2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Allah yardımcın olsun arkadaşım.Hepimizin zaman zaman sıkıntıları oluyor,hamilelik de üstüne tuz biber.Ama ben öyle zamanlarda hep çok istediği halde çocuğu olmayanları düşünüyorum.Allah sana ne güzel nasip etmiş,kimseden takdir beklemeden kendi kendine ilgilen bebeğinle boşver.İnsanlar konuşur,bebeğin olmasaydı ikinciyi ne zaman yapıyosun derlerdi emin ol.Bebeğin kısmetiyle gelir inşallah ne zor durumda olup doğuranlar var.Sen sigarayı bırak ve bebeğini düşün sadece.Diğer herşey gelir geçer
Aynen katılıyorum çok teşekkur ederim umarım oyle olur tum hamilelere Allah kolaylık nasip etsin..

kızlar malum bebeklerimiz yaz bebeği olacak bebeklerinizi ilk doğduğu zaman puset dışında neyle taşımayı düşünüyorsunuz haliyle ilk doğduğunda kanguruya olmaz kundaklar sıcak olur :işsiz::işsiz:

Arkadaşlar birde haziranda doğanlarin bir çoğu ikizler burcumu olcaklar eger oyleyse yandık çok fena oluyor ikizler burcu diyorlar duşuncelerinizi aliym:) burc konusunda ahahaaa

Yaşayıp görecez zaten zamanla canım inşallah en hafifinden atlatırız bütün ağrı sızıları :)
Amin. Kolay olsun her şey
Evet hamile kaldim sanki butun terslikler ust uste geldi hersey kôtü gitmeye basladı çok istedigim halde doğru duzgun sevinemedim hamileligime durumlarin duzulmesini beklersek benim emekli olana kadar çalismam lazim zaten ozamanda çocuk yapmak hayalde bile olmazdi 13 yasinda bi kızım var zaten ona cok istiyor diye zaten buna tesaduf hamile kaldim ama niye hersey ters gitmeye basladi bi anda isten çıktim cunku agir di is sonra baska is aradim daha hafif bulamadim hic kimseden zaten yardim destek yok ben boyle olcagini bilsem zaten hamile kalmazdim ki bu stresi bebegime yasatmazdim ama ben nerde gunah isledimki bebekle beraber butun sıkıntılar ust uste geldi iki senedir ugrasiyodum hamile kalamiyodum bu seferde hamile kaldik hersey niye ters gitmeye basladi cok uzuluyorum ailemde bi tuhaf herkes çocuk yapar ovguyle bahsederler ben yapinca bana hic bisey hak degil kızıma bi kardes yapmak istedim sanki bizim kardeşimizin çok faydasi varmış gibi halbuki durumları iyi olduklari halde ama bugunlerde geçecek Allah butun bunlari goruyor dimi arkadaşlar surda kaldi bir kac ay daha sıkıntı çok uzgunum çooooook herşeyi yazdım bir kenara aslında ne kadar yalniz olduğumu gordum ama elimden suan bisey gelmiyor bugunlerde gececek ......
Kızayım mı üzüleyim mi bilemedim sana . Karnında öyle bi canlı var ki her şeyiyle sana emanet. Ve vereceğin en büyük zarara bile karşı koyabilecek durumda değil. Yani O kadar çaresiz. Allah aşkına sigarayı bırak rica ediyorum senden. Ben ketçap yiyorum bazen çok az, akşama kadar içim içimi yiyor kötülük ettim diye ve ya düzenli balık ve süt tüketmiyorum zarar veriyorum diye. Sen ne çektiğimi nerden biliyorsun demë hamileliğimin ilk haftasında öyle bi acı yaşadım ki bu hayatta açlıktan ölsem bu kadar canım yanmazdı. Çektiğim tüm dertleri toplaSam bu acının yarısı bile etmez. Umarım anlamışsındır. O bebeği bu hayata önce kendisi için sonra da sen kendin için getiyorsun. Kimin ne dediğinin ne önemi var. Sen şuanda ne eş ne çocuk ne kardeş ne halasın. Sadece annesin.
Bu mesajı yazarken ağladım yahu. Benim içim parçalandı sigarayı duyunca. Bak sen sağlıklıyken bile bu hayat ne kadar ağır geliyor sana. Bir de onu düşün . Sağlığını alırsan nasıl ayakta kalır düşünsene.

