2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
hepsi cok guzel canim iyi yapmissin bunlar da cikmis aradan. Yatak fiyonklari ne kadardi bende dusunuyorum boyle seyler anneme besik etegi diktiricem hastane icin. Bu fiyonklari da ciceklerle falan susleyebilirim cok guzel olur
Evet çok güzel olur. Fiyonkların fiyatını hatırlamıyorum, toplu ödeme yaptım ama tekrar gidicem sorarım o zaman.

Onu benimki de yapiyo hissediyolar mi ne. En son tekme attigi yere esim elini koydu. Ben de onun yanina kendi elimi koydum. Oyle tekme atti velet. Simdiden nazlilar valla. Adam yoksa hala hissetmeyecekti
:KK9::KK71:bizimki anca görebiliyor teptigini eline tepki vermiyor :-)

Bebek daha ona tepki bile vermiyor. Neymiş efendim doğacakmışmış da. Ben kiskanacakmisim ikisini.:KK42:

Benim eşim de bak nasıl sakinleşti babasını duyunca diyor :KK48:
Bu da guzel bi bakis acisiymis:KK48: bana tepki vermiyo diye uzulecegine boyle sevinsinler. Benimki de gobegime bakip ayni bu ben baksana babasina cekmis diyo

Kızlar siz gerçekten kontrol için 4 hafta bekleyebiliyor musunuz ben hep 3 haftada bir gittim doktorum bişey demedi ama son kontrolümde ustune başa başa 4 hafta sonra görüşürüz deyip durdu . Siz 4 hafta bekleyebiliyor musunuz yahu :işsiz:
ben bekliyorum hatta ayrintili yaptirdim o yuzden 5-6 hafta sonra falan dusunuyorum gitmeyi. Kalp atisini da 7.hagtada duydum sonraki gidisimde 15 haftalikti baya bebek olmustu 8 hafta bekledim yani. Ikinci cocuk diye heralde :)

Kızlar ben bu kabızlık konusundan perişanım. Ikınmaya korkuyorum bebişe bişey olur diye ama başka türlü de olmuyor. Her sabah kayısı yiyorum hiç bir işe yaramıyor. Başka bir yol bilen var mı bağırsakları düzeltmek için:anne:
Seni çok iyi anlıyorum bende kötü durumdayım bi şekilde idare etmeye çalışıyorum ama uzun zamandır sıkıntı olduğundan artık içeride meme oluşmuş dikkat et sende de olmasın. Doktorum surup fitil pomat verdi zorda kalınca kullanıyorum. İncir kayısı falan yiyorum ac karnına sıcak su falan ama yok fayda etmiyo inşallah doğumdan sonra normale döner :110:

Yok o sallari demiyorum. Fotodakiker gibi bunlar hazir urun direkt takiliyo cok hosuma gitti. Mevlutte fln da kullanirim hem.
Bu hafta saglik ocaginda tartildimbi guya 2kilo almisim. Hic inandirici gelmedi. Siradan bi baskuldu zaten. Doktordaki eminim 5 6yi gosterecek:skandal:
Resmî varsa atabilirmisin merak ettim bende öyle bişey arıyorum mesela hazır dikili şifon dan görmüştüm öyle mi. Eger bulursam almak istiyorum arasına da ince minik çiçekli yada taşlı bi aksesuar yapmayı düşünmüştüm

Hadi ya :110: Burda herkes 6 kilo aldım 8 kilo aldım diyor ama... Hiç kilo almayan bile var:bicak: Bütün fit hatunlar bizim gruba mı denk geldi ki. 6. Ayda 12 kilo görünce kafayı yedim:deli: Bu gidişle 100ü görürüm ben.
Merak etme ben varım 14 kg almış biri olarak. 69 la başladım bı sabah 83 ü gördüm son 2 haftadır ayak bileklerim çok şiş ödem oluyor sanırım bende

Bıktım bu reflü beni mahvetti arkadaşlar sanki midem göğus boşlugunda gibi ne yesem hazmedemiyorum fazlada yemediğim halde p

sabah ölçtüğümde 45 ,113,103,51 çıktı yani arada çok uçurum var ve 1 dakika arayla ölçümler. bende eczaneye sordum birde firmayı aradım. firma dönecek bakalım. tokluk şekeri mi ölçtüm onda sorun yok 129, 131 çıktı.
Cnm o 45 ile 53 buyuk olasilik stripe iyi kan dolmadigindandir
Aclik sekerin 113 esas alabilirsin

IMG_0253.webp Kizlar bu tarz urun aldiniz mi alacak misiniz

Back
X