Kızlar ya,bugün içim çok darlanıyor, oturup ağlayasım var...
Anneme geçen hafta bir şey için kırıldım,o unuttu bile mevzuyu her gün arıyor beni,normalde dakikalarca konuşuruz ama 1 dk olmadan kapatıyorum telefonu,sonra da pişman oluyorum..Ah bu gurur
kızlar aranızda devit -3 damla kullanan var mı d vitamini eksikliği için. benim d vitaminim düşük çıktı tahlilde. doktora gönderdim whatapp tan o da devit3 damladan günde 10 damla kulla dedi.
peki canim mutlaka paylasicam senin mi benim mi artik 95 bedene dayandilarÖgrenince lütfen paylas canim, söyle toparlayici, dedigin gibi bel acilma derdi olmayan benim de cok ihtiyacim olacak. Gögüslerim oldukca büyük.
bir beden buyuk alin diyolar :)) gogusleri asiri sikinca da süt uretimini engelleyebiliyomus ilk dogumumda hemsire 40 gun mecbur kalkmadikca sutyen takma demisti kis bebegi oldugu icin de genelde evdeydim rahat penye bi emzirme sutyeni taktim gercekten sutum cok bol oldu ilgisi var mi bilmiyorum ama. Yani 3 aydan sonra aslinda asiri buyuk olmuyo o ilk zamanlardaki gibi bence 2-3 tane alacaksan birini kendi bedeninde al ben oyle dusunuyorum canim.Peki onun bedenini neye göre almak lazım ki kızlar? Bi dünya oldular, daha büyür mü bu acaba bu memeler
Sagolasin canim, valla daha ne kadar büyüyecekler bilmiyorumpeki canim mutlaka paylasicam senin mi benim mi artik 95 bedene dayandilar
bir beden buyuk alin diyolar :)) gogusleri asiri sikinca da süt uretimini engelleyebiliyomus ilk dogumumda hemsire 40 gun mecbur kalkmadikca sutyen takma demisti kis bebegi oldugu icin de genelde evdeydim rahat penye bi emzirme sutyeni taktim gercekten sutum cok bol oldu ilgisi var mi bilmiyorum ama. Yani 3 aydan sonra aslinda asiri buyuk olmuyo o ilk zamanlardaki gibi bence 2-3 tane alacaksan birini kendi bedeninde al ben oyle dusunuyorum canim.
Sağol canım darısı başınıza :)Ayyy ne güzel canım gözün aydın darısı başımıza 21 inde benizmde ayrıntılı sonra ayda 1 rutin kontrollere geçicez Allahın izniyle darısı başımıza Allah hepimize güzel sonuçlar almayı nasip etsin.
Tsh icin endokrine gittigimde ysptigi tahlil sonucu D vitaminimn eksik oldugunu ve kadin dogumcuma soylememi istemisti.unutmusumsimdi burda okuyunca aklimageldi.bi dahaki kontrolum mart6 .umarim gec olmaz
Sagolasin canim, valla daha ne kadar büyüyecekler bilmiyorum
Ya ben hiç girmeyeyim bu konuya. Her hafta bi kilo atıyo ibreHaziran anneleri kaç kg aldınız ? ben 20+5 im 3 kg aldım
Eşim sürekli onu görmeden bile çok özledim diyor :) geldiği günlerin hayalini kuruyoruz :) ama çevremizdekilerde doğunca keşke karnımda olsaydı diyeceksiniz diyorlar yorgunluk ve uykusuzluktan :) ne bileyim yaşayıp göreceğiz :)
Ne kadar az doğum izni gerçekten ya.Benek anneye tam alışmışken en güzel zamanlarında dönmek zorunda kalıyoruz.İçim parçalanıyor 3-4 aylık bebekler bakıcılarla büyüyor
Benimki de cok düşüktü. Ben günde 7 damla kullaniyorumkızlar aranızda devit -3 damla kullanan var mı d vitamini eksikliği için. benim d vitaminim düşük çıktı tahlilde. doktora gönderdim whatapp tan o da devit3 damladan günde 10 damla kulla dedi.
Ben ölüyorum şuan ağrıdan birde misafir gelecek mahvoldum valla kolonya hafifletir azıcık ama gece hiç uyutmadı sola yatamıyorum sağım tutulduTetanos aşısı olanlar kaç gün kolunuz ağrıdı ? Hareket ettirdikçe acıyor. Pazartesi olmuştum aşıyı.
Çok güzel benimde almam şart araçta rahat ederiz
Ben sabah kustumkizlar iki ucgundur felaket midem yaniyor.cok garip bi duygu var.sanki ne yesem disari çıkacak gibi ama mide bulantisi degil. .varmi benim gibi olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?