- 26 Ağustos 2016
- 1.464
- 1.407
- 63
O zaman bir hazırlık fotosu da benden gelsin... lavanta keselerimiz hazır
Çok güzel olmuşş

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman bir hazırlık fotosu da benden gelsin... lavanta keselerimiz hazır
aminnnn canımm hepimizinkini inşallahh :)Ay harika olmuş bayıldımm.İnşallah hastane kapısına astığın günleri de görürsün canım![]()
Ayy çok tatlı canım yaaa ellerinize sağlık ne kadar zevkli bizde nisanda başlayalım dedik bide korku var o kadar hazırlarız bizim kız aniden çıkar gelir diye. Allah o günleri sağlıcakla görmeyi nasip etsin.O zaman bir hazırlık fotosu da benden gelsin... lavanta keselerimiz hazır
Malesef çalışıyorum ama tavsiyelerin için sağol canımben hediyelikler için de aldım birsürü şey fakat esnaf çok kötü kime ne kaptırırsam olayı çok fazla, yanındakine ayrı sölüyo sana ayrı söylüyo fiyatları bile, ben ilk kez gittim pek bilmiyordum, sen kendi kendine arayıp bulacaksın ve inanılmaz kalabalıktı cumartesi günü zor yürüdüm, çalışmıyosan hafta içi git daha az kalabalık oluyormuş, internetten beğendiğin modellerin fotolarını alın, malzemeler hep heryerde dolu zaten alıp silikon tabancanızda varsa yapması çok kolay hemde tasarruflu
Ben bizimkine sordum plmuyor dedi telefonla bi sor istersenoluyor canım...sabah erkenden git kan tahlilini yaptır
Çok güzel olmuş canım yaptırdın mı kendin mi yaptın?O zaman bir hazırlık fotosu da benden gelsin... lavanta keselerimiz hazır
Canım henüz almadım ama instagramda bi sürü hesapta çok güzel anne bebek hastane çıkışı taç terlik takımları var.. Onlardan almak istiyorum kısmetse..Kızlar merhaba,
lohusa takımı olarak ne aldınız? çok pahalı olayan indirimde
bi de terlik ve taç kendiniz mi yapıcanız yoksa onu nerden hangisinden aldınız?
Fikir olsun diye sizlere sorayım dedim..![]()
Canim Allah yardimcin olsun cok üzgünüm, insallah bundan sonra hep güzel haberler almak nasip olur sana. Umut en son gidermis, yine aklimizdasin. Sevgiler...Selam kızlar hastaneden çıktık aynı şeyleri duydum eve gidip bebek eşyalarımı toplucam artık bitti beklicen dediler Allahın taktiri hepinizden Allah razı olsun gruptan ayrılıyorum sizleride üzmek istemiyorum hepinize mutlu gebelik diliyorum sağlıcakla alın yavrularınızı Allaha emanet olun
bunları hastanede mi dağıtacaksın mevlitte mi ....ben hala ne yapacağıma karar veremedim....cok güzel olmuşlar bu arada isim işlemek de güzel fikirmiş
Çok güzel olmuş canım yaptırdın mı kendin mi yaptın?
İnsanın içini kıpır kıpır yapıyorsunuz ya. Ne bunlar böyle :)))) ayyy... ya allah Nazar lardan korusun sizi . Ve keselerinizi de:)))Keselerin isim işlemesini yaptırdım... dikiş ve doldurma kısmını biz hallettik annem ve kardeşimle
Rabbim diğer evlatlarına sağlık versin inşallah. Şu an ne desek boş. İnşallah bir mucize olur.Selam kızlar hastaneden çıktık aynı şeyleri duydum eve gidip bebek eşyalarımı toplucam artık bitti beklicen dediler Allahın taktiri hepinizden Allah razı olsun gruptan ayrılıyorum sizleride üzmek istemiyorum hepinize mutlu gebelik diliyorum sağlıcakla alın yavrularınızı Allaha emanet olun
Çok teşekkürler güzel dilekler için :)İnsanın içini kıpır kıpır yapıyorsunuz ya. Ne bunlar böyle :)))) ayyy... ya allah Nazar lardan korusun sizi . Ve keselerinizi de:)))
Kızlar merhaba,
lohusa takımı olarak ne aldınız? çok pahalı olayan indirimde
bi de terlik ve taç kendiniz mi yapıcanız yoksa onu nerden hangisinden aldınız?
Fikir olsun diye sizlere sorayım dedim..![]()