2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
PicsArt_01-19-09.26.47.webp PicsArt_01-19-09.24.09.webp PicsArt_02-04-01.28.52.webp PicsArt_02-04-01.30.03.webp
Nasil birsey
Fotograf paylasir misin
Bunun gibi seyler iste

Sizde de kasık ağrısı var mi özellikle sol kasık uyutmadi dokununca bile ağrıyor . Dr rahim büyümesi dedi ama insan korkuyor

Gerek yok ya .. zaten artık vakitte yok ben öğretmenim.. tatilim bitti.. ohal olduğu için rapor veremiyoruz dediler .. previa totalis var ya bir çocuk çarparsa naparim dedim malesef rapor vermediler .. izin alıp bi yere de gitmem ben mecbur kalmadıkça öyle kalacak detaylı falan .. cinsiyeti de öğrendim teyzesi ... yeter bana .. sarı saçlı mavi gözlü bir paşa dogurcam allahım izin verirse
Allah analı babalı büyütsün canım. Sağlıcakla sıhhatlice gelsin paşamız dünyaya

Gerek yok ya .. zaten artık vakitte yok ben öğretmenim.. tatilim bitti.. ohal olduğu için rapor veremiyoruz dediler .. previa totalis var ya bir çocuk çarparsa naparim dedim malesef rapor vermediler .. izin alıp bi yere de gitmem ben mecbur kalmadıkça öyle kalacak detaylı falan .. cinsiyeti de öğrendim teyzesi ... yeter bana .. sarı saçlı mavi gözlü bir paşa dogurcam allahım izin verirse
Bende öğretmenim canım birşey sorabilir miyim nöbet tutuyor musun?

Nöbet tuttum 1. Dönem cok iyiydim ama bu dönem hiç iyi değilim... nöbet için iki hafta daha dişimi sıkarım sonra düşüyor zaten ...
Müdür mü anlayışsız? Söylesen durumu biraz anlatsan idare eder belki. Benim müdürler iyiydi . Devlette de Özelde de anlayışlı olanlarıyla karşılaştım hep. Ayrıntılı hakkında da öyle düşünüyorsan evet haklısın hakikaten, sağlıklı ise gerek yok ikinciye .

Müdür mü anlayışsız? Söylesen durumu biraz anlatsan idare eder belki. Benim müdürler iyiydi . Devlette de Özelde de anlayışlı olanlarıyla karşılaştım hep. Ayrıntılı hakkında da öyle düşünüyorsan evet haklısın hakikaten, sağlıklı ise gerek yok ikinciye .

Yo yo müdürün hamile olduğumdan haberi yok.. pazartesi söylicem okul tam gün 28 saat dersim var.. bana boşluk versin test falan yaptiririm .. Öyle yani kızlar.. zor .. kaç yıllık memurum 36 yaşımı bitiriyorum ilk çocuğum belki de son şansım ve devlet bana surda bi iki ay izin vermiyor .. previa totalis olanlar hep yatmışlar ben öyle 5 gün git gel çalış bir sürü merdiven in çık çocuklardan korun falan.. inşallah bişey olmaz da sağ salim atlatırız

Kizlar sizce nasil fikirlerinizi yazarmisiniz Kullanişlimi ??

Eklentiler

• Screenshot_2017-02-04-09-23-34.webp
    Screenshot_2017-02-04-09-23-34.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 49
  • Screenshot_2017-02-04-09-23-22.webp
    Screenshot_2017-02-04-09-23-22.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 47
  • received_10155010549534696.webp
    received_10155010549534696.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 45
Son düzenleme:
Sizde de kasık ağrısı var mi özellikle sol kasık uyutmadi dokununca bile ağrıyor . Dr rahim büyümesi dedi ama insan korkuyor
Oluo canım akşamları fena benim karnım gerikio göbek deliğim acıo belim ve boynum cok cok fena zaten bide kasık agrısı eklenince sürahi nene gibi oluorum:KK49:

Back
X