2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar chicco lite way baston bebek arabası video izledim tam benlik saglamdır demi?
Ama hala yatak konusunda fikrim yok 2 yaşa kadar yanımızda yatcak
Canim bende o bebek arabasini arastiriyorum su siralar. Baston olup oto koltugu uyan pek araba yok ne yazikki. O model benimde hosuma gitti

kraft twist rlx canım hala var bursa subede dusunursen o subeyı aratabılırsın

bide oyle denıcem kuzum çok saolll:KK50:

ben gecen gun paylaşmıstım fotograflarını ama suan tekrar yukleyemıorum :110:

bende yemezdım hiç annem hep yerdı cok faydalı dıye ama bı kac yerden duydum bebege kılo aldrırıyomus faydalıymıs dıye ama tadı çok kotu geldı bana kızlarda ondan yardımcı olmaya calısıyolar saolsunlar ama ınsallah sen begenırsın canım:halay:

çok sukur bi sey cıkmamıs bana da ole demıstı doktor yaptıramadım bu hafta ama pazaerestı gıdıcem ınsallah bende temız sonuclar alırım.

22 haftadayız mesela sımdı 6 ya gırdık galıba bende hıc anlamıyorum arkadasım keske qyardımcıo olabılsem :KK76:Eki Görüntüle 1947593 Eki Görüntüle 1947594 Eki Görüntüle 1947595 Eki Görüntüle 1947593 Eki Görüntüle 1947594 Eki Görüntüle 1947595 Eki Görüntüle 1947596
Coo tesekkur ederim canim 21 subattaymis aradigim bebek arabasinda indirim insallah degerlendirebiliriz

Ya arkadaşlar kilo mevzusuna kafamı takmiyim diyorum da yani 1,76 boyum 70 kilo ile başladım. Dün burda kilo mevzuları olunca tartıldım ki ne göreyim 77 olmuşum. Yani yakında kapılardan sığmıcam. Zaten large giyiniyordum. Yemek desem ara öğünlerim var sadece süt muz falan.enine doğru genişliyip duruyorum.
Devamlı kilo alıyoruz üst baş da almak saçma iki taytla 5 ay geçirdim, fenalık geldi:110:
Geceleri de uykusuzluk başladı.gaz sancısı desen tavan.gazmana döndüm :D
Deli gibi terliyorum. Yani bi yere gidince kollarımı kaldırmamak için ne uğraşıyom belli değil.
Bu günlerde bi atarlıyım sinirliyim. Eşime de üzülüyorum bazen.
Sıkıldım ya. Moraller bozuk.
Kızımın tekmeleri hareketleri olmasa çekilmez bu hamilelik ya.
Öf valla o kadar yazdım ki yine daraldım.

Tekerlekleri küçük gibi. Şimdi hep koca koca tekerlekli ya arabalar. Ondan bi düşünüyorum. Yoksa dediğin gibi katlanmadını falan izledim içime sindi
kucuk degil aslinda tekerlekleri normal ben gormustum yakindan cok buyuk tekerlekli arabalar hantal oluyor cok yer kapliyor bagajiniz musaitse dusunebilirsin ama sadece araba da konmuyo ki bagaja bebekli olunca bir suru sey oluyo bence kaba modelleri tercih etme

Tekerlekleri küçük gibi. Şimdi hep koca koca tekerlekli ya arabalar. Ondan bi düşünüyorum. Yoksa dediğin gibi katlanmadını falan izledim içime sindi
Cnm cok kucuk degil ve super gidiyor:)
Buyuk tekerlekliler bagajda sikinti
Onlardada biklips oluyor
Tekerlek sokulup bagaja konuluyor:)

Ya arkadaşlar kilo mevzusuna kafamı takmiyim diyorum da yani 1,76 boyum 70 kilo ile başladım. Dün burda kilo mevzuları olunca tartıldım ki ne göreyim 77 olmuşum. Yani yakında kapılardan sığmıcam. Zaten large giyiniyordum. Yemek desem ara öğünlerim var sadece süt muz falan.enine doğru genişliyip duruyorum.
Devamlı kilo alıyoruz üst baş da almak saçma iki taytla 5 ay geçirdim, fenalık geldi:110:
Geceleri de uykusuzluk başladı.gaz sancısı desen tavan.gazmana döndüm :KK70:
Deli gibi terliyorum. Yani bi yere gidince kollarımı kaldırmamak için ne uğraşıyom belli değil.
Cnm bende 180 boyundayim
Oglumda 68 den 86 ya ciktim
Boy avantaji top yutmus gibi gorunuyordum:)
Simdi 73 den 76 ya ciktim:) yani bi hafta once 76 idi
Hic sorun etmiyrm ben
Olcak o kadar
Xl aliyrm zaten ne alirsam :)
Sinirli isen Kuran oku ve dinle
Ruhun huzur bulsun :)
Ya da adem gunes videolari izle
O adam benim sakin olmami sagliyor:)