Nursecm....................Erkek...............isim:anneadayı::nazar:
M123S..........................Erkek..................GİRAY:anneadayı::nazar:
Mcrhelena....................Erkek..................isim:anneadayı::nazar:
Dertli gelin.....................Erkek..................FURKAN:anneadayı::nazar:
Efefsunkar....................Erkek...................EGE:anneadayı::nazar:
Bihter34.......................Erkek...................isim:anneadayı::nazar:
Cgdmkrks.....................Erkek..................AHMET POYRAZ:anneadayı::nazar:
Orangurann.................Erkek...................SARP:anneadayı::nazar:
Alnilam........................Erkek.................isim:anneadayı::nazar:

Haziranannesiyim.........Kız....................SARYA:anneadayı::nazar:
Monomit.......................Kız....................DERİN:anneadayı::nazar:
Snmclsn.........................Kız......................ARYA:anneadayı::nazar:
Gzleem..........................Kız.......................ELA:anneadayı::nazar:
Es2607...........................Kız......................ALMİNA ELA:anneadayı::nazar:
Aydii..............................Kız....................ADA:anneadayı::nazar:
Hyb77...........................Kız.......................isim:anneadayı::nazar:
Frkzhd.........................Kız........................isim:anneadayı::nazar:
Asi4261.........................Kız.......................isim:anneadayı::nazar:
Lilithic..........................Kız......................isim:anneadayı::nazar:
Karammmsam..............Kız.....................PERA:anneadayı::nazar:
Mavi_dem....................Kız........................isim:anneadayı::nazar:
Zuhrealam....................Kız.......................SELEN:anneadayı::nazar:
Canhayat80..................Kız.......................ALYA :anneadayı::nazar:
Momocan.....................Kız.......................SARE MASAL:anneadayı::nazar:
Senkoyadimi.................Kız.......................EDA:anneadayı::nazar:
Arsinli...........................Kız.......................DİLARA:anneadayı::nazar:
Lucccck........................Kız........................isim:anneadayı: :nazar:
Kız bebekler ikiye katlamış erkekleri:)

Benim ilk başta hep bir hafta geri çıkıyordu o yüzden adet tarihimi değiştirmişti. Son kontrolde başı ve bacak boyu bir haftaya yakın geri çıktı. Karın çevresi de bir hafta önde. Kafam karışıyor normal mi diye. Doktorum gayet normal dedi ama tarihin değişmesine rağmen yine 5-6günlük gerilik var. Kısa boylu şişman mı olacak yoksa bi problem mi var kafama takılıyor.
Valla canım bendede geriliği araştırıyorlar neden diye adet tarihi yalnış hatırlamıyorum hatta eminim ben bide baştaki ultrasyon lar daki tarihlere baktılar kaymayı öyle daha iyi garantilediler geç döllenme falan değilmiş benimki ama ben ve bebişlerimiz ufak tefek olucak ondan İnşallah başka bişey yoktur

Amin. Kolay olsun her şey

Kızayım mı üzüleyim mi bilemedim sana . Karnında öyle bi canlı var ki her şeyiyle sana emanet. Ve vereceğin en büyük zarara bile karşı koyabilecek durumda değil. Yani O kadar çaresiz. Allah aşkına sigarayı bırak rica ediyorum senden. Ben ketçap yiyorum bazen çok az, akşama kadar içim içimi yiyor kötülük ettim diye ve ya düzenli balık ve süt tüketmiyorum zarar veriyorum diye. Sen ne çektiğimi nerden biliyorsun demë hamileliğimin ilk haftasında öyle bi acı yaşadım ki bu hayatta açlıktan ölsem bu kadar canım yanmazdı. Çektiğim tüm dertleri toplaSam bu acının yarısı bile etmez. Umarım anlamışsındır. O bebeği bu hayata önce kendisi için sonra da sen kendin için getiyorsun. Kimin ne dediğinin ne önemi var. Sen şuanda ne eş ne çocuk ne kardeş ne halasın. Sadece annesin.
Bu mesajı yazarken ağladım yahu. Benim içim parçalandı sigarayı duyunca. Bak sen sağlıklıyken bile bu hayat ne kadar ağır geliyor sana. Bir de onu düşün . Sağlığını alırsan nasıl ayakta kalır düşünsene.
Çok haklısın bende farkındayim iyi bisey yapmiyorum ama sanki tum dunya bana arkasını döndü once işimi kaybettim sonra malum maddi sıkıntı kaygılar tasalar başladi cok istedigim halde sevincimi bir turlu yasayamadim darbe ustune darbe ailem isten çıktın bak bisey lazimmi diye ki biliyorlar zor duruma dustuk insan bi destek olmazmi Allah aşkina yani aksilikler hamile kalmamla birlikte basladi işin ilginc yani bu hayretler içerisindeyim yani inan psikolojim altust oldu kızım teoga hazirlaniyo ister istemez eşimi kızımıda uzuyorum herseye tahammulsuzluk yasar oldum Allahım sabır diyorum iyi degilim yani duada ediyorum bol bol uc aydir bi turlu gecmiyo sıkıntılar yeni is aradim normalde iki gunde is bulan ben is bulamadim bi turlu bu zaman zarfinda da karnım belirginlesti iyice hic ise giremiycem bu vaziyette kim alır ise cok bunaldim çok hersey işimi kaybetmekle oldu zaten kredi oduyoruz eşimde zor durumda kaldi ne yapacamizi şaşirdik ne uykum kaldi ne gulmem kaldi bugun ozellikle yemek bile yemedim dogru duzgun iyi degilim hic iyi degilim iyice daraldim iyi biseyler duymak icin size yazdim konusacak insan bile yok çevremde varda yok yani kotu durumdayken kimse aramaz sormaz ya aynen oylee

