• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
17 eylul de o tarih normal dogum icin.sezeryan 38 de olacagi icin son 10 haziran dedi dr um tabi daha erken de olabilir.8 haziran evlilik yildonumumuz insallah ogun dogar kizimiz..
Benim normal doğum tarihi 22 Haziran evlilik yıldönümümüz :)) ama 16sında alacak doktor

Benim normal doğum tarihi 22 Haziran evlilik yıldönümümüz :)) ama 16sında alacak doktor
seninde mi haziran evlilik yildonumun.sezeryan olacaksin galiba biraz bekletsin de evlilik yildonumu hediyeniz olsun ne guzel olur ya.bebegimiz e neguzel jest olur.

seninde mi haziran evlilik yildonumun.sezeryan olacaksin galiba biraz bekletsin de evlilik yildonumu hediyeniz olsun ne guzel olur ya.bebegimiz e neguzel jest olur.
Bekletemez ki 22 Haziran yıldönümümüz. Normal doğum tarihi de o günü veriyor. Özel durumum olduğu için zaten beklemiyor yoksa normal doğumu bekleyecektik. Hatta 23ünde doğurmak istiyordum. İkizler burcu olsun istemiyordum. Sağlık olsun napim o iyi olsun canım benim o

Kızlar alkolsüz malt içeceği süt yapıyormuş ya hani simdiden içsek sorun olur mu icerigini bilmiyorum eşim almış şimdi emzirirken iciliyorsa şimdi de içilir gibi düşündüm. Maltana bu arada.
Emziren bi anne olarak tavsiyem bulgur pilavi iki gundur yiyorum oglenleri yogurtla nazardan esirgesin Rabbim akiyor resmen maltanaya gore tercih edilebilir :) aklinda bulunsun canim

Kızlar ben hala doğurmadım.bi Ünite suni sancı yedim ne sancı ne açılma hala 2 cm.onu geçtim deli gibi böbrek ağrısı çekiyorum. Ağrı kesici yaptılar en sonunda.şimdi biraz hafifledi ama hala yokluyor.birazdan yine suni sancı verecekler.doktor bu akşam yarın suni sancı veririz dedi.

Canmm Allah yardımcın olsun,kurtulursunuz inşallah ikiniz de sağlıcakla.Haber gelmeyince Doğum oldu sanmıştım ben de.Rabbim kolaylaştırsın

kimi listeden çıkarsam mesaj atıyo senin listene mi kaldık yazmazsan yazma bilmem ne arkadaşlar burdan toplu cvp yazayım listeye yazılmak zorunlu değil takdir edersiniz ki siz bilgilerinizi vereceksiniz ben güncelleyeceğim kafama göre uydurmuyorum bu şu kilo şu şu kilo diye ...hepimiz haziran annesiyiz nasıl oluyorda biri 39. haftada iken hala 20. haftada 3 kg ile duruyorsun ...mantıken takip etmediğinizi sayfamızı kullanmadığıınızı düşünerek çıkarıyorum kimse kusura bakmasın
36 ya 12 kilo olduk cnm;)

Kızlar birkaç arkadasin doğum şekli belli olmuş gibi, tabi son ana kadar belli olmaz ama normal bekleyenler normal doğum diye belirtip, sezeryan olacak olanlar kısaca nedenini yazabilir mi? Birde sezeryan olacaklar kaçıncı haftada sezeryan olacaklar yazarsa sevinirim...

Kızlar birkaç arkadasin doğum şekli belli olmuş gibi, tabi son ana kadar belli olmaz ama normal bekleyenler normal doğum diye belirtip, sezeryan olacak olanlar kısaca nedenini yazabilir mi? Birde sezeryan olacaklar kaçıncı haftada sezeryan olacaklar yazarsa sevinirim...
Ben normali bekliyorum canım, şuan için bi sıkıntı gözükmüyor ama doktor çatı muayenesi yapmıcam doğum anında bakar karar veririz dedi. Son anda sezeryana dönebilir. Ama şuan için planlı bir sezeryan gözükmüyor bizim için

Haberlerini bekliyoruz hayırlısı il
Selam kızlar benim yatış yapıldı suni sancı verilmeye başladılar şimdilik hafif vuruyor ama sonrasını biliyorum malesef. Neyse artık çekicem yeterki sağlıkla kucağınıza alalım allahın izniyle. Sancı çekerkem edilen dıalar kabul olurmuş hepiniz aklımdasınız Rabbim sizinde yavrularınıza sağlıkla kavuşmayı nasip etsin
sağol cnm bizimde dualarımız seninle

