2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ben anladım canım senin ne demek istediğini:) benim de öyle aşağı doğru değil zaten şimdi bebek daha yukarda,son haftalarda göbek aşağı düşermiş bebeğin inmesinin etkisiyle.Benim göbeğim göğüslerimin altından başlıyor göğüslerim değiyor hatta göbeğime.Çok aşağıda olması iyi bişey değil diye biliyorum ben bu zamanlarda özellikle:) benim de bazen tam göğsümün altı kaburgalarımın orda bi hareketlenme oluyor,baş gelişti ya benim minnoş acaba oralara popo mu dayıyor diyorum ya da ayaklarıyla vuruyor mu? Ay dediğim gibi ben hala anlayamadım neresi neresi :))))
Yalnız değilmişim :))) yani çok bi değişik tipim. Çok komik :) bi de sadece Göbek var gerisi zayıf düşün yani

Yalnız değilmişim :))) yani çok bi değişik tipim. Çok komik :) bi de sadece Göbek var gerisi zayıf düşün yani

Benim de öyle valla aynada kendime bakarken gülesim geliyor nasıl bişey oldum diye :) bu arada kız bebekte anne genişliyormuş kalça ve basenlerden,bizim erkek diye belki de sipsivri bir göbek gerisi yok :) bu hafta kontrolüm var ozaman tartılacam inşallah çok almamışımdır kilo hepsi minnoşa gitmiştir :) en son 4 kilo almıştım 22.haftada bakalım:) senin nasıl kilo alımın? Benim evdeki tartı bozuk olduğu için kontrolden kontrole tartılıyorum hem artış falan daha çok belli oluyor ozaman:)

Ay olmaz mı canım ya.Hamileliğin başından beri tatlı çok istemedi canım çok da yemedim.Ama doktor şeker yüklemesi dediğinden beri sürekli tatlı bişeyler yemek istiyorum.Psikolojik midir artık bilemiyorum ama dün akşam mesela 10da yedim yalan yok :) seninle aynı zamandı şeker yüklememiz canım biraz daha sabredelim bari napalım temiz çıkarsa artık kutlama için pastalar çikolatalar :kk77:
Ay yemin ederim ayni nezaman seker yüklemesi olayi cikti benim tatli krizide basladi Oglumda acayip hareketli hic durmuyo Anne okadar yerse tatli olacagi bu.. Evet canim ayni gün olucak seninde 24 subat.. insallah evet kutlarizz tabiki:kk77:..ben bide artik oglumun fotosunu istiycem merak ediyorum kendisini:KK68: en son gittigimde söyledim simdi daha net cikmaz dedi ama busefer alicam fotosunu.. esimin bi arkadaslari almislar bebeklerinin resmini bide bizden 1ay daha gecmis haftasi

Gunaydin hanimlar bebegimiz hickiriyomus nasil anliyacagiz onu :anne:

Hissediliyomus galiba canim
Geçen gün göbek deliğinin olduğu yer düzenli olarak atıyordu. Hep aynı yerde aynı şiddette. Tekmeler farklı farklı yerde ve şiddette olurken bu ise ritmik bir hareket gibiydi. Hıçkırık olabilir diye düşünmüştüm.

Oda konusu yatak konusu hatta araba konusu hepsi benim de kafamı karıştırıyor. Park yatak kesin alınacak annemde kalacak bebek. Görümcem sallanan beşiklerden verecek bana. Onu yatak odasına yanıma alırım diyorum. Evim müstakil salonun hemen üstünde asma katta bir odamız var orayı bebek odası düşünüyorum oraya da bir yatak lazım ama odada kocaman klasik bir gardrop var onu satıp oda takımı mı yapsam yanına bir yatak bir şifonyer uydurup az masrafla 2 yıl en azından idate mi etsem düşünüp duruyorum.
Arabalara hiç bakmıyorum çünkü eşimi tanıyorum almak için çıkarız gittiğimiz magazada ne varsa deneyio bakarız ona göre karat veririz.
Biberonda da kuzenlerim herkes dr brown diyor.erkek bebek gaz sancısı cok oluyor diyor. Ama mamajo da ıyıymış. Mamajo hakkında ne dusunuyorsunuz?
Ben bugün avent aldım 1 ay naturel olanindan. Herkes farklı farklı birşey soyluyor . Kafam karıştı . Deneyimli bir annede lansinoh biberondan memnundu. Bnm pompada lansinoh . Sut sagarken direkt ona sagarim diye dusundum. Lansinoh ile avent arasında gidip geldim. Geri mı versem aventi bilemedim.

