Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:) iyiymisYanlız olmadığımı bilmek güzel
Valla biz de öyle yapıyoz canım yaArada kanka diye takılıyoruz birbirimize
![]()
iyiyim canım yatıyorum hep bebişlerin birinin suyu fazla değişmedi malesef ama iyi düşünüyorum hep. bugün 50 gr. şeker yüklemesine gideceğim, tatlısız hafif kahvaltı yapıp gelin dediler, bakalım. Sen nasılsın?
Çol güzel olmuşlarBizde bunları yaptırdık haftasonuEki Görüntüle 1963428
En sagdaki albummuBizde bunları yaptırdık haftasonuEki Görüntüle 1963428
şimdi bende öyleyim ilkinde 2 haftada bir gidiyordum şimdi ise toplam 3 kere gittim herhaldeben bekliyorum hatta ayrintili yaptirdim o yuzden 5-6 hafta sonra falan dusunuyorum gitmeyi. Kalp atisini da 7.hagtada duydum sonraki gidisimde 15 haftalikti baya bebek olmustu 8 hafta bekledim yani. Ikinci cocuk diye heralde :)
Çol güzel olmuşlar![]()
Ben kesinlikle alacagım. Evimde ust kat alt kat olayı oldugu için nereye gidersem yanımda tasımayı dusunuyorum. Umarım aldıgım şeyi sever de rahat olur. Tasınabilir ve hafif olmasına dikkat edicem alırken..Eki Görüntüle 1963401 Kizlar bu tarz urun aldiniz mi alacak misiniz
En sagdaki albummu
Gule gule kullaninnn:)
Kızlar ben kızıma Zehra ismini koymak istiyorum. Çok hoşuma gidiyor nedense. Babası Visal diyordu. Anlamı kavuşmak demek. Ona dedim. Zehra visal olsun o zaman. Ya da Zehra Betül olarak düşünüyorum. Ama eşim iki isim sevmiyorum diyor. Zehra bana çok sıcak geliyor.
Canım ben de iki isimliyim ve çok zorlandım ve hep derdim ilerde kuzum olursa asla iki isim vermem diye hala da istemiyorum bu bi tane ismi olan insanlara hep o kadar ozenmisimdir ki.. bence zehra çok güzel. Eşini de anlıyorum çünkü benim eşim de benim istediğim ismin yanına ikinci bir isim koymak istiyor. Gerçi onunki biraz daha geçerli bir sebep size de sormuş olayın hem ben kızımızın adını Nil ıstiyorum eşim kabul ediyor ama çok kisa bu siim olduğu için ikinci isim koyalım diyor sizce nil tek başına isim gibi değil mi
Kızlar Mayıs annelerinde de paylaştım. Buradan da paylaşim belki fikir olur. Ben havuzluhandan aldım terlik, taç falan. Sonra hızımı alamadım. Kapı süsü, sepet, anne bebek yatak kurdelaları, kadehler ve bebek partisi için hediyelik aldım. Lohusa terlik ve taç takımı (anne-kız) 40 liraydı. Uğraşmaya değmez gibi geldi, aldım.
Canım ben her gece 1 tane hurma koyuyorum suya. Sabah ta suyunu içip hurmayı yiyorum. Sanki bunu yapmaya başladığımdan beri daha düzenli çıkıyorum tuvalete. Hurma normal doğum için iyi oluyor diyorlar diye yemeye başladım ama.. Tuvalet olayı çok düzene girdi... İstersen bir dene.. Ama fazla yeme...
Kızlar siz gerçekten kontrol için 4 hafta bekleyebiliyor musunuz ben hep 3 haftada bir gittim doktorum bişey demedi ama son kontrolümde ustune başa başa 4 hafta sonra görüşürüz deyip durdu . Siz 4 hafta bekleyebiliyor musunuz yahu![]()
Iyi aksamlar kizlar magnezyum icmeme ragmen aksam kalca agrisi cok yasiyorum bnm gibi olan var mi kontrole de daha cok var
Kiz bebekler kalcaya vurur diyolar normal mi ki diyorum iki gecedir uyuyamiyorum resmen daha 3 ay var nasil gecicek bilmiyorum
Onu benimki de yapiyo hissediyolar mi ne. En son tekme attigi yere esim elini koydu. Ben de onun yanina kendi elimi koydum. Oyle tekme atti velet. Simdiden nazlilar valla. Adam yoksa hala hissetmeyecekti
Tabi tabi dogduktan sonra her aglayisinda bebek annesini istiyo demesin de![]()
Bebis kolik fln olursa hele verirsiniz eline nolu beni kiskandir biraz deyip basbasa birakirsiniz artik
Eki Görüntüle 1963401 Kizlar bu tarz urun aldiniz mi alacak misiniz
Evet cnm banada aynısını söylediler tansiyonunu ölç 14-9 olursa hastaneye gel ondan bsşka yapcak bişey yok dedi doktorum aynısını ihtimalleri söyledi bama yada kendiliğinden düzeleceğini ama bende soracam paxartesi sanada bilgi veririm
bende zehra koyucam kızımın ismini. eşim başta biraz burun kıvırdı ama daha güzelini bulamadı o sebeple zehra iyi dedi.
nil ismi tek başına kullnaılabilir. benim doktorumun adı mesela çok tarz duruyor. bizde iki ismi olanların zorlandıklarını duyduk hep o sebeple ilk kızımın ismini de bunu da tek koyucaz .
