Canım sana önerim başka bi dr a daha git bu çok önemli bilmem benim yazdıklarımı okudun muMrb bende de bi damar az besliyormuş ama bana hiç bişey vermediler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım sana önerim başka bi dr a daha git bu çok önemli bilmem benim yazdıklarımı okudun muMrb bende de bi damar az besliyormuş ama bana hiç bişey vermediler
Ben aldım ama kullanamadım işte korktum az önce anlattıgım gibi eski usul pamuklu tülbente doladım iyice düzelince alıp bi süre taktım sonra da bunaldım amaaan dedimCanım bende belden takılan korse almıstım fakat takınca göbegin alt tarafı korseden tasınca malum göbek fazlaydı o yüzden dikişlere bişey olacak diye korkmustum.cewremde kullanan olmadıgı içinde tecrübesizdim acıkcası
Canım o bendede oluyo arada.hatta suan uyuyamıyorum .bacagıma sanki vuruyo o kadarki altta hissediyorum.bide arada bi anlık sızı oluyo afedersin ama seyimde,bebek vurdukca.esime az önce dedim sanki bizim bebek cıkmak istiyo ordanKızlar bişey sorucam ya bende bilemedim 3. Hamilelik ama stresten doğru düşünemez oldum altta doğru vuruyor çocuk oturarak namaz kılıyorum oturduğum yerden kalkıcam sanki bişey vuruyor basıyor normalmi acaba bu ayda yoksa stresten bişey mi oldu acaba dün hiç iyi değildim çünkü
Kızlar şuana kadar çatlayan var mı acaba bende olmadı daha şükür![]()
Bendede var hatta doktora gittim bunun icin bugun agrim gecmedi. Doktor hersey normal bebek agirlastikca olabilir dedi. Yururken ozellikle bendede varKızlar karnımda kasıklarımda ve bacak aramda böyle batma gibi bi sancı hissediyorum neden olabilir ki yürürken çok fazla
tefriciyeye yardim edebilirimSağol canım Allah razı olsun bugun bi doktor tanıdık pazartesi gelsin bi bakalım demiş izindeymiş şuan bebiş oynadıkça içim bi rahatlatıyor çok şükür diyorum Allaha emanet ettim yavrumun hepimizin yavrularını Rabbim korusun inşallah bende salati tefriciye başladım İnş yakında bitiririm...
Bende de var as. Çok şükür hamilelikte sorun çıkarmadı. Hatta normalden çok daha iyi oldum. Vücut kortizon salgıladığı için ağrı hıssedılmıyormuş.. Dr. Öyle söyledi. Umarım lohusa lık tada ağrısız geçiririz en önemlisi o.Gecmis olsun canim, benim de ankilozan spondilit var bilmem duydun mu hic. Zaten kalitsal bir hastalikmis ben 7-8 senedir cekiyorum. Belli zamanlarda belim kilitleniyor, hic hareket edemiyorum, özellikle geceleri cok keskin agrilar saplaniyor uykuya gecmeden önce. Doktora yillar önce gitmistim ama tam bir tedavisi yok, hareket önemli demisti. Agri kesici yazmisti ama onlar da midemi mahvetti biraktim.
Simdi fizik tedavi biraz iyi geliyor gibi. Normal dogum zor diyor doktor. O eklemler, belimizin alt kismi cok zorlandigi icin. 30. haftadan sonra bakacagiz tam olarak nasil olacak.
Allah kolaylik versin hepimize...
Aynen canm 1eylul sat:) dun gittim dktora 735gramdı sıpa:) bnde sezeryan olcam bana da 30mayıs dedi tabi kısmet ne zmn olur bakalm degişir son ay illa:)Sat tarr
canım
Son adet tarihimiz aynı galiba 1 Eylül benim de doğum 8 Haziran sezaryen olacağı için tahmini 1 Haziran dedi Dr um ben de cumartesi 26+2 de gideceğim bebeğin kaç kg dı
canim allah yardimcin olsun umidini yitirme cok uzuldum durumuna ne bilemiyorum ki Allah sifa versin bebegine sag salim kucagina al insallah bundan sonra aklimdasin dua edecegim sanaBugun az kalsın bütün hazırladığım bebek eşyalarını çuvala koyup atıcaktım beşiği sökeceksin yerinden doktor dedi diye o anki refleks işte sabredip beklicez hepinize teşekkür ediyorum tek tekkk Allah razı olsun sizden morel buldum sizinle can çıkmadan umut bitermi hiç hele bıdığın oynarken.... Hepsi geçicek İnşallah şurada ne kaldı 32 ye 7 hafta oda geçer 25hafta geçti ne kanamalar.. Atlattık amniyosentezi atlattık.. Benim oğlum Allah ın izniyle bunuda atlatacak...
benim 19 eylul sezeryan olacagim 26 haziran gorunuyor son gunum ama daha konusmadik doktorla ne zaman dogum olur diye muhtemelen 1 hafta once alinir bebek kendi erken gelmezsekızlar sat 10 eylül olupta sezeryan olacak olan var mı?
