- 6 Ekim 2015
- 1.396
- 1.957
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hamilelik uzun bir dönem hele bu son zamanlarda şikayetler artıyor. ama sonunda bebeklerimiz hayırlısıyla kucağımıza gelince herşeye değermiş diyeceğizArkadaşlar günaydın, bikaç gündür keyifsizim. Sıkıntılarım artmaya başladı. Kabızlık, hemoroid, sırt bel ağrısı, nefes darlığı, mide yanması. İltihaplı romatizmam da tüyü dikti üstüne. Karnım da öyle büyümedi fazla ama şimdiden başladı dertlerim.
Moraller sıfır.kızımın hareketleri olmasa çekilmez bu hamilelik. Yani daha çok dertleri olan arkadaşlarım var İçimizde biliyorum şükrediyorum ama bunaldım biraz.![]()
ben raporluyum artık çalışmıyorum çalışsam zor olurdu gecenin yarısı uyanık geçiyor benim de. dün sırtüstü uyumuşum saatlerce bir kalktım nasıl yattıysam öyleyim. azcık korktum ama yan yatınca kalça kemiği ağrısı mahvediyor.Elimden geldiğince yan yatmaya çalışıyorum ama her yerim tutuluyo artık yan yatmaktan .. Gece uyanıyorum bakıyorum sırtüstüyüm.. Zaten gece uykularıma da bi haller oldu, bi uyanıyorum bi daha uyuyamıyorum.. Bi de çalışıyorum sabahları kalkmak zor geliyo artık..
hamilelik uzun bir dönem hele bu son zamanlarda şikayetler artıyor. ama sonunda bebeklerimiz hayırlısıyla kucağımıza gelince herşeye değermiş diyeceğiz![]()
Ayy canm yapma ya sıpaya bak naz yapıyo demek:) bzde ptsi gtcez bakalm kontrole cok ozledimBizimkinin hiç fotoğraf ı yok kendini göstermiyor ya kaç oldu saklıyor
Tabi senin ikiz bi de, senin için daha zor olurdu rapor alman yerinde olmuş canım.. Sağsalim doğsunlar da inşallah.. Razıyım bütün bunlara...ben raporluyum artık çalışmıyorum çalışsam zor olurdu gecenin yarısı uyanık geçiyor benim de. dün sırtüstü uyumuşum saatlerce bir kalktım nasıl yattıysam öyleyim. azcık korktum ama yan yatınca kalça kemiği ağrısı mahvediyor.
ben henüz fiyat araştırmadım ama uygun geldi bana..nedense 1000 liradan aşağı değildir diye düşünüyordum. Hangi ildesin,İstanbuldaysan hastanem izin verirse bende çalışmak isterim senin fotoğrafçınla? hem belki sen ekstra reklam indirimi de alırsın![]()
etti mi iki kişi
bende bir bakayım instagramdan..bizi eshma gönderdi der selamını söyleriz![]()
Cok tesekkurler bakayim bulurum inşallah. Anadolu yakasindayim ben gelir mi bilmiyorum. Tabi ben bi terslik olmadiktan sonra normal dogum istiyorum deyince de zaman saat belli olmadigindan pek yanasmiyolar. Benim sorduklarim en az 2kati fiyat olarak. Hatta bazilari abartti 1500 1800 diyen var. Tesekkur edip kapatiyorum onlara. Dugun fotograflari o kdr degil
Kızlar kuyruk sokumunda ağrı olan var mı3-4 gündür kuyruk sokumunda ağrım var. Çalıştığım için sürekli sandalyede oturuyorum. Gittikçe daha kötü oluyor sanki. Oradaki kemik ağrıyor gibi. Başka yaşayan var mı, yada duydunuz mu kimseden? Normal bişey mi?
![]()
Ben de bugün 5000 adım attım ama dökülüyorum
Güya yürüyüş iyi gelir diye yürüdüm ama geldiğimden beri kanepeyle bütünleşip köşe yastığı oldum resmen
Mrblar bişey sorsam??? Avcılar'da hangi hastaneye gidiyorsun ??? Memnun musun ayrıca? Dr arıyorum da hala bulamadım
Cnm ya yukleme de sorun cikmadi ama olcuyorum yuksek geliyor bana
Oglen mesela aclik 83-1 saat tokluk 144-iki saat tokluk 133
Dun aksam 95-166-147 seklindeydi
Senin olcumlerin nasil
Haftaya endokrionolojiye gidicem
İnsulin verir mi acaba
Hayırlı olsun. Fiyat hiç çok değil. Çok uygun. Ben de anlaştım. Hastane+yenidoğan çekimi+albüm 1100 tl. Her şey unutuluyor ama o fotoğraflar kalıyor.
