2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Hosbuldum :) maşallah Allah bağışlasın ben hep 1 erkek 1 kız çocuk hayal ederdim çok şükür nasip olacak ama ilk zamanlar çok aklıma takılıyor oğlum ligimize çok alışık 4 sene sonunda tüp bebekle olduğu için biraz ilgi delisi
amin canim sagol seninkileri de:nazar:illaki zor olucak ben kendimi hazirliyorum her turlu seye kiskanmasina filan alisacaklar kardesle yasamaya bir sekilde sanirim ilk 1 yil zorlu gecicek oyle soyleniyo:)

nasıl yapıyorsunuz bunu yaaa.
süper.
özel ipi yada tığı var mı..

bu arada ben bugun yıne minicity e gıdecem:)
Ilk baslarda hazir sablonlar var tarifi sayilari yazan onlari takip ederek basladim. Bi sure sonra kendiniz de anliyosunuz asagi yukari yapilisini. Benimkiler tig isi Sık igne. Tuylenmeyen orulunce sert duran ipler gerekiyor. Patik ipi gibi. Nette videolar da var ilgilenirseniz

nutellaa32 nutellaa32 ve P Pembekukla03 ben ogluma tuvalet egitimi vermeyi planliyrm
Okudum arastirdim once kendimi hazirlamaya calisiyrm
Hava baya soguk bi iki hafta daha bekleyecegim
Sizin tuvalet egitimi durumuz ne alemde
Bu arada konuyla ilgili degil
Kusura bakmayin bulmusken danisayim dedimo_O

Ooo super
Bir oglan bir kiz
Bnm ki yine erkek sorma:)
Allah saglikla kucagina almayinasip etsin insallah
Hersey yolundadir umarim
Sen 2014 haziran annesimiydin:)
aynen hep hayalimdi 1 erkek 1 kız gerçek olacak çok şükür: )Allah cümlemize nasip etsin inşallah. 2014 eylül annesiyim. Suana kadar yolunda çok şükür haftaya ayrıntılı ultrasonum var onu da atlatirsam daha çok rahatlicam :)
amin canim sagol seninkileri de:nazar:illaki zor olucak ben kendimi hazirliyorum her turlu seye kiskanmasina filan alisacaklar kardesle yasamaya bir sekilde sanirim ilk 1 yil zorlu gecicek oyle soyleniyo:)
Öyle tabi mecbur alisilacak oğlum pek kıskanç değil ama kardeşi ile nasıl olacak bekleyip gorecem: )

aynen hep hayalimdi 1 erkek 1 kız gerçek olacak çok şükür: )Allah cümlemize nasip etsin inşallah. 2014 eylül annesiyim. Suana kadar yolunda çok şükür haftaya ayrıntılı ultrasonum var onu da atlatirsam daha çok rahatlicam :)

Öyle tabi mecbur alisilacak oğlum pek kıskanç değil ama kardeşi ile nasıl olacak bekleyip gorecem: )
Yakiniz o zaman bende kasim annesiyim:)
Allah gonlune gore vermis ne guzel
Cnm valla kiskanclik mutlaka olacak ama en optimum duzeyi 3-4 yas araligi
Zaten cocugun ruhen uyanisi 4 yas oluyor ya
Bizimkiler kendini bildi bileli kardesleri olmus olacak
Bu buyuk avantaj:)
Biz oglumla yapisik yasiyrz, cidden zor gunler gecirecez, kuafore gittik gecen, kaslarimi aldiramadim, kadin bana dokunuyor diye oyle agladi ki
:)
Afacnlar

nutellaa32 nutellaa32 ve P Pembekukla03 ben ogluma tuvalet egitimi vermeyi planliyrm
Ben alistirdim 2 aydır falan beklediğim kadar zor olmadı aslında sabah kalktiginda bezi genelde kuru olurdu bide kakasini saklanarak yapardı değiştirene kadar saklandığı yerden çıkmazdı: ) Bende alistirdim ilk gün ikindiye kadar kakasi dahil altına yaptı ama sonrasında söylemeye başladı tuvalete oturtunca oyunlar oynadım çiş yapınca sevinç gösterileri ile alıştı: )

biz bi ara baslamis gibiydik oglum cis diyordu ve soyup goturdugumde yapiyodu ama klozete degil alaturka tuvalete ama o donem hem yine soguktu hem de bulantilarim vardi acikcasi ugrasamadim:( simdi bezimiz yarim paket kaldi bitince baslamayi dusunuyorum ben tekrar. Bezi cikarip bir daha takmayacakmisiz gece icin de alez filan lazim gunduz sorun olmuyo da gece surekli tetikte olmak lazim. Bir de misafirlige gitmemek ve gelmek isteyenleri de kibarca reddedebiliriz sadece tuvalete yogunlasmak lazimmis kolayca ogrenirler insallah
Nutella oglunun dogum tarihi nedir
Ben seni kasim annelerinden hatirlamiyrm :s
Bnm oglum 17 kasim
oglum 6 aralik dogumlu iki gun sonra 26 aylik olacagi icin 26 aylik deyiverdim canim :)

