- 14 Ekim 2011
- 4.576
- 4.242
- 173
Cnm hasta bezi olayi bana super mantikli geldi gercektenAa cok iyi fikir hasta bezi. Canim benimki klozete oturmaktan korktu lazimlik da almamistim almayi da dusunmuyodum temizligiyle ugrasmiyim diye ama birden cocuktan sinyalleri alinca en azindan alissin cisini soylemeye gercekten hazir mi degil mi oyun mu yapiyo anlamak icin alaturkaya tuttum sirf pekistirmek icin dogru mu yanlis mi bilemiyorum. Bende lazimlik alicam insallah korkmaz ondan
Bitane sici gecirmez alezimiz var, bi tane daha alicam
Hasta bezini carsafin altina sericem
Islaninca hemen degisiriz cok pratik:)))
Fisher price lazimligin ovgusunu cok duydum
Aldim bende, oglum oyle oynadi ki onunla
Ama nedense oturmuyor
Belki basladigimizda oturur
Alaturka konusunda yorum okumadim, ama dusununce korkar belki gibi geldi
Cnm temizlik konusuda olacak bi muddet sikinti yasayacagiz
Sunu okumustum, cocuk altina yapmadan tutmasi gerektigini farketmez yani altina yaparaj ogrenir, lazimligi gectim, koltuk halı malı sılcez
Halı kaldırın dıolar ama kaldıramam ben ya
Umrumda degıl
Egıtım sonrası yıkamaya verıp komple evı temızletmeyı dusunuyrm :)
İşesin oglum serbestce heryere

Tuvalet olayi için kendinizi en hazır hissettiginiz dönemi seçin.cunku tuvalet eğitimi ciddi sabır isteyen birşey .Sürekli altına yapar direnir falan.ama öncesinde tuvaletle ilgili hikayeler uydurabilirsiniz.biz kaka da çok zorlandıkları.3 gün yapmadı baştan ama bı kitap var güle güle kakalar diye onu aldik tuvalete eğitimine başlamadan bir ay önce okumaya başladık.onun yararı oldu biraz. tek yapmak gereken biraz sabırlı ve sakin olmak.gerisi kendinden geliyor