Kizlar kizlar ben geldim annem gelmisti giremedim bayagi birikmis mesajlar doguma giden arkdaslarimiz umarim iyilerdir bugun annem evi fena bir temizlik yapti ben de pesinde dolanmaktan nasil yorulmusum yarin tam bitecek insalalh is ama cantalarimiz suslerimiz hep hazr cikolatayida siparis verdm bugun artik kizim gelebilir
Ben temizlikçi geldiğinde dahi yoruluyorum Anneler daha çok yoruyor insanı.. Canım çikolatayı netten mi verdin sipariş? Öyleyse nerden nekadara verdin acaba?

kimi listeden çıkarsam mesaj atıyo senin listene mi kaldık yazmazsan yazma bilmem ne arkadaşlar burdan toplu cvp yazayım listeye yazılmak zorunlu değil takdir edersiniz ki siz bilgilerinizi vereceksiniz ben güncelleyeceğim kafama göre uydurmuyorum bu şu kilo şu şu kilo diye ...hepimiz haziran annesiyiz nasıl oluyorda biri 39. haftada iken hala 20. haftada 3 kg ile duruyorsun ...mantıken takip etmediğinizi sayfamızı kullanmadığıınızı düşünerek çıkarıyorum kimse kusura bakmasın
Guncellemeyecek kadar onem vermdyen biri neden listeden çıkarılınca üzülür ki:) canim 2 kilo daha ekleyebilirsin.sakıncası yok :)))))

Emziren bi anne olarak tavsiyem bulgur pilavi iki gundur yiyorum oglenleri yogurtla nazardan esirgesin Rabbim akiyor resmen maltanaya gore tercih edilebilir :) aklinda bulunsun canim
Bugün öğle yemeğim tam da bu sekildeydi canım :kk77: evet duymuştum bulguru.. emzirirken deneyeyim hepimizin bol bol sutu olsun inşallah.. annelik nasıl gidiyor canım deneyimlerini bizimle paylaş lütfen çok merak ediyoruz :KK200:

Meme ucu kremine başladınız mı? Ben geçen hafta doktora gittiğimde sormuştum başlayabilirsin demişti.
Lanhison kullanıyorum şu an.. var mı kullananlar?

Meme ucu kremine başladınız mı? Ben geçen hafta doktora gittiğimde sormuştum başlayabilirsin demişti.
Lanhison kullanıyorum şu an.. var mı kullananlar?
ben bir aydir kullaniyorum cnm oglumda cok cektim o yuzde emziremedim sutum gitti kuzucum mamayla buyudu bunda ihmal etmiyorum kullanmayan varsa da alsin kullansin ihmal etmeyin kizlar

eshma eshma canım benim ya yazmak istedim sonra vazgeçtim. Eğer hiç açılman yoksa, hiç sancın yoksa , haftan da dolmadıysa suni sancı çok yorar seni dicektim. Ama yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin. Şimdi esas konu biran önce açılma olsunda bir nefeste doğur , Sezeryan a gerek kalmasın inşallah.
Sancılar nasıl dayanılmayacak gib mi ?

Herkese merhaba hanımlar :anneadayı::emir_bebek:
Bizim de bugün hem kontrolümüz vardı hem de çalışamaz raporunu aldık, resmen doğum iznim başladı :halay:
Kızım 49 cm 3 kg çıktı ultrasonda ama dr, 300 gr civarında yanılma payı oluyo makinelerin, zannediyorum 2800 gr civarındadır şu an dedi.. 3100-3200 gr civarında doğar dedi. Gene tekrarladı, iri bi bebek olmıcak o yüzden çıkaramayacağın bi bebek değil dedi. :KK45: Zaten 3 kg doğsun Allahın izniyle yeter bana :) nst.de sancı çıkmadı, suyum normalmiş. Clexane iğneyi bugün itibarıyla bıraktık. Haftaya pazartesi günü çatı muayenesi var o zamana kadar günde 10-15 kez eğil kalk dedi, çatı açılsın diye sanırım. Yürüyüşlere devam günde 1-2 saat yürü dedi.
Toplamda da 7.7 kg almışım. Bizden haberler böyle.
Herkesin kontrolü çok iyi geçsin inşallah.. :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Igneyi bıraktınız, normal dogumu mu bekliyorsunuz? Bende iğne kullanıyorum çarşamba günü 38+4de kontrolüm var biz hala iğneyé devam ediyoruz, bir yandan bıraktırsa birsey olursa diye de korkuyorum, seni ne kadar bekleyecek acaba yoksa sezeryan olma ihtimali var mı?

Back
X