- 19 Kasım 2016
- 331
- 445
- 33
Kızlar beşik konusunda çok kararsızım. Karar verip almam lazım artık ama bir türlü veremedim. Yardımcı olun. Çekmecesi olsun istiyorum çünkü dolabında yok. Odasında gömme dolap var, çekmecesiz. Ön parmaklıklar çıksın istiyorum. Sallanma şart mı bilmiyorum. İki model baya aklımda . Sizce hangisi? İkea olan 500 civarı, diğeri 1500 civarı. Ama 1 yıl falan daha fazla kullanır ve büyük bazası var. Bir de çilek var 500 o da ama çekmecesi yok ve ön parmaklıklar çıkmıyor.
Bende henüz karar veremedim... Sallanması ne kadar önemli bilmiyorum , Ama parmaklığı çıksın istiyorum. IKEA nın gulliver diye bi modeli var 350 civarı sanırım fiyati o var aklımda. Tanı yatağa karar veremeyince daha ne nevresim , ne de pike alabildim ... pööfff..
Doktorum lansinoh dan hediye biberon vermişti , o yüzden biberon almam. Bakım ürünlerini Bübchen den , deterjani dalan roxy den aldık. Burun aspiratörü ile ilgili olarak fazlasıyla ihtiyaç duyulur gibi geliyor bana , onu da bebedor almayi düşünüyorum canım.biberon avents mi drbrown mu?
Çamaşırları için deterjan ne düşünüyorsunuz?
Şampuan ve sabun?
Burun aspiratörü alıp kullanamayan cok siz alıcakmısınız?
Bebek yatağı için pike takımı bulamıyorum!
Bebek çantası aldınız mı?ya da ne alacaksınız?
Kafamda deli sorularŞimdilik bu kadar :)