2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Günaydın hanımlar. Babymallde ateş ölçerlerde indirim var. Muhtemelen alından ölçer alacağım ama hangi markayı alayım sizce?
Alından olcerlerı sevmıyorum ben
Az gosterıyor atesı
Ben braun kulaktan ölçer olanını kullanıyrm
Şöyle de bir durum var dr bıle alından ölçer kullanıyor

İnanır mısın hiç düşünmüyorum o ayları:) hareketlerini hissedeceğim ayları düşünüyorfum başlarda. Şimdi yoğun bi şekilde hissettiğim için tamam diyorum bu safha tamamlandı. Sıradaki safha doğum :))))) doğum sonrasına odaklandım direkt. Ama yaşadıklarımı buraya yazarım doğuma kadar :)

Yaşayıp görecez zaten zamanla canım inşallah en hafifinden atlatırız bütün ağrı sızıları :)

Ben kulak ölçer aldım ama beceremedim civalıların endoğru ölçer olduğu kesin... Ama şu ufak koltuk altı ölçerlerde rahat bence ikisininde öyle büyüttüm hala da kullanıyorum

Benim ilk başta hep bir hafta geri çıkıyordu o yüzden adet tarihimi değiştirmişti. Son kontrolde başı ve bacak boyu bir haftaya yakın geri çıktı. Karın çevresi de bir hafta önde. Kafam karışıyor normal mi diye. Doktorum gayet normal dedi ama tarihin değişmesine rağmen yine 5-6günlük gerilik var. Kısa boylu şişman mı olacak yoksa bi problem mi var kafama takılıyor.

Ben yıllarca kızımda braun kulaktan atesolcer kullandım. Hiçbir sikinti yaşamadım. Sonra medikal bir alindan ölçer aldim sinir etti beni alindan az çıkıyor boyundan yüksek doğru ve net birşey diyemiyorsun doktora. En iyisi ya kolaltı civali olmayan alman markası bir ateşölçer var eski tip unuttum markasını eczanede vardı. Ya da kulaktan o da braun. 8 senedir sıkıntısız kullandım.

insan hevesli oluyor
ben bugün fırça tarak seti ve tırnak makası baktım mesela:süslü:
doğacak da ben kızımın küçük saçlarını tarayacağım da...:anne::KK200:
ilk kez anne olacağım heyecan heves var tabi...:anneadayı:
hergün ufak tefek birşeyler alıyorum...yada araştırıyorum..

Canım o setler bence çok gereksiz seyle dolu boşuna dünya para.bi tırnak makası,bı tarak yeterli .Diğer hiçbir şey kullanilmiyor.bide bana doktor bı sünger törpü al tırnakları keskin olur kesince torpule demişti.bide o alınabilir

Ben tiny love maymun adasi oyun halısını aldım gitti valla. 230dan 165 e düşmüş. Seneye ücretsiz izin alacam o yüzden belki ilerde zorlanırız diye ikna ettim kendimi :KK49:

Güle güle kullan çok güzel bi halidir o

aslında en iyisi bebeğin popişini yıkamak da hiç bana göre değil..
ben daha bebeği nasıl tutacam bile bilemezken yıkamak hayli zorlu iş
o yüzden kaliteli yenidoğan mendili aldım..
ıslak mendiller dediğin gibi yıkayarak da kullanılabilir belki ama ilk aylar için ben tercih etmem..
biraz ele avuca gelince olabilir ama neden olmasın..
tabi bunlar hep acemi anne fikirleri

Sen bebeği bı kucagina al bı anda kırk yıllık anne gibi oluyorsun.tutmasi,altını alması,üstünü değiştirmesi ,yıkaması hepsi bu anda senin her zaman yaptığın birşeymis gibi oluyor
Takdiri ilahi işte Allah hepimizin içine veriyor bu hisleri

Mama sandalyesı ve oyun halısı anneler ıcın kurtarıcıdır:)
Çoook tavsıye ederım

Kesinlikle katılıyorum.

