2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Anne adayları lütfen dua edin bana olur mu... bebeimi sağ salim kucağımda göreyim... bu totalis belası doktoru bile şaşırttı ama yapacak bişey yok... rapor vermiyorlar... öğrenciler bazen çarpıp geçiyor bi sefer belime futbol topu geldi ... napicam bilmiyorum .. plesanta büyüdükçe risk artıyor ve benim belki de tek şansım bu bebek çünkü 37 yaşına giricem ... bana bi dua okur musunuz
Nasıl rapor vermiyorlar plasenta previa ve çalışıyor musun kanaman oluyor mu

Ayyy iyi ki bu testleri yaptırmadım senin riskin yüksek cıkmasıda yastan muhtemelen 37 geç biraz ya ondan yüksek çıkmıştır

Kızlar yarın kontrole gidicem.. aslında daha 20 gün oldu zamanım var ama bu hafta karnında sertleşme ve ağrı olunca eşim çok ısrar etti gidelim diye.. umarım iyi haberlerle gelirim..

Cnm gorumcem 26 haftalık ıkız dogurdu
Bırı 500 bırı 800 gramdı drlar cok kotu seyler soyluyorlardı acımasızca
Şuan 3,5 yaşındalar
Şunun için yazdım, bebegın senınle beraber, buyumeye çalışıyor kalbı atıyor, kıpır kıpır
Allahtan umit kesılmez
Sen ıyı olkı oda ıyı olsun
Uzulme olur mu
Allah sana ve bebegıne saglık nasıp etsın ınsallah
Cuma gunu ızne ayrılacagım
Musaıt olan arkadaslarla senın için bebegın ıcın okuyalım
Var mısınıızz arkadaslar
Sağol canım Allah razı olsun bugun bi doktor tanıdık pazartesi gelsin bi bakalım demiş izindeymiş şuan bebiş oynadıkça içim bi rahatlatıyor çok şükür diyorum Allaha emanet ettim yavrumun hepimizin yavrularını Rabbim korusun inşallah bende salati tefriciye başladım İnş yakında bitiririm...

Kızlar bişey sorucam ya bende bilemedim 3. Hamilelik ama stresten doğru düşünemez oldum altta doğru vuruyor çocuk oturarak namaz kılıyorum oturduğum yerden kalkıcam sanki bişey vuruyor basıyor normalmi acaba bu ayda yoksa stresten bişey mi oldu acaba dün hiç iyi değildim çünkü

Selam kızlar bugun doktr kontrolumz vardı.25+5 haftayız. Bebiş imin başı yukarda duruyomus ayaklar asagıdayms erken dogum riski olusturabilr bu şeklde dedi. Kaçıncı haftada başaşagı donmesi gerekiyor ki acaba
Sat tarr
Selam kızlar bugun doktr kontrolumz vardı.25+5 haftayız. Bebiş imin başı yukarda duruyomus ayaklar asagıdayms erken dogum riski olusturabilr bu şeklde dedi. Kaçıncı haftada başaşagı donmesi gerekiyor ki acaba
canım
Son adet tarihimiz aynı galiba 1 Eylül benim de doğum 8 Haziran sezaryen olacağı için tahmini 1 Haziran dedi Dr um ben de cumartesi 26+2 de gideceğim bebeğin kaç kg dı

Kızlar yarın kontrole gidicem.. aslında daha 20 gün oldu zamanım var ama bu hafta karnında sertleşme ve ağrı olunca eşim çok ısrar etti gidelim diye.. umarım iyi haberlerle gelirim..
Insalah canim.git bence de .hem onlem alinmis olur hem de kafan rahatlar..ben de yarin gidicem.byk.ihtimal.yine.nst ye baglicak.insallah sanci.cikmaz.yine..korkuyorum valla:(hayirlisi.hakkımızda

Cuma okumasına bende varım bursa sıkıntılı arkadaşlar içinde okuruz toplu dua olur kimin duası kabul olur bilinmez

Nasıl rapor vermiyorlar plasenta previa ve çalışıyor musun kanaman oluyor mu
Kanama 19 haftada geldi .. Sonra olmadı ama karne tatilinde yerimden kımıldamadan yattım... her Dr aynı şekilde konuşuyor dikkat et kendine diyor ... gerçekten çok bunaldım..en ufak akıntıda wc ye koşuyorum acaba diyerek ... çok zor bir durum... ohal olduğu için rapor veremiyoruz dediler sonra ben de istemedim

Amin inşallah bir sorun çıkmaz. Allah büyüktür. Benim 57 de 1 maslesef:KK43: Benimde ultrasonda bir sıkıntı görmedi emin olmak için nifty test yaptırdık sonuç hayırlı haber gelir inşallah. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım
Amiiinnnn inşallah zor bir süreçmis bu hamilelik