Cnm ikeadan beyaz sifonyer aldik
Onu kullaniyrz
Alt degistirme unitelerk bana kullanissiz ve kisa omurlu geliyor
Sifonyer ve besigin altindaki cekmeceler yeterli oldu esyalari konusunda
Iki yasina kadar bu sekilde idare ettim
Kuculenlerini hurca koyup kaldirdim
Bebegimib altinida hep yatagimin ya da koltugun uzerinde alt acma minderi kullanarak degistirdim

Eki Görüntüle 1956243

Süper bende yeterli olur diye düşünmüştüm. Yatakta bezini değişirken ortalığı batırır, babamızdan uyanır diye tedirgindim . Aslında ayrı bir aparat görmüştüm bi yerde. Beşik üstüne takılıyor alt değiştirme ünitesi oluyor. Onu bulursam alırım herhalde

Ben bu kıyafet olayını bir türlü oturtamıyorum kafamda. Kaç aylık kaç tane lazım bakıp bakıp hiçbir şey almıyorum sonunda:110:

Bende öyleyim.o yüzden tekstili sonraya bıraktım. Şimdi pompa biberon şampuan deterjan mama sandalyesi gibi şeyleri aldım

Kızlar ben başta bi heveslenmiştimodası için. Ev kendimizin , bir de odamız var çocuğa ayırdığımz. Ama oda yapmaktan vazgeçtim. Seneye yaşına girice yapmaya karar verdim. Şimdilik odası için sadece dolap yaptırcaz veya alıcaz.
Ele avuca gelene kadar kış gelir koca kış odayı kullanmıcağına göre sonraya bıraktım. İnşallah o günler gelince istediğim gibi yaparım. Zaten bi liste çıkarmışım :) ihtiyaç listesi. Boşuna yormaya gerek yok cebimizi.

Ay yemin ederim ayni nezaman seker yüklemesi olayi cikti benim tatli krizide basladi Oglumda acayip hareketli hic durmuyo Anne okadar yerse tatli olacagi bu.. Evet canim ayni gün olucak seninde 24 subat.. insallah evet kutlarizz tabiki:kk77:..ben bide artik oglumun fotosunu istiycem merak ediyorum kendisini:KK68: en son gittigimde söyledim simdi daha net cikmaz dedi ama busefer alicam fotosunu.. esimin bi arkadaslari almislar bebeklerinin resmini bide bizden 1ay daha gecmis haftasi

Ohh maşallah oğluşuna :KK200:
Bana vermişti ayrıntılı ultrasonda ama ozaman daha 21+6 günlüktük çok net değildi yine de insan deli oluyor.İnşallah sana da güzel güzel pozlar verir minnoşun canım,güzel haberlerle gel :dua:

Benim de öyle valla aynada kendime bakarken gülesim geliyor nasıl bişey oldum diye :) bu arada kız bebekte anne genişliyormuş kalça ve basenlerden,bizim erkek diye belki de sipsivri bir göbek gerisi yok :) bu hafta kontrolüm var ozaman tartılacam inşallah çok almamışımdır kilo hepsi minnoşa gitmiştir :) en son 4 kilo almıştım 22.haftada bakalım:) senin nasıl kilo alımın? Benim evdeki tartı bozuk olduğu için kontrolden kontrole tartılıyorum hem artış falan daha çok belli oluyor ozaman:)
Ben an itibariyle 5 kilo aldım. Benim oğlum şişko ben değil :))) arkadaşlar resim istiyo ısrarla bi de profilden olacakmış kesinlikle. Yandan bi resim çektiriyorum küçük Hüsamettin gibi çıkıyo . Sonra göndermiyorum :)

Ben bu kıyafet olayını bir türlü oturtamıyorum kafamda. Kaç aylık kaç tane lazım bakıp bakıp hiçbir şey almıyorum sonunda:110:
Canim ben soyle yaptim.0-3 aylik olanlar genelde uzun kollu.mayis haziran gibi olcak.dogumlarimiz ama bebis ilk kisa kollu olmaz.
Kızlar ben başta bi heveslenmiştimodası için. Ev kendimizin , bir de odamız var çocuğa ayırdığımz. Ama oda yapmaktan vazgeçtim. Seneye yaşına girice yapmaya karar verdim. Şimdilik odası için sadece dolap yaptırcaz veya alıcaz.
Ele avuca gelene kadar kış gelir koca kış odayı kullanmıcağına göre sonraya bıraktım. İnşallah o günler gelince istediğim gibi yaparım. Zaten bi liste çıkarmışım :) ihtiyaç listesi. Boşuna yormaya gerek yok cebimizi.
Bu tarz bi dolap mantikli olur mu cnm yoksa cok mu büyük.fiyati da uygun geldi bana.bende senin gibi düşünüyorum.bir dolap veya bir sifonyer almayi düşünüyorum