Alından olcerlerı sevmıyorum ben
Az gosterıyor atesı
Ben braun kulaktan ölçer olanını kullanıyrm
Şöyle de bir durum var dr bıle alından ölçer kullanıyor

Bebek atesliyken çok huysuz olduğu için koltuk altı yada kulaktan ölçtürmuyor ya o zaman alından ölçer iyi oluyor.yoksa koltuk altı bence en iyisi ama atesliyken bizimki hiç yaptirmAdi

Canım o setler bence çok gereksiz seyle dolu boşuna dünya para.bi tırnak makası,bı tarak yeterli .Diğer hiçbir şey kullanilmiyor.bide bana doktor bı sünger törpü al tırnakları keskin olur kesince torpule demişti.bide o alınabilir

Sen bebeği bı kucagina al bı anda kırk yıllık anne gibi oluyorsun.tutmasi,altını alması,üstünü değiştirmesi ,yıkaması hepsi bu anda senin her zaman yaptığın birşeymis gibi oluyor

canım tamam not ettim.. tek tek almak zaten daha ekonomik setlerden..
inşallah dediğin gibi olurum. panik bir yapım var...
Bebeğimi kucağıma alacağım anı düşünüp heyecanlanıyorum
kalbim bir değişik atmaya başlıyor..

Cnm chıcconun fırca tarak setını kullandım
Onun harıcınde chıcco tek tırnak makası alabılır oda makas seklınde olandan
Ben tırnak makasını bebedor torpulu sey almıştım
Oda guzel hemde torpusu işe yarıyor
İlk zamanlar ben korktugumdan fırca ıle taradım buyukce tarak ve fırca kullandım
Hem cok tatlılar hemde ben kullandım valla :)

Güle güle kullan çok güzel bi halidir o

Kesinlikle katılıyorum.

Bebek atesliyken çok huysuz olduğu için koltuk altı yada kulaktan ölçtürmuyor ya o zaman alından ölçer iyi oluyor.yoksa koltuk altı bence en iyisi ama atesliyken bizimki hiç yaptirmAdi
Cnm sn da cok hızlı olctugu ıcın ben kulak olcerde olcturmeme gibi problem yasamadım

Benim ilk başta hep bir hafta geri çıkıyordu o yüzden adet tarihimi değiştirmişti. Son kontrolde başı ve bacak boyu bir haftaya yakın geri çıktı. Karın çevresi de bir hafta önde. Kafam karışıyor normal mi diye. Doktorum gayet normal dedi ama tarihin değişmesine rağmen yine 5-6günlük gerilik var. Kısa boylu şişman mı olacak yoksa bi problem mi var kafama takılıyor.
Ayrıntılı usg gıtmısmıydın
Adet ve dollenme zamanına gore gerı ılerı durumları olabılıyor sanırım
Eger ayrıntılıya gıttıysen sorun yoksa bişey yoktur gıbime gelıyor

Bebegın altını sureklı degıstırdıgın ıcın herdefasında alt yıkamak zor iş, sen en ıyısını yaptın, unıbaby yenıdogan cok ıyı, ılk gunler bız onu bıle ılık suyla yapıp yanımıza yıkayarak kullandık ama cok abarttık galıba :)
Bebek toparlanınca pamuk kullanma harıka oluyor hemde ekonomık
Ben nereydeyse 6 aya kadar pamukla temızledım
İpek marka pamugun ped seklınde olanları var , ben onları sonradan gordum, ama ben baya bıldıgımız normal pamuga elımle form verıp, ıkeadan aldıgım saksıya dolduruyordum, alt acarken alıyordum onu yanıma, cok guzel temızlenıyordu valla:)
Ben bebegımı kış bebegı olasada her gun yıkadım
Maksımum uc gunde bır yıkanırdı taaa ki ben hamıle olana kadar:) sımdı bazen bır haftyı buluyor
Utanıyrm ama oyle :(

Kizlar slm bana yardimci olur musunuz
Ayrintili ultroson icin bezmi alem vakif grubaya giden var mi?ordan ucret almaya calistm soylemediler.orada yaptiranlar nasil yol izledi ne kadara yaptirdi bana aaanlatabilir mi

Back
X