2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Nasilsiniz kizlar bnm kiz bu hafta costu ki sormayın ole hareketli saskinlikla izliyorum asagiya vuruyo bazen normal mi ki bu biraz asagida sanki tam gobek cevremde atiyo tekmeleri ama arada asagi tarafada calisiyo cimcime bi kizim olucak sanirim

Cok guzel gorunuyor
Bagaja nasil konuluyor acaba
Bagaja boyle oluyo cnm ben pratik kolay ve hafif bisey istiyorum bu cazip geldi ama tabi daha zaman var bakicam baska cesitlerede

Eklentiler

• Screenshot_2017-02-04-10-32-00.webp
    Screenshot_2017-02-04-10-32-00.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 50
Görünüş olarak çok güzel kaliteli duruo stokke marka mı bu öle gibi görünüo ancak bagaja sıgma tek başına bebekle idare edebilme olanaklarını bilmek lazım
Bagaja sigma boyle cnm.. stokkelere bayiliyorum zaten ama cok pahali :) buda ona benzer oldugu icin cazip geldi bana bakalim daha biraz arastiricaz zamanimiz var daha ☺☺

Eklentiler

• Screenshot_2017-02-04-10-32-00.webp
    Screenshot_2017-02-04-10-32-00.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 49
Bagaja sigma boyle cnm.. stokkelere bayiliyorum zaten ama cok pahali :) buda ona benzer oldugu icin cazip geldi bana bakalim daha biraz arastiricaz zamanimiz var daha ☺☺
Bi arkadaşım joker de stokkeler 1 500e düşüvek bu ay demişti 3 4 gün evvel aklında olsun

Bunlari da ben aldim indirimden kizlar.kizimla ogluma:KK68:

Eklentiler

• 20170204_131443-1.webp
    20170204_131443-1.webp
    30,9 KB · Görüntüleme: 46
  • 20170204_131353-1.webp
    20170204_131353-1.webp
    36,1 KB · Görüntüleme: 63
Kızlar bugün ayrıntılı ultrason a girdik herşey iyi denildi şükür cok hareketliydi:)19+4 deyiz.22 cm 306 kilo benim haftamda olanlar siZlerin nasıl?
Ve birdaha ki kontrol 1 ay sonra nası sabreder sizin de artık kontroller azaldı mı?
Bizimkinin boyunu söylemedi doktor da 290 grammış. 19+2de gitmiştik. Gözünaydın sağlıkla kucağına al inşallah

Ben de yeni yeni hissetmeye başladım.. ben hissetmiyorum diye anlatırken bi abla oğlunun 9 ay yattığını eğer yatmayı seven bir bebekse çok geç hissedeceğimi söyledi.. gerçekten çikolata yiyip sırt üstü yatınca hissediliyor... böyle gidiklama gibi bişey.. dene bakalım ben ilk öyle hissettim .. inşallah ise yarar
Bizimki tatlıya tepki vermiyor :KK48: bugün öğlen Allah ne verdiyse vurdu dışardan gördüm ama o kadarcık

Bagaja boyle oluyo cnm ben pratik kolay ve hafif bisey istiyorum bu cazip geldi ama tabi daha zaman var bakicam baska cesitlerede
Ya katlanmis hali bana buyuk geldi
Tek dezavantaji o sanki
Bide mesela sen bebegin kucaginds kapabilir misin bunu
Kapatmasi kompleks birsey gibi

Kizlar sizce nasil fikirlerinizi yazarmisiniz Kullanişlimi ??
Mima xari dimi bunun adi.Bence pek kullanisli degil. Sadece goruntusu var insani cok cezbediyor gercekten havali gorunuyo bende cok begeniyorum ama cok yer kapliyo bagajda ve tek basinayken bebegin kucagindayken bunu katlayamazsin eziyetli olur gibi sana. Daha pratik seyler tercih etmelisin. Mamas papas armadillo flip xt oneririm ben

Amİgurumiyi cok begeniorum bebekle riçin yüzü gözü belli olmayan siluet şeklinde olan oyuncakları da çok beğeniorum ya bu ara ben gerekli gereksiz herşeyi begenmeye başladım
Ben de cok begenerek yapiyorum. Hem orijinal hem saglikli hem de el emegi oldugundan kıymetli

Merhabaa hosgeldin benim de 26 aylik oglum var ve kizim olacak nasipse ayni sayiliriz bakalim neler bekliyo bizi dogum sonrasi :)
Hosbuldum :) maşallah Allah bağışlasın ben hep 1 erkek 1 kız çocuk hayal ederdim çok şükür nasip olacak ama ilk zamanlar çok aklıma takılıyor oğlum ligimize çok alışık 4 sene sonunda tüp bebekle olduğu için biraz ilgi delisi[/QUOTE]

Ben de cok begenerek yapiyorum. Hem orijinal hem saglikli hem de el emegi oldugundan kıymetli
nasıl yapıyorsunuz bunu yaaa.
süper.
özel ipi yada tığı var mı..

bu arada ben bugun yıne minicity e gıdecem:)

Back
X