- 4 Mayıs 2013
- 742
- 1.113
- 113
Evet internetten aldım. Yeni üyelik olunca 10 TL indirim verdi 100tl üzerine. Hafta sonu da mağazasından battaniyesini aldım.arkadasım çok guzel aldıkların net uzerınden mi aldın ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet internetten aldım. Yeni üyelik olunca 10 TL indirim verdi 100tl üzerine. Hafta sonu da mağazasından battaniyesini aldım.arkadasım çok guzel aldıkların net uzerınden mi aldın ?
Anaaaaam 12 bez mi gündeeee one laaaa çok değilmi yaaaa aaaa çok değil mi kızz yapar mı o kadar o zaman o kovanın 4000 adet olanını alalım benceYorumlar baya iyiydi canım koku kesinlikle dışarı çıkmıyormuş.Bazen insanlar kapı yanlarına koyuyor bebek bezlerini bütün apartmanı sağolsunlar koku sarıyor:) onlara da denk gelirsem bu ürünü önerecem artık:) bi de yenidoğduğunda günde 12 bez değiştiriyormuşuz haftada da 100e yakın diyorlar.O yüzden böyle bişey işimizi görebilir:)
Anaaaaam 12 bez mi gündeeee one laaaa çok değilmi yaaaa aaaa çok değil mi kızz yapar mı o kadar o zaman o kovanın 4000 adet olanını alalım bence
O fiyat indirimde bile çok concord a bence. Bende araştırmadayım daha mamas papas ta güzel geliyor bana 4 yaşına kadar kullanabiliyormuş arabaya bakan arkadaşlar varsa buraya yazın kızlar fikir olur paylaşalımEvet canım yorumlara baktım şimdi concord için ağır ve katlaması zor diyorlar bi de bana fiyatı çok fazla geldi indirimde olmasına rağmen :) ben araştırıyorum daha karar veremedim canım ya chicco lite way plus a iyi diyorlar peg perego sanırım ona da iyi diyorlar bebek arabası zor işmiş valla hem çok para veriyosun hem de haketmesi lazım o parayı.Bakalım artık daha zaman var belki indirimlerde bişeyler düşürürüz :)
Yoo cnm aslinda gec degilaaaa hiç bilmıyodum çok sevındım ozaman mı baksak acaba su yataklara falan ama o zamanda gec kalmıs olurmuyum ?
Markası var mı bu kovanın . Yoksa hepsi aynı mı.
O fiyat indirimde bile çok concord a bence. Bende araştırmadayım daha mamas papas ta güzel geliyor bana 4 yaşına kadar kullanabiliyormuş arabaya bakan arkadaşlar varsa buraya yazın kızlar fikir olur paylaşalım
Bence gerekli bişey, hemde ucuz. hadi hepimiz bugün alalım :) Sanırım çelik olanlarda var başka markaların onlar biraz daha pahalı.
Anaaaaam 12 bez mi gündeeee one laaaa çok değilmi yaaaa aaaa çok değil mi kızz yapar mı o kadar o zaman o kovanın 4000 adet olanını alalım bence
Armadillo da güzel ayıcık desenlisi var urbo 2 modelide harika şasesi metalik rose bayıldım bide yoyko diye ithalatçi var web de bi baksana sende yoyko.com onlıne mağazası var Yoyko hotmom modelin adı bu mima xari bebek arabası var ya onu taklit etmişler yumurta puset fiyatı yarı yarıya ama nasıl kalite bide sen bak canımMamas papas ben de çok beğeniyorum bir kere sürmüştüm bi arkadaşımda vardı kuş gibiydi hem de tekerlekleri çok sağlam sarsıntı hissettirmiyor armadillo muydu yanlış olmasın modeli
Armadillo da güzel ayıcık desenlisi var urbo 2 modelide harika şasesi metalik rose bayıldım bide yoyko diye ithalatçi var web de bi baksana sende yoyko.com onlıne mağazası var Yoyko hotmom modelin adı bu mima xari bebek arabası var ya onu taklit etmişler yumurta puset fiyatı yarı yarıya ama nasıl kalite bide sen bak canım
Armadillo da güzel ayıcık desenlisi var urbo 2 modelide harika şasesi metalik rose bayıldım bide yoyko diye ithalatçi var web de bi baksana sende yoyko.com onlıne mağazası var Yoyko hotmom modelin adı bu mima xari bebek arabası var ya onu taklit etmişler yumurta puset fiyatı yarı yarıya ama nasıl kalite bide sen bak canım
demekki aldığım kilo normalKızlar ben de haftasına göre alınması gereken kilo aralıklarını paylaşayım nette buldum.
Tşk canım. Gittigidiyorda fiyat 250 ile 28 arasında değişiyor.70 e 56ya 150ye falan ... Hepsi bebek bezi çöp kovası. Niye???Korbell canım bu kovanın markası yanında poşeti de satılıyor sadece bugüne özel indirimdeymiş
Tş
Tşk canım. Gittigidiyorda fiyat 250 ile 28 arasında değişiyor.70 e 56ya 150ye falan ... Hepsi bebek bezi çöp kovası. Niye???