2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

canım hormonlardan biraz da daha duygusalız...sen de annesin ...annenin gönlünü kırma
bak anne olmak ne zorluklar içeriyor

kızlar aranızda devit -3 damla kullanan var mı d vitamini eksikliği için. benim d vitaminim düşük çıktı tahlilde. doktora gönderdim whatapp tan o da devit3 damladan günde 10 damla kulla dedi.

ben varım günde 8 damla kullanıyorum canım

Tsh icin endokrine gittigimde ysptigi tahlil sonucu D vitaminimn eksik oldugunu ve kadin dogumcuma soylememi istemisti.unutmusumsimdi burda okuyunca aklimageldi.bi dahaki kontrolum mart6 .umarim gec olmaz

Ögrenince lütfen paylas canim, söyle toparlayici, dedigin gibi bel acilma derdi olmayan benim de cok ihtiyacim olacak. Gögüslerim oldukca büyük.
peki canim mutlaka paylasicam senin mi benim mi artik 95 bedene dayandilar

Peki onun bedenini neye göre almak lazım ki kızlar? Bi dünya oldular, daha büyür mü bu acaba bu memeler
bir beden buyuk alin diyolar :)) gogusleri asiri sikinca da süt uretimini engelleyebiliyomus ilk dogumumda hemsire 40 gun mecbur kalkmadikca sutyen takma demisti kis bebegi oldugu icin de genelde evdeydim rahat penye bi emzirme sutyeni taktim gercekten sutum cok bol oldu ilgisi var mi bilmiyorum ama. Yani 3 aydan sonra aslinda asiri buyuk olmuyo o ilk zamanlardaki gibi bence 2-3 tane alacaksan birini kendi bedeninde al ben oyle dusunuyorum canim.

Sagolasin canim, valla daha ne kadar büyüyecekler bilmiyorum

Sağol canım darısı başınıza :)

Tsh icin endokrine gittigimde ysptigi tahlil sonucu D vitaminimn eksik oldugunu ve kadin dogumcuma soylememi istemisti.unutmusumsimdi burda okuyunca aklimageldi.bi dahaki kontrolum mart6 .umarim gec olmaz

D vitaminini sağlık ocağında ücretsiz dağıtıyolar gebelere. Zaten tatsız bişey. Ekmeğe damlatıp veya içtiğin suya damlatıp kullanabilirsin.

Bende 24+3 oldum, 54.5 ile hamile kaldım, 59.5um, yaklaşık her aya bir kilo gittim, ama esas şimdi başlıyormuş kilo alma, herkes 6 aydan sonra her aya nerdeyse iki kilo diyo

Sanki biraz uykusuz kalicagimiz dogru

Ne kadar az doğum izni gerçekten ya.Benek anneye tam alışmışken en güzel zamanlarında dönmek zorunda kalıyoruz.İçim parçalanıyor 3-4 aylık bebekler bakıcılarla büyüyor

Sende mi donuceksin canim ise

kızlar aranızda devit -3 damla kullanan var mı d vitamini eksikliği için. benim d vitaminim düşük çıktı tahlilde. doktora gönderdim whatapp tan o da devit3 damladan günde 10 damla kulla dedi.
Benimki de cok düşüktü. Ben günde 7 damla kullaniyorum

Tetanos aşısı olanlar kaç gün kolunuz ağrıdı ? Hareket ettirdikçe acıyor. Pazartesi olmuştum aşıyı.
Ben ölüyorum şuan ağrıdan birde misafir gelecek mahvoldum valla kolonya hafifletir azıcık ama gece hiç uyutmadı sola yatamıyorum sağım tutuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…