Gule gule kullanın
Çok kullanışlı bir beşik
Almayanlara fikir olur
:)
Sağol canım aslında ben oyun parkı alıncaktım ama babalarda olgunlaştıkça meraklı oluyo herhalde bunu almış sürpriz yapmış bir tarafı asansörlü yani aşağı iniyor ayağa kalkmadan alabiliyorsun yani bebişi kullanışlı duruyor İnş kullanmak nasip etsin Allah

Mrb kızlar isim düşündünüz mü ya da karar verdiniz mi en zor iş olsa gerek özellikle benim gibi kararsızlar için
Deniz koycaz biz belki unisex bi isim olduguniçin yanına bi isim daha ekleriz ama karar vermedik ona henüz deniz ege deniz umut vs gibi

Ayrıntılıya gittim hiç bir problem yok dedi. Fl kısalığını da hiç önemsemedi olur öyle bir haftaya kadar normal dedi. Bi de tam ölçemedi galiba 6 kez falan ölçtü hep farklı çıktı. Rapora en kısa ölçümleri yazmış ondan belki de kısa çıktı. Amaan düşünmeyim diyorum her gün yeni bir korkuyla uyanıyorum güne.
Valla banda herşey iyi neden geri neden geri diyip uğraştırıyorlar yarın dopplere gidicem bakalım bence hiç birşey yok hastaneye döner sermaye lazım herhalde özeller ayrı yiyo devlet ayrı valla bi ultrason 450 500 noluyo yaa bukadar inanınki en hassas yerimizden vuruyorlar mecbur gidiyoruz hep bidaha gitmicem diyorum dayanamıyorum gidiyorum bakalım hayırlısıyla kuzucuklarıımızı bi alsak

Eki Görüntüle 1949049 Kızlar e bebekte indirim var. Biz oyun halımızı aldık. Bir kaç tanede pusete asabileceğim oyuncak aldım. Dönenceyi de almak istiyorum ama onda biraz kararsız kaldım. Ne diyosunuz dönence konusunda. Bazı yerlerde mutlaka alın tarzı şeyler yazıyo ama. Kararsızım.
Oyun Halısına kendim yapıcam ben İnşallah ama dönence fiyatları ne acaba beşiğe asılanlardan hani

Valla banda herşey iyi neden geri neden geri diyip uğraştırıyorlar yarın dopplere gidicem bakalım bence hiç birşey yok hastaneye döner sermaye lazım herhalde özeller ayrı yiyo devlet ayrı valla bi ultrason 450 500 noluyo yaa bukadar inanınki en hassas yerimizden vuruyorlar mecbur gidiyoruz hep bidaha gitmicem diyorum dayanamıyorum gidiyorum bakalım hayırlısıyla kuzucuklarıımızı bi alsak
Allahtan benim doktorum kafamı bulandırmıyor olur çok normal diyor. Bu defa da acaba bi sorun varda söylemiyor mu diye düşünüyorum. Ama benim kese bile küçültü en başta geç döllenme kesin demişti o zaman. Tarihi değiştirmesine rağmen 5 günlük gerilik kafamı karıştırdı. Eski ultrasonlara baktım 14+5de 18+5de tam haftaya uyumlu çıkmış tarih değişince. 21+5 de 5 günlük bir gerilik var. Bazen eski zaman daha iyiymiş diyorum. Tevekkül edip bebeğini kucağına alıyormuşsun bir şekilde. İnşallah sağlıkla doğar kuzucuklarımız

kızlar malum bebeklerimiz yaz bebeği olacak bebeklerinizi ilk doğduğu zaman puset dışında neyle taşımayı düşünüyorsunuz haliyle ilk doğduğunda kanguruya olmaz kundaklar sıcak olur :işsiz::işsiz:

valla aynı şeyi bende düşünüyorum ama sanırım penye battaniyeye sarıp kucağımda gezicem :))) aklıma bi böle geliyo sıcakta isilik olucak tosbalarımız :)

Oyun Halısına kendim yapıcam ben İnşallah ama dönence fiyatları ne acaba beşiğe asılanlardan hani
80-200 arası değişiyo. Benim beğendiğim 150'ye düşmüştü dün. Projeksiyonu var, müzikli bir de anne karnındaki seslerden çıkarıyo. Ama almadım şimdilik, emin olamadım.

Bizim kızımın adı Deniz olucak. Unisex bir isim olması beni rahatsız etmiyor açıkçası. Küçüklüğümden beri Deniz koymak istemiştim.

Back
X