- 22 Ocak 2016
- 251
- 196
- 23
Adet sancilari bende de var. Ozellikle dun geceden beri.
Halsizligim gecmek yerine artiyor. Yemegi de esim yapti sagolsun. Kafami yastiktan kaldiramiyorum.
Kesinlikle katılıyorum canim ben zaten bi kayıp yasamistim yumusat biraz. Hani yogun falan olsa yine anlarim da bi yogunlugu da yok :)Saglik ocagindaki dr sanki uzmanda herseyi bilio mubarekpat diye soyluolar herseyi, halbuki dese kontrollerini aksatma tahlilerinide yaptir fln dese, illa korkutcaklar cok patavazsizlar bence
Ayy evet aynen öyle. 28. Haftadan sonra plesanta da yaskanma başladı bende. Doktorum artık 1 saatten fazla yürümeyi kes demişti. Nerdee ben 36. Haftaya kadar günde 2 belki 2.5 saatyuruyus yapıyordum. Belki bilirsiniz istanbul kosuyolunda validebag korusu var orada. Doktorum kızmıştı bana sonunda yeter artık yollarda doguracaksin valla evinde otur kızım zaten plesantanda yaskanma var demişti. Şimdi ayağa kalkamıyorum. Evet ya bu ağrılar bende de var. Bazen geçiyor bazen yeniden başlıyor. Yatınca birşey yok ama mesela 10 dakikadan fazla ayakta durayım hemen ağrı başlıyor. Ne olacak böyle? Hep yatacak miyiz?Benim agrilarim yoruldugum zaman artiyo sag kasigim resmen sanciyo kizimda hic agrimamisti sanırım hepimizin ikinci gebeligi daha zor geciyor halbuki ilkinde voleybol bile oynuyordum enerjim hic dusmemisti simdi nerde firsat bulunca yatiyorum
İnşallah kuzum ya insaallhAllah hepimizin kucagina saglikli bebisler verir ins
Bazen bende otururken bile ağrıyor. Geçecek herhalde bunlardaKizlar karnim cok feci agriyo sizce neden ayakda duramiom alttan sanki bisiler durtuo gbi birden agri girio
Vücudumuz nasıl da muazzam çalışıyor. Umarım bu zaferi bebeklerimiz galip gelecekcanım rahim ağrıları bende de başladı 3 gündür
doktora sordum dün
rahim bebeği aynı adet gibi atmaya çalışıyormuş yabancılıyormuş
benim adetlerim de çok sancılı geçerdi
lekelenme olmadıkça normal dedi
Ben senin yerinde olsam yarına randevu alır mutlaka giderim. Kan diyorsun sonuçta. Bende kahverengi akıntı geldi meğer düşük ihtimali varmış. İhmal etmemek gerek böyle şeyleri belki hiç birşey yoktur gerçekten de yerlesme kanamasidir. En azından ne olduğunu bilirsin ve için rahatlarKizlar eve simdi geldim ic camasirimda akinti vardi ama kahve tonunda oyle kopkoyu degil hep beyazdi simdi sutlu kahverengi gelmis sonra tuvaletimi yaptim silindim peceteye beyaz akinti icinde kan pihtisi geldi fotosunu cektim atayim mi ya simdi hamileler var ya buyuk degil minnacik bisi yoplu igne ucyndan birazcik buyuk bir kan pihtisi korkmalimiyim?
Ee süper bir haber bu. Ne guzel bak atlattiniz sizde. Umarım devamı olmayacak tüm bu yasadiklarimizinKizlar az once baska bi doktora daha gittim farkli bi gozde gorsun diye. Allaha bin sukur minigimin kalbi atiyo hala. Diger doktor gibi bu da 3-4 gunluk bi gec dollenme var olabilir dedi. Ilaclara aynen devam tek sorun bel agrim var insallah kanamam tekrarlamaz
Neden bu derece yoğun bir şekilde ağrıların var açaba? Sonucu bize de haber ver olur mu merak ederim benBenim yoğun ağrılarım 3 gündür devam ediyor. İki gün önce doktora gittik birşey vermedi normal dedi ama çok ağrılı geçiyor işte zorlanıyorum. O yüzden yarın başka bir doktora gideceğiz. Hayırlısı..
Ooo sizde baya büyüksünüz. Bizde bugün 7+0 olduk. Aramızda 5 gün var :) umarım kaybolur o kistler zamanla. Kaybolur da sende rahatlarsın arkadaşımİyi akşamlar arkadaslar.bugun doktora gittim.6+5 günlügüm.çok şükür kalp atışlarını duyduk.2014 te düşügüm oldugu için doktor progestan,aspirin verdi.her ihtimale karsı dedi.ayrıca 4 cmlik kist varmış.zamanla kaybolur sorun edilecek bişey deil dedi.bir ay sonraya randewu verdi.zaman geçmez artık.bu arada adet olacakmışım gibi agrılarım var.doktor kisttendir gayet normal dedi
Neden bu derece yoğun bir şekilde ağrıların var açaba? Sonucu bize de haber ver olur mu merak ederim ben
Ooo sizde baya büyüksünüz. Bizde bugün 7+0 olduk. Aramızda 5 gün var :) umarım kaybolur o kistler zamanla. Kaybolur da sende rahatlarsın arkadaşım
Maalesef ben...Kizlar bel agrisi yasayan var mi aranizda?
Kızlar merhaba
Bende kesemi gördüm çok şükür 5+5 günlükmüş beybisiiiii
31 Ekimde kalp atışını duyacağız inşallah.
Vajinal ultrasonda gözüktü ama karından gözükmedi. Su falan içmiştim burada okumuştum mesane dolu olsun yazılmıştı ama doktor tuvaletin ve gazın var göremiyoruz dedi
Canim sanirim bende de olusmus kist.zamanla kaybolur dedi bana da.ama yine de dinlen dedi bol bol..bebisin boyu ne kadar yaziyo canim crl yazan ksim kagittaİyi akşamlar arkadaslar.bugun doktora gittim.6+5 günlügüm.çok şükür kalp atışlarını duyduk.2014 te düşügüm oldugu için doktor progestan,aspirin verdi.her ihtimale karsı dedi.ayrıca 4 cmlik kist varmış.zamanla kaybolur sorun edilecek bişey deil dedi.bir ay sonraya randewu verdi.zaman geçmez artık.bu arada adet olacakmışım gibi agrılarım var.doktor kisttendir gayet normal dedi
Ben hala eşime söyleyemedim
Neden???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?