Öle bişey yok cnm bende previa marjinalis var ve üç Aydır heyet raporu alıyorum ama benm 4 defa kanamam oldu ama olsun ben işe başlamadım hatta doktorum gebelik boyu çalışamaz raporu vermeyi bile düşündü ohal bebeğinden önemli deil ama ciddi bi durum ve Bebek büyüdükçe baskı artıyor. Senin riskin var paşa paşa rapor vercek

Öle bişey yok cnm bende previa marjinalis var ve üç Aydır heyet raporu alıyorum ama benm 4 defa kanamam oldu ama olsun ben işe başlamadım hatta doktorum gebelik boyu çalışamaz raporu vermeyi bile düşündü ohal bebeğinden önemli deil ama ciddi bi durum ve Bebek büyüdükçe baskı artıyor. Senin riskin var paşa paşa rapor vercek
Öncelikle zaman canlar ben yarın aile hekimi ile başlayayım rapor istemeye ... riskli gebelik diye çapa ya gidiyordum anlicaniz sabit bir doktorum da yok .. kendimi ne yormak ne üzmek istemiyorum

Öncelikle zaman canlar ben yarın aile hekimi ile başlayayım rapor istemeye ... riskli gebelik diye çapa ya gidiyordum anlicaniz sabit bir doktorum da yok .. kendimi ne yormak ne üzmek istemiyorum
Bencede hiç risk alma bugün plasenta previ grubuna bi anne yazmış 30 . haftada Doğum yaptım totalismiş onun ve son üç haftada kanaması başlamış sonrada durmamış nasıl korktum ya iyiyim deyip ayağa kalkmamak lazım ve ıkı ay sonra zaten Doğum iznine başlıcaz su iki ayıda raporla atlat evde yat bi kanama olunca başımdan aşağı kaynar sular dökülüyor bnm

Cümlemize inşallah nasip olsun canım. Nefize hanım çok tatlı bir bayan maşallah çok da güzel ilgileniyor. Doğumu henüz konuşmadık, özel gop veya medicalpark ile anlaşmalı olduğunu duydum. Kendisi hangisine yönlendirirse onu seçerim sanırım henüz gidip bakmış değilim çok farklı da değildir herhalde. Sen ne düşünüyorsun?
Evet oralarda yapiyolar dogumu ama gop tercihleri sanirim en azindan mine hanimin. Medical park daha yeni ama gop daha bi guven veriyo oyuzden gopta yapacagim kismetse.bu cuma kontrolum var ucreti ayrintilari falan konusacagim.

Anne adayları lütfen dua edin bana olur mu... bebeimi sağ salim kucağımda göreyim... bu totalis belası doktoru bile şaşırttı ama yapacak bişey yok... rapor vermiyorlar... öğrenciler bazen çarpıp geçiyor bi sefer belime futbol topu geldi ... napicam bilmiyorum .. plesanta büyüdükçe risk artıyor ve benim belki de tek şansım bu bebek çünkü 37 yaşına giricem ... bana bi dua okur musunuz
Öğretmen misin canım nöbet mi tutuyorsun?

Öğretmen misin canım nöbet mi tutuyorsun?
Yo yo nöbetimi müdür saolsun hemen sildi tutmuyorum ... boş dersimde bahçeye çıkayım dedim mi başıma bişey geliyor mutlaka ... onun için dertlendim... derslerde oturup kalmakta hoşuma gitmedi ama yapabileceğim bir şey yok

Allah yardımcın olsun canım inşallah

Kızlar bişey sorucam ya bende bilemedim 3. Hamilelik ama stresten doğru düşünemez oldum altta doğru vuruyor çocuk oturarak namaz kılıyorum oturduğum yerden kalkıcam sanki bişey vuruyor basıyor normalmi acaba bu ayda yoksa stresten bişey mi oldu acaba dün hiç iyi değildim çünkü

Bana da oluyor gün içinde. Pozisyondan kaynaklı herhalde. Bir süre vuruyor sonra düzeliyor. Başka yere çalışıyor sıpa.

Yo yo nöbetimi müdür saolsun hemen sildi tutmuyorum ... boş dersimde bahçeye çıkayım dedim mi başıma bişey geliyor mutlaka ... onun için dertlendim... derslerde oturup kalmakta hoşuma gitmedi ama yapabileceğim bir şey yok
Çok dikkat etmek lazım koridorlarda bile çocuklardan kaçmaya çalışarak yürüyorum bende hiç önlerine bakmıyorlar Allah korusun. Bi an önce 32. Hafta gelsede izne çıksak

Back
X