@mavimli ben doktora sordum. sırt üstü yatmak iyi değil sadece sağına yada soluna yat dedi. ben bazen bi uyanıyorum sırt üstü yatıyorum. geçen mesela bi uyandım. sırt üstü yatıyorum. nasıl zor nefes aldıysam kalbim ağrıdı bi süre. şimdi dönememek için hep bacak arama yastık koyuyuorum.ya öyle diyorlar ama ben sırtüstü yatınca çok rahatlıyorum. sırtüstü bebeklere zararlı mı?
Günaydın kızlar Eminönünden alışveriş mantıklımı yoksa e Bebek falan aynımı oluyor ist oturanlar için soruyorm cumartesi gitsek mi yoksa e Bebek falan mı yapsak bilemedim
işte sırtüstü yatmak bize mi zarar bebeklere mi? çünkü ben şahsen çok rahat ediyorum uyanınca rahat uyanıyorum ama bebeklerden ne haber acaba? Doktor bunu kim için diyor biraz açıklayıcı olsalar.ne demek canım veririm tabi. ilkadımlarphograpy diye geçiyor face te ve instagramda orda telefon var. bulamazsan yine verebilirim numarayı. ama anadolu yakasına gidiyorlar mı bilmiyorum. konuşmaktan zarar gelmez.
olur tabi selamımı söyle.
o fiyatlar ne ya . artık abartılıyorlar. 1500-1800 tl ne maliyetleri varki bu fiyatı alıyorlar. böyle yapan insanlar aldıkları parayı bence haketmiyorlar.
benim geçen hafta çok oldu ben otururken birden ağrı giriyordu kilitleniyordum. bu hafta daha iyiyim çok şükür. ama arada yine oluyor.
bende dün 10000 adım atmışımdır. bi kerede değil ama eve geldim resmen bacaklarımı hissetmiyordum. dinlendim de biraz rahatladım yoksa bir yerde düşer kalırdım.
efefsunkar ben avcılar hospital nil bilgen'e gidiyorum. ilk doğumumu da orda aynı doktorla yaptım. geçen hafta fiyatları da öğrendim. normal 1250 tl , epidural 250 tl , odada ilk gece kalış ücretsiz , sonraki gün 350 tl
sezeryanda 1750 tl , 2 gece yatış ve spinal ücretsiz.
ben ilk doğumumda memnun kalmıştım inşallah bunda da öyle olur. tek sıkıntı nil hanım çok yoğun bi doktor randevulu gitmeye rağmen 2-3 saat beklediğimiz çok oldu.
lilipit açlık şekerlerin normal canım ama toklukların yüksek. bir saat sonraki ölçümde 140 ın altı olması gerekiyor. tokluk şekeri yüksek olunca diyet veriyorlar. açlık şekeri yüksek olursa o sadece diyetle düzelmediğinde insülin veriyorlar. sana büyük ihtimalle sıkı diyet vericektir. git gel öğrendim bu şeker işlerini.
bu arada dün gittim tekrar doktora açlık şekerim hala 95 üstü o sebeple insülin dozunu arttırdı.
o fotoğraflar öyle özel ki benim için hala açıp açıp bakıyorum albüme . o fotğrafları çektirmeseydi ne doğum anını ne de bebeğin bakım zamanını hiç göremiycektim. şimdi yaşamış gibi oluyorum. bizde albümlü fiyat 750 tl ama ben ilkinde albümü kendim yaptırdım kendi seçtiğim fotoğraflarla.
mavimli ben doktora sordum. sırt üstü yatmak iyi değil sadece sağına yada soluna yat dedi. ben bazen bi uyanıyorum sırt üstü yatıyorum. geçen mesela bi uyandım. sırt üstü yatıyorum. nasıl zor nefes aldıysam kalbim ağrıdı bi süre. şimdi dönememek için hep bacak arama yastık koyuyuorum.