çok güzelmişler güle güle kullanın inşallah.
hurmayı doğuma yakın özellikle öneriyorlar doğumu kolaylaştırdığı için. ben şimdi daha başlamadım. 32 yi bi doldurayım ondan sonra başlayacağım.
evet 4 haftada bir gidiyoruz biz doktor öyle istiyor. bana kalsa ben her hafta giderimde doktorun muayene ücreti yüksek birde çok bekliyoruz o sebeple 4 hafta iyidir şimdilik
o kalça ağrısı bende de var hemde nasıl bazen kitleniyor gibi oluyor. benimde kız ondan ı bilmiyorum ama amgnezyum kullnamama rağmen çok ağrıyor.
benimki babacı olacak galiba babasına tepki veriyor. ama en çok ta ablasının cadı bağrışlarına tepki veriyor. onu şimdiden kıskanıyor mu ne:))
o söz kesin zaman . iyiyken herkes istiyorda ağlayınca kimse yanaşmıyor.
fikir süper valla
ben bu tarz değilde elektrikli salıncaklar var ondan alıcam. arkadaşım anakucağı alma salıncak al o kensinlikle daha kullanışlı dedi. bende iş yaparken yanlız bırakamam evde büyük bi çocuk olduğundan rahat bırakmaz. o sebeple bu tarz birşey kullnaıcı olabilir.
güle güle kullnaın inşallah. ben dah süsleme işlerine girşmedim bakalım nasıl olacak
Çok güzellerBizde bunları yaptırdık haftasonuEki Görüntüle 1963428
24 haftalik olduk bugun ve ben bu ay tam 3 kilo almisjm ya nasil bukadar cabuk kilo aliyorum anlamadim tatli yemeyi cok seviyorum acaba ondan mi ya nasil birakicam bu tatli srevdami bilmiyorum
Tatlı porsiyonlarını azalt bende biraz şeker cıkınca korktum hiç yemiyorum zaten herseyde seker var cocugada zarar nefsini köreltcek kdr yemeye çalış24 haftalik olduk bugun ve ben bu ay tam 3 kilo almisjm ya nasil bukadar cabuk kilo aliyorum anlamadim tatli yemeyi cok seviyorum acaba ondan mi ya nasil birakicam bu tatli srevdami bilmiyorum
Bende o yuzden dusundum cnmbende zehra koyucam kızımın ismini. eşim başta biraz burun kıvırdı ama daha güzelini bulamadı o sebeple zehra iyi dedi.
nil ismi tek başına kullnaılabilir. benim doktorumun adı mesela çok tarz duruyor. bizde iki ismi olanların zorlandıklarını duyduk hep o sebeple ilk kızımın ismini de bunu da tek koyucaz .
çok güzelmişler güle güle kullanın inşallah.
hurmayı doğuma yakın özellikle öneriyorlar doğumu kolaylaştırdığı için. ben şimdi daha başlamadım. 32 yi bi doldurayım ondan sonra başlayacağım.
evet 4 haftada bir gidiyoruz biz doktor öyle istiyor. bana kalsa ben her hafta giderimde doktorun muayene ücreti yüksek birde çok bekliyoruz o sebeple 4 hafta iyidir şimdilik
o kalça ağrısı bende de var hemde nasıl bazen kitleniyor gibi oluyor. benimde kız ondan ı bilmiyorum ama amgnezyum kullnamama rağmen çok ağrıyor.
benimki babacı olacak galiba babasına tepki veriyor. ama en çok ta ablasının cadı bağrışlarına tepki veriyor. onu şimdiden kıskanıyor mu ne:))
o söz kesin zaman . iyiyken herkes istiyorda ağlayınca kimse yanaşmıyor.
fikir süper valla
ben bu tarz değilde elektrikli salıncaklar var ondan alıcam. arkadaşım anakucağı alma salıncak al o kensinlikle daha kullanışlı dedi. bende iş yaparken yanlız bırakamam evde büyük bi çocuk olduğundan rahat bırakmaz. o sebeple bu tarz birşey kullnaıcı olabilir.
güle güle kullnaın inşallah. ben dah süsleme işlerine girşmedim bakalım nasıl olacak