2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
günaydın kızlar inşallah güzel haberler alabilceğimiz bi hafta olur hepimiz için.

bizimde cumartesi günü şeker yüklememiz vardı şekerim 186 çıktı ki normalde 130 un altı olması gerekiyordu. doktor dahiliye ye gönderdi. o da diyet verdi bi haftalık birde bir hafta sabah akşam aç tok ölçüm yapıcağım. lilipit lilipit canım sana birşey sorucam sen ölçüm yaptığın için özellikel sana sormak istedim. sabah aç karnına 4 kere ölçüm yaptım dördüde farklı sonuçlar çıktı. neden böyle oluyor. makine ile mi ilgili dir yoksa başka bi sebep olabilir mi?

dahiliye doktoru son 3 aylık şekerin iyi demekki sen şeker hastası değilsin ama sadece hamileliğe mahsus şekerin var dedi. ama ölçüm değerlerim yüksek çıkarsa insülin başlanabilirmiş. dünden beri diyetteyim ama açlık şekerim hala yüksek çıkıyor anlamadım gitti. eşim bile şaşırıyor sen birşey yemedin ki ne şekeri diyor.

doktor kontrolünde de çok şükür bebeğim iyiymiş. ben hareketlerini az hissettiğimi söyleyince günde 10 tane hissetmen lazım bu haftalarda dedi. idrar yolu enfeksiyonu çıktı idrar kültürü istedi ona göre ilaç vericek. ama ondan önce tek kullnaımlık toz olan ilaçtan verdi.

çok nefes nefese kaldığımı söyleyince reflü olabilir dedi. reflü kalp hastalıklarını taklid edermiş. bu arada 5,5 kilo almışım hamileliğin başından beri. aslında normal ama ben 77 ile hamileliğe başlayınca çok dedi. bir sonraki kontrolde 1 kilodan fazla asla istemiyorum dedi. gerçi kilo artışı şekere de bağlıymış.

bizde haberler böyle ilk hamileliğimi diyetle tamamladım bakalım bu hamileliğimde durum ne olacak. insüline gerek kalmasında napalım kızım için bu seferde diyete razıyım.

Günaydın güzel haziran annelerim, yeni haftaya (ki biliyorsunuz 27+2'deyim) geçen haftanın özeti ile baslarsak bu bir haftadır artık neden ileriki haftalarda hızla kilo alınıyor lafını daha iyi anladım, yemeniz değişmesine gerek ki çoğumuz normalden çok yemeye baslayacagiz, benim iştahım biraz açıldı ama o yemeklerden sonrası o şişlik hissi çok fena, onun dışında benim prenses artik tamamen kasıklarımda atıyor üstlere çok nadir çıkıyor ki atış şekli de değişti, o sizi sallayan sert anlık hareketlerinin yerini sanki böyle ittirme gibi hareketlere bıraktı, bu hafta ile akıntımiz biraz fazlalasabilir onun dışında göbek büyütmeye devam kizlar:KK49:

Günaydın canım sana da :) seninle hemen hemen aynıyız ve o iştah bende de başladı.Gece uyanıyorum ve karnımın aç olmasından gözüme uyku girmiyor.Eğer bişeyler yesem kilonun önüne geçemicem napacaz bilmiyorum :dondurma:

Peki 100gr şeker yüklemesine dayanan arkadaşlarım sonuclarınız nasıl cıktı doktor ne dedi?

Kızlar günaydın, hepimize iyi haftalar olsun. Yine uykusuz bir gece geçirdim.
Niye uykularım kaçar oldu anlayamıyorum.

Sıkıntı yaşayan arkadaşlarım inşallah herşey yoluna girer. Güzel haberler alırsınız.

Bebek odası yapmıcaktım zaten, sadece dolap alacaktık, hafta sonu aldık onu da.1000 liraya.ponçik dolaplardan seçemedim niyeyse :) genelde onların boyu kısa geldi bana. Uzun süre kullanmak için bunu seçtik. Bir de oda küçük olduğu için iki kapılı aldım. Size nasıl, kullanışlı mıdır
1000 liramı:KK57:

Günaydın güzel haziran annelerim, yeni haftaya (ki biliyorsunuz 27+2'deyim) geçen haftanın özeti ile baslarsak bu bir haftadır artık neden ileriki haftalarda hızla kilo alınıyor lafını daha iyi anladım, yemeniz değişmesine gerek ki çoğumuz normalden çok yemeye baslayacagiz, benim iştahım biraz açıldı ama o yemeklerden sonrası o şişlik hissi çok fena, onun dışında benim prenses artik tamamen kasıklarımda atıyor üstlere çok nadir çıkıyor ki atış şekli de değişti, o sizi sallayan sert anlık hareketlerinin yerini sanki böyle ittirme gibi hareketlere bıraktı, bu hafta ile akıntımiz biraz fazlalasabilir onun dışında göbek büyütmeye devam kizlar:KK49:
Arkadaşım 24. Haftadayım birden 800 gr daha aldım ve yemem değişmedi ne olacak halim bilemedim perşembe yada cuma doktor kovarolüm var bakalım bebiş kaç kilo olmuş

