2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar next to me beşik cok güzel yatak odasında ama 0-6 aymış yaaa:/
Benim evim küçük yatak odasına beşik istiyorum ama 2 yaşa kadar idare etmesi lazım bir fikir verinnn

Evet canım kalite kalite değişiyor sanırım çelik olanları biraz pahalı ama Korbell marka en ucuz şuan ebebekte bi de gayet iyi iş görüyormuş bence o çelikler gereksiz pahalı hem de ağır gibi geliyor onlar
Ben elden alıyım olmazsa sorarım hangisi kullanışlı diye. Çelik250 plastik 28 ise aradaki 80lerin 150 lerin farkı ne ola ki bi öğrenem. Sağol marka için :)

5000 ve 3000 çok arkadaşlar bi araba için. Bütçemi aştığından değil de ne bilim yazık ya

Kızlar yolun yarısındayım karnımın alt kısımlarında ağrı var ve hapşırdığımda idrarım kaçabiliyor Sizdede aynı durumu yaşayan varmı :cry:

Selam kizlar size bir sey danisacagim benim detayli ultrason tarihim 22+1 verildi.Sanki bana biraz gec gibi geldi detayli ultrason renkli ultrason ayniymis tecrübeli arkadaslar yardimci olabilir mi ?nasil geçiyor. bizim kiz geçen yüzünü gostermedi doktor 1 saat önceden tatli yememi soyledi umarım ise yarar cok tembel bu kiz

Kızlar yolun yarısındayım karnımın alt kısımlarında ağrı var ve hapşırdığımda idrarım kaçabiliyor Sizdede aynı durumu yaşayan varmı :cry:

çok utanarak söylüyorum ki benim de başıma 1 kere geldi..ama idrara sıkışık bir zamanımdı..hapşırdım birkaç damla kaçtı..iyi ki dışarda değildim..ilk defa böyle birşey yaşadım ama normalmiş..

Kızlar next to me beşik cok güzel yatak odasında ama 0-6 aymış yaaa:/
Benim evim küçük yatak odasına beşik istiyorum ama 2 yaşa kadar idare etmesi lazım bir fikir verinnn

Park yataklara bakabilirsin canım onlar 2 yaşına kadar yatar hem de odada yine yanına koyabilirsin kraft ın modellerinden memnunlar genelde

Selam kizlar size bir sey danisacagim benim detayli ultrason tarihim 22+1 verildi.Sanki bana biraz gec gibi geldi detayli ultrason renkli ultrason ayniymis tecrübeli arkadaslar yardimci olabilir mi ?nasil geçiyor. bizim kiz geçen yüzünü gostermedi doktor 1 saat önceden tatli yememi soyledi umarım ise yarar cok tembel bu kiz

Canım ben de 21+6 da girdim bence çok geç değil ideal bir zaman.Benim yaklaşık 20dk falan sürdü organ incelemesi oluyor detaylı olarak

5000 ve 3000 çok arkadaşlar bi araba için. Bütçemi aştığından değil de ne bilim yazık ya

Canım 5bin bence de çok ama 3binlik arabaya 4 yaşına kadar biniyor bi de ikinci çocuğu da götürür diyorlar.Bugaboo nun tentesi değişiyor ikinci kız olursa pembesini alırız mesela:)

mcrhelena mcrhelena Gozunaydin o zaman canim benim cok şükür bir yaramazlik olmamis insallah benimde guzel gecer cinsiyeti ne senin meleginin ben tekmelerini hala hissedemiyorum ondan biraz da huzursum gelse su detayli ultrason tarihii :( :(

Canım 5bin bence de çok ama 3binlik arabaya 4 yaşına kadar biniyor bi de ikinci çocuğu da götürür diyorlar.Bugaboo nun tentesi değişiyor ikinci kız olursa pembesini alırız mesela:)
İkinci bebişi düşünmemiştim . O zaman olur :))) 4 yaşı da hesaplamamıştım :) ben de amma acemiyim ya. İhtiyaç oluştukça alcam heralde bu gidişle. Ama burdan sizin aldıklarınızdan yorumlarınızdan liste yapıyorum o biraz kurtaracak :)

Bnm bugun cok agrim oldu:(
Kotu bir gundu
Hamileligin balayi kismi bitiyor yavas yavas
Offf

ben aldım aventin göğüs kalkanını, banada öneren çok oldu, göğüs pedi kullanmayacağım
ben aldım aventin göğüs kalkanını, banada öneren çok oldu, göğüs pedi kullanmayacağım
Cnm pediben soyle kullanmistim
Disari ciktigimda sutum akiyordu
Ped sutu emiyordu iyi oluyor
Ilk ise basladigim gunlerde emziremedigim icin falan akti hep
Sonra geri cekildi
Kalkanda bu amaclakullanabiliyor diye biliyrm
Ben kalkan kullanmadjm ama ped iyi oldu:)

oyuntuluya hiç gerek yok. bezin o kısmını hafif katla aynı işi görüyor. zaten göbek için sadece mikrop kaplasın deniyor onun dışında öyle rahatsız edici birşey olsaydı tüm markalar oyuntulu bez yapardı.

ben kraft calipso park yatak kullandım çok memnundum. şimdi de onu kullanıcam inşallah.

ben avacodoyu ezip yoğurtluyorum içine biraz tuz bi avuçta ufalanmış ceviz koyuyorum güzel bi lezzet oluyor

ben de 31 aralıktan beri kızımı görmedim dünde hiç hareketini hissetmedim. o sebeple bir an önce cumartesi günü gelsin kızımı görüp mutlu haberlerle döneyim diye dua ediyorum sürekli.

inşallah tüm detaylıya girecek arkadaşlar çok güzel haberler alırlar ve bebişlerini görüp mutlu olurlar.

ben size başka birşeyden bahsedeyim keşke benimde doğumdan önce bilgim olsaydı. benim göğüs uçlarım dışa çıkık değildi. doğumdan öncede bunla ilgili birşey hiç okumamıştım. doğumdan sonra bebeği emzirmeye verdiler bebek göğüs ucumu alamıyor. silikon uç getirdiler falan bi fayda etmedi. sonra göğüs pompasıyla çeke çeke çıkarmaya çalıştık , o süreç öyle zordu ki. göğüs ucunu alamadığı için çok ta ememeyen kızım birde anne sütündeki şekeri de sindiremediği için ilk bir ay hiç kilo alamamış doğum kilosuna bile gelememişti.

emzirme işi psikolojik bir iş. lohusayken ne kadar az kişi işine karışırsa o kadar rahat olursun. kimseyi dinlememek lazım. herkes konusuyor ama seni anlayan o kadar az kişi ki. birde seni anlamayan kişiler anne olmuş kadınlar ya bu daha çok insanı üzüyor.

ben zaten yakası yuvarlak ve çıtçıtklı olan badilere bakıyorum genelde. onlar bana daha kullanışlı geliyor. diğer tarzlar evet çok yayılıyor. bide bebek biraz zayıfsa.

inşallah güzel haberlerle gelirsiniz dualarımız tüm detaylıya girecek arkadaşlarla
Ay yavrum bnm kiyamam
Iste herkes farkli bisey yasiyor
Insallah simdi oyle bir sikintin olmaz

Cnm takma kafana yaa
Bisey olmaz
Bende cok yiyorum
Olacak okadar
:KK19:

son gittiğim doktor kilo takıntılı birisi haftana çok fazla kilo almışsın dedi
son haftalar çünkü daha fazla alınıyormuş
diyetisyene de gittim ama hiç diyete uyamıyorum ki..

Back
X