Biz oglumla yapisik yasiyrz, cidden zor gunler gecirecez, kuafore gittik gecen, kaslarimi aldiramadim
Ben alistirdim 2 aydır falan beklediğim kadar zor olmadı aslında sabah kalktiginda bezi genelde kuru olurdu bide kakasini saklanarak yapardı değiştirene kadar saklandığı yerden çıkmazdı: ) Bende alistirdim ilk gün ikindiye kadar kakasi dahil altına yaptı ama sonrasında söylemeye başladı tuvalete oturtunca oyunlar oynadım çiş yapınca sevinç gösterileri ile alıştı: )
ooo super, ben cok korkuyrm:(
Sabahlari bezi islak oluyor
Gece uyanip uyanip su iciyor
Tuvalete oturtma isini hemen kabullendi mi
Gece dahil bezini komple cikardin mi
Ben lazimlik aldim onunla oynadi baya
Ama uzerine otrmuyor
Basladigimizda direnir mi acaba

ne guzel ya ben korkuyorum tuvalet egitiminden benimki sabahlari kuru uyanmiyo hala o cok geriyo beni gece nasil olcak napcam diye kurup duruyorum kafamda ne kadar surede ogrendi peki benimki de cisini yaparken pipisine bakiyodu gosterip cis diyodu aferin cis yapti oglum deyip alkisliyoduk cok tatli oluyodu o hali keyifli ve zor bi surec

Biz oglumla yapisik yasiyrz, cidden zor gunler gecirecez, kuafore gittik gecen, kaslarimi aldiramadim, kadin bana dokunuyor diye oyle agladi ki
:)
Afacnlar
:) :) :) Ayy çocuk ışte benimkide babası ile yan yana bile oturunca illa ortamiza oturacak yanimda otur diyorum hayır ben buraya oturcam diyor :) benim kafama takılan bu konuda hala anne sutunu unutmadı 2 yaşında bıraktı ama aklında hala göğsümü görünce süt icecem diyor kızım dogunca süt krizinin tutmasindan korkuyorum :)

Tecrubeli annelere bi sorum olacakti. Hani su beklenen doğum tarihi yaziyo ya. Ozellikle erkek bebekler icin asagi yukari tutarli mi bu tarih? Benim tam bayramin 1.gunu. doktor bulmak bile sikinti olur sanki. Simdiden dusundugum seye bak:KK47:

biz bi ara baslamis gibiydik oglum cis diyordu ve soyup goturdugumde yapiyodu ama klozete degil alaturka tuvalete ama o donem hem yine soguktu hem de bulantilarim vardi acikcasi ugrasamadim:KK43: simdi bezimiz yarim paket kaldi bitince baslamayi dusunuyorum ben tekrar. Bezi cikarip bir daha takmayacakmisiz gece icin de alez filan lazim gunduz sorun olmuyo da gece surekli tetikte olmak lazim. Bir de misafirlige gitmemek ve gelmek isteyenleri de kibarca reddedebiliriz sadece tuvalete yogunlasmak lazimmis kolayca ogrenirler insallah
oglum 6 aralik dogumlu iki gun sonra 26 aylik olacagi icin 26 aylik deyiverdim canim :)
Bnede 27 diyiverdim:)
Cok yakinlar ogluslarimiz
Bende mide bulantisindan egitim veremistim
Simdi en iyi donemimiz ya cok uygun aslinda
Gece icin hasta bezi serin, alez degistirmek zor oluyor, hasta bezini atio carsafi degistiriyorsunuz, cocugundanuykusu cok bolunmuyor diye oneri okudum
Bende alezin uzerine hasta bezi sermeyi planliyrm
Bende bu haftada gecsin oyle baslayim o zaman
Cumadan baslasam diye dusundum
Cumartesi pazar evdeyim ya
Cuma ananesi ile biraz baslar
Benle devam eder
Ama bi tane annemin evine lazimlik aldim
Bi tane daha alayim diyrm
Tuvalete oturur pozisyonda kaka yapiyor aslinda
Alaturka tuvalette mi egitim versem
Hic o sekilde oneri okumadum
Of kafam karisiyr

