E bebek bebefox balenli sutyen dedigin gibikızlar birşey sorucam balenli sütyenle kaplı sütyen arası fark ne oluyor. ben emzirme sütyeni almak istiyorum yazın dışarı çıkarken takmak için ama normal sütyen gibi süngerli olsun istiyorum.yani uçları belli etmesin güzel dursun falan. nasıl almam lazım.
Ben medela super mini elektrikli kullandimHerkese merhaba güzel anneler.. Özellikle tecrübeli annelere bir sorum olacak.. Ben çalışıyorum ve kısmetse bebeğim 6 aylık olunca işe geri dönücem.. Bu cumartesi ebebekte göğüs pompalarında indirim var. Tavsiyelerinizi alabilir miyim?
Daha dur kuzum 3. Gebelik bomba gibiler eşim bakıp bakıp eyy büyük Allah ı gelmeden rızkını koydun diyip duygulanuyorPeki onun bedenini neye göre almak lazım ki kızlar? Bi dünya oldular, daha büyür mü bu acaba bu memeler
Sutun az oldugu zaman elektrikli bile mahvedioManuel kullanmak yorucu mu ? Benim bileklerim çok kuvvetli değil zaten, uzun süre elle yapabilir miyim bilmiyorum
Aaaa cok gecmis olsunKızlar resmen hafif sancıyla taş düşürdüm vajinada akıntı var diye fitil vermişti aksam kullanndım bugün taş düştü acaba bebeğime bi zarar oldumu ki
Aaaa cok gecmis olsunKızlar resmen hafif sancıyla taş düşürdüm vajinada akıntı var diye fitil vermişti aksam kullanndım bugün taş düştü acaba bebeğime bi zarar oldumu ki
Geçmiş olsun cnm. 2.doz mu senin ? Her seferinde yine ağrıcak mı yaaa.Pazartesi oldum ama geçmedi aksine taş gibi oldu orası. 3 gün sürüyormuş geçmesi. beklicez mecburBen ölüyorum şuan ağrıdan birde misafir gelecek mahvoldum valla kolonya hafifletir azıcık ama gece hiç uyutmadı sola yatamıyorum sağım tutuldu
Geçen hafta bende de vardı aynı durum berbat bişey oğlumda 8.aydan sonra çok yaşamıştım geçti ama sonuna kadar çekeceğim herhalde diye çok korktum diyebilirimkizlar iki ucgundur felaket midem yaniyor.cok garip bi duygu var.sanki ne yesem disari çıkacak gibi ama mide bulantisi degil. .varmi benim gibi olan
Şimdi alıyorsanız şimdiki bedeninizden 1 beden daha büyük alın 9. Aya kadar baya genişliyoruz çünkü doğum sonrası hemen göbek gitmiyor zaten. Dr um nasıl 9 ayda karnın büyüdütse en az 9 ayda da küçülmesi toparlanması sürer demişti ki zaten sezeryan olunca da kalıyor haliyle ben korse falan da kullanamadım tayt korse vardı giyip çıkarması zor oldu canım acıdı dikişe zarar veririm diye korktum giyemedim. 29 kilo almıştım yarısı kendiliğinden gitti yarısı kaldı kızıma hamile kalmadan verdim şimdi hızla geri alıyorum yine aynı hızda ilerliyorum sofraya oturdum mu durum olmuyo maalesef yedikçe yiyesim geliyor siz de kilolar ne alemde 10 kg aldımTamamen önden düğmeli modeller kullanışlı olur mu acaba pijamada. Doğum sonrası karnım öylece kalır mı bi de önü kapanmazsa
İlk gebeliğin mi fazla alınabiliyor
Sabah aç karnına tartılınca 65.5 çıkıyorum. Akşamları 67 :) yani 62 ile başladım bu yolculuğa. Son aylar hızlı kilo alındığını söylüyor tanıdıklar.Şimdi alıyorsanız şimdiki bedeninizden 1 beden daha büyük alın 9. Aya kadar baya genişliyoruz çünkü doğum sonrası hemen göbek gitmiyor zaten. Dr um nasıl 9 ayda karnın büyüdütse en az 9 ayda da küçülmesi toparlanması sürer demişti ki zaten sezeryan olunca da kalıyor haliyle ben korse falan da kullanamadım tayt korse vardı giyip çıkarması zor oldu canım acıdı dikişe zarar veririm diye korktum giyemedim. 29 kilo almıştım yarısı kendiliğinden gitti yarısı kaldı kızıma hamile kalmadan verdim şimdi hızla geri alıyorum yine aynı hızda ilerliyorum sofraya oturdum mu durum olmuyo maalesef yedikçe yiyesim geliyor siz de kilolar ne alemde 10 kg aldım
Siz çok almamışsınız ben aç karnına tartılırım hep o halde 10 kg aldımSabah aç karnına tartılınca 65.5 çıkıyorum. Akşamları 67 :) yani 62 ile başladım bu yolculuğa. Son aylar hızlı kilo alındığını söylüyor tanıdıklar.
Zayıf olanlar daha çok kilo alırmış , bilmem doğru mu. Boy önemli faktör bence. 160 boyla 65.5 kilo 3.5 kilo almış biri ile ( yani ben ) 180 boyunda 70 kiloda 10 kilo almış birini kıyaslamalı mesela. Bebekler sağlıklı olsun da veriliyor nasılsa kilolarSiz çok almamışsınız ben aç karnına tartılırım hep o halde 10 kg aldım
Bende salı günü oldum, çarşamba ağrımaya başladı. 3 gün sürer dedi hemşire..Tetanos aşısı olanlar kaç gün kolunuz ağrıdı ? Hareket ettirdikçe acıyor. Pazartesi olmuştum aşıyı.
Günaydın benimde işe başlamam gerekiyor yıllık izinlerimi de kullanmıyorum Doğumdan sonra kullanırım düşünüyorum ama yine de yetmez kiSende mi donuceksin canim ise
bende senin gibiyim tam 10 kilo aldım, almaya da devam ediyorum.doktoruma sordum çok mu hızlı kilo alıyorum dedim, şimdilik sıkıntı yok dediŞimdi alıyorsanız şimdiki bedeninizden 1 beden daha büyük alın 9. Aya kadar baya genişliyoruz çünkü doğum sonrası hemen göbek gitmiyor zaten. Dr um nasıl 9 ayda karnın büyüdütse en az 9 ayda da küçülmesi toparlanması sürer demişti ki zaten sezeryan olunca da kalıyor haliyle ben korse falan da kullanamadım tayt korse vardı giyip çıkarması zor oldu canım acıdı dikişe zarar veririm diye korktum giyemedim. 29 kilo almıştım yarısı kendiliğinden gitti yarısı kaldı kızıma hamile kalmadan verdim şimdi hızla geri alıyorum yine aynı hızda ilerliyorum sofraya oturdum mu durum olmuyo maalesef yedikçe yiyesim geliyor siz de kilolar ne alemde 10 kg aldım
Sende mi donuceksin canim ise
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?