Selam kızlar hastaneden çıktık aynı şeyleri duydum eve gidip bebek eşyalarımı toplucam artık bitti beklicen dediler Allahın taktiri hepinizden Allah razı olsun gruptan ayrılıyorum sizleride üzmek istemiyorum hepinize mutlu gebelik diliyorum sağlıcakla alın yavrularınızı Allaha emanet olun

Selam kızlar hastaneden çıktık aynı şeyleri duydum eve gidip bebek eşyalarımı toplucam artık bitti beklicen dediler Allahın taktiri hepinizden Allah razı olsun gruptan ayrılıyorum sizleride üzmek istemiyorum hepinize mutlu gebelik diliyorum sağlıcakla alın yavrularınızı Allaha emanet olun
Ah canım, çok üzgünüm. Allah sana dayanma gücü versin. Hala umudum var benim ama.

Allah sana bir daha dert vermesin inşallah bundan sonra yüzün hep gülsün.. Allah'a inancımız tam o herşeyin en hayirlisini verir.. beklemediğim anda kapı acar insallah

bende şu işlerimi ayarliyim geliyor benimde izin yıllık iznimden kalmıştı 7 gün onu alcam bebeğin işleri için biran evvel halletmemiz lazım kızlar yürürken yoruluyorum artık son zamanda yapılmıycak bu işler
Evet 15 nisan gibi çıkarım bende alışverişe. Çabuk yoruluyorum artık

Günaydın hanımlar,

Hemoroid bende de çıkmıştı birkaç hafta önce, doktorumun dediklerini yaptım. Şu anda tamamen kayboldu.
Bol su içtim, bol yoğurt yedim, karbonhidrat zaten yemiyordum, bunun dışında en önemlisi her tuvalete gittiğimde, affedersiniz elimle deliğe geri ittim o balonu. Bu çok önemliymiş, damar topağını geri itmek- o hareketi yapmak- küçülmesine yardımcı oluyor.
İlaç kullanmadım, kayısı vs yemedim. Akşamları yoğurt, bol su ve elle geri itme. Sanırım 2 haftada düzeldi.

Canım ne denir ki.... Allah herşeyin hayırlısını versin, dayanma gücü versin...

IMG_0662.webp Canım bizde bu dolaptan aldık tekzenden.350 liraydı.o yuzden 1000 liraya sasırdm
Valla fiyatlar hep böyle aşağı yıkarı.

ay bende bi deneme istiyorum kızımaiki kızıma da benden hatıra örgü birer bebek yapmak istiyorum. sonra saklarım ben yapmıştım diye. bence böyle şeylere yataneğin varsa instagramda hesap açıp işe başlayabilirsin. bu şekilde para kazanan çok kişi var

ay bende geçen çok zorlandım. ben ilkinde yapabildiğim kadar kendim yaptım sonra doğuma yakın kuaförğm kapanmış bilmediğim yerede gitmek istemedim. eşime yaptırdım. sağolsun sorun etmedi.

ben ayak tırnaklarımı keserkende çok zorlandım geçen bundan sonra onuda eşime yaptıracağım.
Ben yaptim ogluma iki tane oyuncak cok begenen oldu benimde aklima geldi acikcasi. Bu hafta eger kesin karar veririsem acacagim bi hesap. Yavas yavas ilerler belki. Dogumdan sonrada uzun sure calisamayacagim bebegin icin.

Ben yaptim ogluma iki tane oyuncak cok begenen oldu benimde aklima geldi acikcasi. Bu hafta eger kesin karar veririsem acacagim bi hesap. Yavas yavas ilerler belki. Dogumdan sonrada uzun sure calisamayacagim bebegin icin.
Canım neden olmasın bence denemelisin. Hem başlangıç için bir sermayenin olmasına da gerek yok. Yapar koyarsan intagrama. Sonra çevren genişler.

Kızlar hepimiz için çok rahat,ağrısız,sızısız,bol bol tekmeli haftalar olsun inşallah :dua: kontrolü olan arkadaşlarımıza da hayırlı haberler almak nasip olsun:21:
Canım benim amiiinn İnşaallah ben tepik olayına bi formül buldum sinema yüksek ses acayip hareketleniyolar

Back
X