Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydınn, hala ve hala sabah bulantılarım devam ediyor...hep yorgun hep bitkinim![]()
kızlar ay hesabı benim bildiğim mesela 21+4teyim ben = 21 hafta 21*7+4=151.gün böl 30 a(ay hesabı) 5.ay 1 gün yani daha yeni 5.aya girdim haftada 22.
Senin için prenses dönemi bi gelemedi ya. Allah sabır versin cnm.
Hiç hareket etmiyor da değil canım şimdi tepti bir defa alttan mesela :) insanoğlu işte sürekli oynasın istiyorBunu belki elli defa söylemiş olacağım ama normal bir durum, bende aynısını yaşadım hatta sağlık ocağına gittim kalp atışlarını dinledim demiştim belki hatırlarsın, içini ferah tut oluyor bazen öyle, ama için rahat etmezse benim gibi sağlık ocağına git kalp atislarini bi dinle...
Evet canım haklısın yok aslında sakinim ama dün göbek kordonu olayı aklıma takılınca oldu biraz daHaklıyız Evham yapmakta ister istemez merak ediyosun ama normalmiş benim kız geçen pazar 1 kere kıpırda ya yok tık yok dünde hiç durmadı kazağım yukarı inip çıkıyodu hareketleri düzenli olmuyo ama düzenli uykuya geçiyomuş artık alttan okuduğuma göre yediğinle yorulmanla dinlenmenle şişkinliğine göre bile değişiyo sakin olmakta fayda var tabi takip de etmek lazım
Mrb arkadaşlar beni bilenler vardır belki çok zorlu bir şekilde bu haftalara geldim ve yarın ayrıntılı ultrason var doktorum dediki bu da iyi çıkarsa artık hamileliğinin tadını cikarabilirsin dua edin lütfen yarın bi aksilik çıkmasın çok korkuyorum kaç gündür uyku bile yok bana
Eki Görüntüle 1954430 kızlar banada bıkkınlık geldi anakucağı aramaktan. benim için çok önemliydi. ebebekte dün 369 tl ye görüp beğenmiştim bunu. n11 den 269 tl ye kargo ücretsiz sipariş ettim. artık aklımdan çıksın.
Kizlar bende hastanr cantami.yavastan.hazirlamayi.dusunyom.da.detayli bi liste yapsak da ona gore eksiklerimizi tamamlayip hazirlasak
Ayy karisan olmaz mi cnm
Ama tinlama:) cok bilirsen kimse agzini acamiyor
Ben cok bilmisim cunku sagdan soldan duyacagima okudum arastirdim hep
Biri bisey dediginde ne kadar yanlis oldugunu yapistirdimda sesleri cikmiyordu:)
Cogu kisi cok bilgisizce hareket ediyor
Bak bir annenin bu forumda olmasi bile ne kadar ozenli oldugunu gosterir
:)
Gerekrise sen ukalalik yapcan hhiiih :))
Bundan vermezsek nereye koyucaklarcahilliğimden soruyorum valla
İyi akşanlar sormak istediğim birşeyler var. Annem dedi ki bebeğin kıyafetlerini arap sabunu ile yıkarız. Bana mantıklı geldi ama sürekli bununla nasıl uğraşılır ben de uniden deterjan ve yumuşatıcı aldım. Siz ne yapmayı düşünüyorsunuz ya da hangi markayı kullanmayı. Bilginiz var mı?
kızlar sanırım yine idrar yolu enfeksiyonu oldum daha biray geçmeden tekrar yakalandım ve antibiyotik kullanmak istemşiyorum ama karın ağrım var 4 gündür bol su içmeye çalışıyorum ama geçiyor gibidoktora gitmeden nasıl başa çıkabilirim artık bıktım bu sebepten dolayı doktora gitmekten yada acaba gitmeli miyim ?
Selam günaydın kizlar dün düsuyordum ayagim burkuldu cok agriyor hala buz koydum biraz rahatladi dikkat edin sanirim dengelee degisiyor artiik.
sağol canım bakalım işteyim öğleden sonra izin alabilrsem gideyimGeçmiş olsun arkadaşım.Bence doktora git mutlaka kendi kendine geçip geçmediğini anlayamazsın.Kültür falan ver.Allah korusun enfeksiyon keseye zarar verebilir.Monurol veriyorlar genelde idrar yolu enfeksiyonu için hemen de geçiriyor.Belki ondan verir doktorun
Canım benim yaa bende senin gibiydim şaka gibi doktor ultrasonda bak şimdi vuruyo hissedersin diyodu bende tık yok bi gün işten eve giderken bi baktım pıt pıt etti 2 haftadır kıpırdıyo benim miniğim sanada bugünlerde sürpriz yapabilir hazırlıklı olSiz ne güzel kıpırdaduklarını duymuşsunuz ..ben daha giç hissetmedim iyice korkmaya başladım her yolu denedim tık yokyarın kontrol var.bakalım inşallah bir sorun çıkmaz kızlar
Ben de yaptırmıyorum.Şeker testi Yaptırmayan lar kimler? Ben yaptırmıyorum.
gayet saglıklıdır cnm merak etme stres yapma benimki çok kıpırdar ama dün bir kere felan hissettim bugün yine kıpır kıpır ve kimileri biraz geç hissdermiş sen hareketliyken ediyordur ama anlamıyorsundur üzülmeSiz ne güzel kıpırdaduklarını duymuşsunuz ..ben daha giç hissetmedim iyice korkmaya başladım her yolu denedim tık yokyarın kontrol var.bakalım inşallah bir sorun çıkmaz kızlar