ben sadece 1 tane avent minik cam biberon almistim tutar mi tutmaz mi diye ama hemen tuttu biberonu beni emmeyi reddediyodu ill 25 gun cok ugrastim memeyi kavratmak icin ama basardim cok sukur. 25 gun sagarak biberon ve meme birlikte besledim. Memeye iyice alisinca ancak bir yere giderken annemlere birakiyodum bebegi sutumu de sagarak saklama posetine koyuyodum isitip iciriyorlardi o sekilde kullandim su verilmiyor zaten 6 ay. 4-5 aylikken de biberon ve emzigi bıraktı memeye daha duskun oldu. Emzigimiz de aventti onu da hemen tutmustu canim bu sekilde yani. Bence sende simdilik 1 tane cam al ihtiyac duyunca buyuk boy da alirsin ama emzik al derim rahatlik oluyo 2 yasina kadar emzik emebilirlermis 2 yastan sonra emmesi dis yapisina zarar verebiliyomus oncesinde sikinti olmuyomusKızlar bende bir kaç bir şey soracağım. Muhtemelen avent alacağım biberonlarımızı. Aklıma takılan bir şey var. Yardımcı olursanız sevinirim. Birincisi kaç ml alacağım, ikincisi cam istiyorum ama ağır mı olur ki? iki tane mi alacağım su ve mamaya ihtiyaç olursa mama için _?_ emzik kullansın istemiyorum ama emzik de almalı mıyım _?_
bu cuma annemde olacagim misafirleri var sabahtan aksama ordayim insallah ama arkadas aklimda cekebildigim kadar cekerim diger gunlerde de. Bende bebegime hatim yapiyorum dogmadan bitmesi lazim ogluma da yapmistim mevludunde bagislamistik insanin ici daha bi rahat oluyo gercektenCnm gorumcem 26 haftalık ıkız dogurdu
Bırı 500 bırı 800 gramdı drlar cok kotu seyler soyluyorlardı acımasızca
Şuan 3,5 yaşındalar
Şunun için yazdım, bebegın senınle beraber, buyumeye çalışıyor kalbı atıyor, kıpır kıpır
Allahtan umit kesılmez
Sen ıyı olkı oda ıyı olsun
Uzulme olur mu
Allah sana ve bebegıne saglık nasıp etsın ınsallah
Cuma gunu ızne ayrılacagım
Musaıt olan arkadaslarla senın için bebegın ıcın okuyalım
Var mısınıızz arkadaslar
bendede olmadı çok şükür ve sürdüğüm hiç bir şey yok şuan:)Kızlar şuana kadar çatlayan var mı acaba bende olmadı daha şükür![]()
Günaydın kızlar, dün kontrolüm vardı, şeker yüklemesi yaptırdım 100 gr, benim annem babam abimde şeker hastalığı var birde kilolu olduğum için riskim yüksekti, ama çok şükür çıkmadı :) bebeğim 770 gr, 30 cm olmuş teyzeleri :)
kızlar tam 27. haftam
kızlar aventin cam biberonlarını aldım emzikleri gerçekten yumuşacık ve bebeğin kavraması için ideal
ancak ufak boyu bile çok büyük geldi benim gözüme...
emzik almayı düşünüyorum ben de ama ne alsam karar veremedim
galiba avent alacağım
Tekmeleme asagıya dgru olacagı içn erken dogum fln dedi anlamadm bende. Nette bakndm normal zamannda bu seklde dogum yapan bile olabiliyomus. Uzanma agır iş yapma fln dedi belki onlara dkkat etmezsem skntı yaratacak bi durumdur
Canım ilk başta dolamalı bi korse önerio doktor sonrasında giymeli korse filan kendine göre giyebiliosun pentiden almıştım ben ama ben o sıcakta giyemem zira burası cok nemli oluo yazın kot bile giyemeyen bi insanım
Kızlar bi de iki biberon alcaz yazmışsınız. İlk altı ay mama haricinde su veriliyo muydu? Ben sadece mama için bitane dr browns cam biberon sipariş verdim. İkinciyi 6. Aydan sonra alırım diye düşündüm.
Cnm gorumcem 26 haftalık ıkız dogurdu
Bırı 500 bırı 800 gramdı drlar cok kotu seyler soyluyorlardı acımasızca
Şuan 3,5 yaşındalar
Şunun için yazdım, bebegın senınle beraber, buyumeye çalışıyor kalbı atıyor, kıpır kıpır
Allahtan umit kesılmez
Sen ıyı olkı oda ıyı olsun
Uzulme olur mu
Allah sana ve bebegıne saglık nasıp etsın ınsallah
Cuma gunu ızne ayrılacagım
Musaıt olan arkadaslarla senın için bebegın ıcın okuyalım
Var mısınıızz arkadaslar
Anne adayları lütfen dua edin bana olur mu... bebeimi sağ salim kucağımda göreyim... bu totalis belası doktoru bile şaşırttı ama yapacak bişey yok... rapor vermiyorlar... öğrenciler bazen çarpıp geçiyor bi sefer belime futbol topu geldi ... napicam bilmiyorum .. plesanta büyüdükçe risk artıyor ve benim belki de tek şansım bu bebek çünkü 37 yaşına giricem ... bana bi dua okur musunuz
Öncelikle zaman canlar ben yarın aile hekimi ile başlayayım rapor istemeye ... riskli gebelik diye çapa ya gidiyordum anlicaniz sabit bir doktorum da yok .. kendimi ne yormak ne üzmek istemiyorum
Günaydın kızlar, dün kontrolüm vardı, şeker yüklemesi yaptırdım 100 gr, benim annem babam abimde şeker hastalığı var birde kilolu olduğum için riskim yüksekti, ama çok şükür çıkmadı :) bebeğim 770 gr, 30 cm olmuş teyzeleri :)
Direkt 100lük mü yaptılar sana canım? Benim de haftaya 100lük var ama 50likte şeker yüksek çıkınca yapmak istedi doktor.
Kızlar dua edin birazdan uçak yolculuğuna çıkıcaz inşallah sağ salim geçer
aminnn inşallahh canımmMaşallah canım Allah nazarlardan korusun hepimizi bebeklerimizi. İnsallah sorunsuzca bakariz buyuturuz onlari.