eminönü e-bebekten daha uygun. e- bebekte kampanya olursa indirimli oluyor yoksa fiyatları yüksek. eminönünde havuzlu han var sadece bebek üzerine . ben ilk kızımda ordan toplu alışveriş yapmıştım. ne ararsan var çesitte çok. toplu alışverişte indirimde yapıyorlar. yanlız cumartesileri çok kalabalık oluyor diye biliyorum. eğer gidebilirseniz haftaiçi gidin . eline bi liste yap öyle git yoksa o kadar şeyi görünce insanın gözü dönüyor.![]()
Canım benim aynı şekilde şu son 3 aya girmemle kabızlık, hemoroid başladı. Zaten sırt ve bel ağrısı vardı artmaya başladı. Geçen gece sırt ağrısından ağladım resmen. İnsan bir de çaresiz hissediyor sanki. Mide için de çok az porsiyonlar şeklinde yiyorum. İşyerindeki arkadaşlar dalga geçiyor biz senden çok yiyoruz niye şunu yemiyorsun niye bunu yemiyorsun diye. Ah ah her seferinde açıklama yapmak da istemiyorum şikayetlenir gibi çünkü başına gelmeyen bilmiyor. Arada bir benim de moralim de düşüş oluyor tatlım bu sebeplerden.Arkadaşlar günaydın, bikaç gündür keyifsizim. Sıkıntılarım artmaya başladı. Kabızlık, hemoroid, sırt bel ağrısı, nefes darlığı, mide yanması. İltihaplı romatizmam da tüyü dikti üstüne. Karnım da öyle büyümedi fazla ama şimdiden başladı dertlerim.
Moraller sıfır.kızımın hareketleri olmasa çekilmez bu hamilelik. Yani daha çok dertleri olan arkadaşlarım var İçimizde biliyorum şükrediyorum ama bunaldım biraz.![]()
Elimden geldiğince yan yatmaya çalışıyorum ama her yerim tutuluyo artık yan yatmaktan .. Gece uyanıyorum bakıyorum sırtüstüyüm.. Zaten gece uykularıma da bi haller oldu, bi uyanıyorum bi daha uyuyamıyorum.. Bi de çalışıyorum sabahları kalkmak zor geliyo artık..
Iyiyim teşekkür ederim. Herbirinize yazdığınız mesajlar için teşekkür ederim. Iyi ki var burası.. okuyorum ama yazamıyordum.. biraz sıkıntılı günler yaşıyoruz dediğim gibi.. Ama birşeyler icin uğraşıyor eşim daha iyi bu is bulmaya çalışıyor sonrası allah kerim artık. Aileler de destek çıkıyorlar allah razı olsun ki. Hamilelik gerçekten çok hassas bir dönem. Bizim de hamielligimin baslarindatken biraz hayatımız tepetaklak oldu. Ama şükürler olsun sağlık olsun. Ben arada yine bi nefes alamicak gibi olsam da kızımkızım için birşeyleri dusunmemeye çalışıyorum hepinizden allah razı olsun.KIRMIZILIKUCUKKIZ nasılsın?
Canım benim aynı şekilde şu son 3 aya girmemle kabızlık, hemoroid başladı. Zaten sırt ve bel ağrısı vardı artmaya başladı. Geçen gece sırt ağrısından ağladım resmen. İnsan bir de çaresiz hissediyor sanki. Mide için de çok az porsiyonlar şeklinde yiyorum. İşyerindeki arkadaşlar dalga geçiyor biz senden çok yiyoruz niye şunu yemiyorsun niye bunu yemiyorsun diye. Ah ah her seferinde açıklama yapmak da istemiyorum şikayetlenir gibi çünkü başına gelmeyen bilmiyor. Arada bir benim de moralim de düşüş oluyor tatlım bu sebeplerden.
Canım bende newresim alıcam ama bim uzak bize.esim dörtte gelicek ewe.inş kalır o zamana kadarKızlar bim'den alt açma seti ve nevresim takımı aldım hem uygun hemde hoşuma gitti
işte sırtüstü yatmak bize mi zarar bebeklere mi? çünkü ben şahsen çok rahat ediyorum uyanınca rahat uyanıyorum ama bebeklerden ne haber acaba? Doktor bunu kim için diyor biraz açıklayıcı olsalar.
Allah yardımcımız olsun canım...Bende çalışıyorum, gece 2 defa wcye kalkıyorum bazen sağ bacağıma çok ağrı giriyor sabaha karşı, kramp gibi değil bariz bir ağrı gibi bişey o da çok az yürüynce geçiyor. Kalkıp evin içinde bir tur atıp geri uyuyorum. Gece 3 defa kalkmış oluyorum üstüne 6:30 da kalkıp iş için hazırlanıyorum tam bir işkence banada
Bayağı büyümüştür şimdi annesiAyy canm yapma ya sıpaya bak naz yapıyo demek:) bzde ptsi gtcez bakalm kontrole cok ozledim![]()