canım ben de 7 kg aldım ama boyun senin gibi uzun değil 165...
bu ara daha dikkatli davranmaya çalışıyorum.. ama olmuyor gene de kilo alıyorum..
ben aldığım kıyafetleri kullanabiliyorum 2 tayt ve 4 pantolonum var değiştirip değiştirip giyiyorum
üst olarak da 6-7 hamile tunik-kazak var onlarla idare ediyorum
bunlar olmayana kadar almayacağım birşey

ay ben ne yapayim o zaman 1.58 boyumla 67-68 arasiyim 64 le basladim boyum cok kisa bu kilolar benim icin cok fazla ama istahim cok acik benim de bunda ya engel olamiyorum. ilk hamileligimde 62 ile baslayip 74 le bitirdim bunda daha fazla olcak gibi bence kilonuz boyunuza gore cok normal ustelik hamilesiniz takmayin bu kadar gidiyo hepsi kilolarin:)

kızlar 3 gündür ufaktan alışverişe başladım

10 tane penye ağız mendili
10 tane mermerşah ağız mendili
1 tane göğüs kremi
1 tane emzirme önlüğü
24 lü göğüs pedi
4 lü süt saklama kabı
25 li süt saklama poşeti
bir tane mama önlüğü
1 sebamed bebe şampuanı
2 tane semabed sabun
1 tane sebamed pişik kremi
3 tane yenidoğan prima ıslak mendil
12li prima alt açma bezi
ve 1 ve 2 numara prima beyaz paket bez

hepsini internetten sipariş ettim...henüz gelmediler ama kıvır zıvır alınacak çok küçük parça var

1 tane göğüs kremi
1 tane emzirme önlüğü
24 lü göğüs pedi
4 lü süt saklama kabı
25 li süt saklama poşeti
bir tane mama önlüğü
1 sebamed bebe şampuanı
2 tane semabed sabun
12li prima alt açma bezi

hepsini internetten sipariş ettim...henüz gelmediler ama kıvır zıvır alınacak çok küçük parça var
Cnm aldiklarin cok guzel
Gule gule kullan:)
Prima islak mendil setin icinde var biliyrm
Ancak ben unibaby yenidogan kullanmani oneririm:)

Bide senin boyun uzun ya
Bebekte uzun olur muhtemel
Armadillonun icincok uzun
Oglum uyudugunda falan cok rahat oluyordu:) o acidan da iyi yani
Ide

Bide senin boyun uzun ya
Bebekte uzun olur muhtemel
Armadillonun icincok uzun
Oglum uyudugunda falan cok rahat oluyordu:) o acidan da iyi yani
Ide

Evet bana da öyle geliyo ben de zaten 53 cm doğmuşum galiba :) bişey sorcam o zaman benim kıyafette 0-3 ay almam lazım dimi. Yenidoğan çok almıyım. Uzun boylu olursa diye

1 tane göğüs kremi
1 tane emzirme önlüğü
24 lü göğüs pedi
4 lü süt saklama kabı
25 li süt saklama poşeti
bir tane mama önlüğü
1 sebamed bebe şampuanı
2 tane semabed sabun
12li prima alt açma bezi

Canım ben kumaşçıdan bbeklerw ağız bezi kullanılan tülbent bezden aldım iki metre . Metresi de çok ucuzdu iki üç lira. Annemde kesti kimini ağız bezi kimini sırt için. Kenarlarını da zürafa yaptı. Minik bi oya gibi. Hiç yapmasan makinada veya elde de teğellenir. Aklında bulunsun :)
Müslin bez için de yine gitcem kumaşcıya

1 tane göğüs kremi
1 tane emzirme önlüğü
24 lü göğüs pedi
4 lü süt saklama kabı
25 li süt saklama poşeti
bir tane mama önlüğü
1 sebamed bebe şampuanı
2 tane semabed sabun
12li prima alt açma bezi

Güle güle kullansın bebeğin inşallah aldıklarını. aldığın şeyler gerçekten en lüzumlu şeyler. bende başladım alışverişe senin aldığın bez gibi bez aldım. birkaç tane şortlu askılı tulum , tırnak makası, bi takım hastane çıkışı, iki takım 5 li zıbın, bi tane tulum, 2 takım 3 lü atlet çıtçıtlı badı, 2 takımda kısa kollu çıtçıtlı badi ,bi tanede penye battaniye aldım.

Eklentiler

• 82369588.webp
    82369588.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 55
  • 21966491.webp
    21966491.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 63
  • 22259791.webp
    22259791.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 69
  • 52534314.webp
    52534314.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 64
  • 59254367.webp
    59254367.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 68
  • 66525765.webp
    66525765.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 56
  • 69184041.webp
    69184041.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 69
  • 14863418.webp
    14863418.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 65
  • i.webp
    i.webp
    4 KB · Görüntüleme: 67
İndirimsiz hali 1990 ama 19 u ya da 21 i indirime gircekti. İndirime girmeden bi kere daha bakmaya gidicez.
Bende bekliyorum 21 subati ama benim istedigim sanirim sizin alacaginizin bir alt modeli armadillo flip ebebekte satilmiyo galiba goremedim uzuldum biraz sitede xt olani vardi sadece. Bizde bi gidip sorsak iyi olcak indirime girmeden var mi yok mu bosuna beklememis olurum

Back
X