Tecrubeli annelere bi sorum olacakti. Hani su beklenen doğum tarihi yaziyo ya. Ozellikle erkek bebekler icin asagi yukari tutarli mi bu tarih? Benim tam bayramin 1.gunu. doktor bulmak bile sikinti olur sanki. Simdiden dusundugum seye bak:KK47:
Cnm bnm 14 idi 17 de dogdu
Hiic belli olmaz
Iki hafta oynayabilir
Bayram isi insani dusunduruyor gercekten

ooo super, ben cok korkuyrm:KK43:
Ama uzerine otrmuyor
Basladigimizda direnir mi acaba[/QUOTE]
Bizimkide kupkuru olmuyordu tuvalete ilk oturttugumda çok korktu bağırdı ilk gün bezi ile oturttum zarar gelmeyecegini anlaması için sonraki gün bezsiz ama ikindiye kadar hiç tuvalete yapmadı ben klozetten kaldirdim o altına yaptı alismayacak bu çocuk diye ağladım bile :) 10 dkya 1 götürdüm nerdeyse ve en sonunda 1 cisine denk geldik kutlamalar şarkılar çikolatalar: ) anladı zararsız bu durum olduğunu ve yapmaya başladı tuvalete ben ilk günde gece hiç bağlamadim çünkü onun rahatligina alisan çocuk sonrasinda geceleri de yaparmış direnme illaki olur çünkü bu onun için bambaska bu durum ama çabuk anlıyorlar merak etme :)

:) :) :) Ayy çocuk ışte benimkide babası ile yan yana bile oturunca illa ortamiza oturacak yanimda otur diyorum hayır ben buraya oturcam diyor :) benim kafama takılan bu konuda hala anne sutunu unutmadı 2 yaşında bıraktı ama aklında hala göğsümü görünce süt icecem diyor kızım dogunca süt krizinin tutmasindan korkuyorum :)
Unutur cnm bence gogsunu gosterme hic
Ben gogsumh gostermedim ona hic
Hic istemiyor, unuttu
Bazen giyinirken gordugunde gulumsuyor kapat diyor:)
Ya sut tam cekilmedi ya, bnm gogsumde cok doldu, cok erken akmaya basladi falan
Icim yandi ya, zaten sutten keserkende cok uzulmustum, simdide tuhaf oluyor icim
Hani farkli bir bag ya o
Sende de oyle oldu mu
Gogsun cok dolp rahatsiz ediyor mu seni
Bu arada ben kestikten bi ay sonra hamile kaldim

ne guzel ya ben korkuyorum tuvalet egitiminden benimki sabahlari kuru uyanmiyo hala o cok geriyo beni gece nasil olcak napcam diye kurup duruyorum kafamda ne kadar surede ogrendi peki benimki de cisini yaparken pipisine bakiyodu gosterip cis diyodu aferin cis yapti oglum deyip alkisliyoduk cok tatli oluyodu o hali keyifli ve zor bi surec
Benimki çok şükür 1 günde öğrendi ödüller verdim her cisten sonra çabuk alıştı şimdi usutmedigi sürece yapmıyor altına ama üzerini hiç örtmedigi için gece usuyunce saliveriyo bazen :)

ooo super, ben cok korkuyrm:KK43:
Ama uzerine otrmuyor
Basladigimizda direnir mi acaba
Bizimkide kupkuru olmuyordu tuvalete ilk oturttugumda çok korktu bağırdı ilk gün bezi ile oturttum zarar gelmeyecegini anlaması için sonraki gün bezsiz ama ikindiye kadar hiç tuvalete yapmadı ben klozetten kaldirdim o altına yaptı alismayacak bu çocuk diye ağladım bile :) 10 dkya 1 götürdüm nerdeyse ve en sonunda 1 cisine denk geldik kutlamalar şarkılar çikolatalar: ) anladı zararsız bu durum olduğunu ve yapmaya başladı tuvalete ben ilk günde gece hiç bağlamadim çünkü onun rahatligina alisan çocuk sonrasinda geceleri de yaparmış direnme illaki olur çünkü bu onun için bambaska bu durum ama çabuk anlıyorlar merak etme :)[/QUOTE]
Heh simdi oldu:) ozet olunca insan farkli bekliyor, oglum ve ben beceremeyecekmisiz gibi geliyor
Demekki normal oturmaktan korkmasi istememesi falan
Tamamdir, cuma baslasam
Uygun olur mu
Ptesi mi baslamak gerek
Hani ctesi pazar evdeyim
Ondan cumadan basladak diye dusunmustum
Anane ile baaslar ufaktan
Ne dersin

Back
X