Eklentiler

• Screenshot_2017-02-19-20-38-23.webp
    Screenshot_2017-02-19-20-38-23.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 67
Ben an itibariyle 5 kilo aldım. Benim oğlum şişko ben değil :))) arkadaşlar resim istiyo ısrarla bi de profilden olacakmış kesinlikle. Yandan bi resim çektiriyorum küçük Hüsamettin gibi çıkıyo . Sonra göndermiyorum :)

Maşallah gayet iyi kilo alımın canım darısı son 3 aylık döneme inşallah.Küçük hüsamettin çok iyiymiş:)) ama ben zannetmiyorum öyle olduğunu bak 5 kilocuk almışsın :)))

kardelen2558 kardelen2558 canım bu dolap 800 lü bişeydi fiyatı.baya pahalı bence.bizde bunun gibi üç kapaklı iki çekmeceli beğendik tekzende 350 liraydı.hatta suan kampanya var indirimde bi cok dolap.bi bak istersen

hamile kalalı daha d:KK200:a hassas...özelli:KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:kle ilk haftalar kanaman olunca bebeği kaybetme korkusu oluştu..
ama hiçbir erkek bir bayan kadar temizlikte hassas olamıyor
yemekten sonra bulaşıkları güzelce geçirir makineye dizer.
çamaşırları asar katlar...arada ütü yapar..
pantolonumda 2 çizgi mi olmuş ben de umursamam giyerim eline sağlık derim
evi ben isteyince sırf beni mutlu etmek için süpürür ona kalsa ev temizdir
ama o da çok yoğun çalışıyor bazen ona da kıyamıyorum akşam 8 den sonra da iş yapılmaz ki
şimdi ev için alışverişten geldik... torbaları hep taşıdı aldıklarımızı yerleştirdi..
evi süpürmedi ama olsun..
hakkını yiyemem eşimin ...inşallah baba olunca da yükümü hafifletir..

bu arada eşim ikizler burcu...mayıs anneleri ikizler istemezken bir daha düşünsün derim

Aynen canım, benim eşimde ikizler ve dostlar başına. :KK200:

Ben oda alacam Allah nasip ederse. Bembeyaz almayı düşünüyorum. Uzun süre kullanılacak bişey olsun istiyorum. Halıyla perdeyle renklendirecem. Yatak odam büyük değil ancak anne yanı beşiği sığar. Şu an boş olan odaya da bebişini eşyalarını rahatça yerleştiririm diye düşünüyorum bakalım:anne:

Maşallah gayet iyi kilo alımın canım darısı son 3 aylık döneme inşallah.Küçük hüsamettin çok iyiymiş:)) ama ben zannetmiyorum öyle olduğunu bak 5 kilocuk almışsın :)))
34 bedene 5 kilo göbek. İyi düşün. Bilya yutmuş solucan da tanımlar durumu:))))

kardelen2558 kardelen2558 canım bu dolap 800 lü bişeydi fiyatı.baya pahalı bence.bizde bunun gibi üç kapaklı iki çekmeceli beğendik tekzende 350 liraydı.hatta suan kampanya var indirimde bi cok dolap.bi bak istersen
Him cnm bakayim tekzen e de. Ama bu dolap toker bebe de bugun e ozel 322 tl imks cnm.bende henuz karar vermedim

Canim ben soyle yaptim.0-3 aylik olanlar genelde uzun kollu.mayis haziran gibi olcak.dogumlarimiz ama bebis ilk kisa kollu olmaz.

Bu tarz bi dolap mantikli olur mu cnm yoksa cok mu büyük.fiyati da uygun geldi bana.bende senin gibi düşünüyorum.bir dolap veya bir sifonyer almayi düşünüyorum

Dıştan güzel gibi duruyo içi nasıldır bakmak lazım. Ama beğendim.

Cnm ben detayli incelememisim:olamaz:.bu sifonyer imis sanirim buyuk degil

Şimdi ben de onu yazacaktım. Bir de dolapları da yüksekliği az geldi bana bunların.1,85 cm falan diyo. Hepsi çok güzel görünüyor ama kısa bana göre. Çünkü ben bebeğin nevresimini, cartını curtunu üst raflarına koyarım diye düşünüyorum.

Şimdi ben de onu yazacaktım. Bir de dolapları da yüksekliği az geldi bana bunların.1,85 cm falan diyo. Hepsi çok güzel görünüyor ama kısa bana göre. Çünkü ben bebeğin nevresimini, cartını curtunu üst raflarına koyarım diye düşünüyorum.
Aynen cnm bu cok.kucuk.dolaplari da var ama pahali baya.sanirim boyle bir dolap diyorsun sen de di mi

Eklentiler

• Screenshot_2017-02-19-21-34-18.webp
    Screenshot_2017-02-19-21-34-18.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 65
  • Screenshot_2017-02-19-21-34-25.webp
    Screenshot_2017-02-19-21-34-25.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 61
Back
X