34.......................Erkek...................isim:anneadayı::nazar:
Cgdmkrks.....................Erkek..................AHMET POYRAZ:anneadayı::nazar:
Orangurann.................Erkek...................SARP:anneadayı::nazar:
Alnilam........................Erkek.................isim:anneadayı::nazar:
Haziranannesiyim.........Kız....................SARYA:anneadayı::nazar:
Snmclsn.........................Kız......................ARYA:anneadayı::nazar:
Gzleem..........................Kız.......................ELA:anneadayı::nazar:
Es2607...........................Kız......................ALMİNA ELA:anneadayı::nazar:
Aydii..............................Kız....................ADA:anneadayı::nazar:
Hyb77...........................Kız.......................isim:anneadayı::nazar:
Frkzhd.........................Kız........................isim:anneadayı::nazar:
Asi4261.........................Kız.......................isim:anneadayı::nazar:
Lilithic..........................Kız......................isim:anneadayı::nazar:
Karammmsam..............Kız.....................PERA:anneadayı::nazar:
Mavi_dem....................Kız........................isim:anneadayı::nazar:
Zuhrealam....................Kız.......................SELEN:anneadayı::nazar:
Canhayat80..................Kız.......................ALYA :anneadayı::nazar:
Momocan.....................Kız.......................SARE MASAL:anneadayı::nazar:
Senkoyadimi.................Kız.......................EDA:anneadayı::nazar:
Arsinli...........................Kız.......................DİLARA:anneadayı::nazar:
Lucccck........................Kız........................isim:anneadayı: :nazar:

Back
X