• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar birkaç arkadasin doğum şekli belli olmuş gibi, tabi son ana kadar belli olmaz ama normal bekleyenler normal doğum diye belirtip, sezeryan olacak olanlar kısaca nedenini yazabilir mi? Birde sezeryan olacaklar kaçıncı haftada sezeryan olacaklar yazarsa sevinirim...
Canım benim epilepsi rahatsızlığım var. Aslında 7-8 yıldır nöbet geçirmiyorum düzenli ilaç kullanıyorum. Normal doğum sırasında acıdan dolayı nöbet geçirme riski vardı. İşini şansa bırakmak istemedi. Çocuk kanaldayken olabilirdi. 39+1de alacak bebeği

Arkadaşlar bugün öğrendim bu kremi. Göğüs ucu yarasına çok iyi geliyormuş. Konşum verecek bana. Oriflame tender bal özlü krem. Bulabilirseniz fiyatı da çok uygun 6-7 lira birşeymiş... mucize krem deniyormuş, uçuğa, çarpmalara, morarıklara, nasır yumuşatmaya, basura çok iyi geliyormuş...

Eklentiler

• IMG_7718.webp
    IMG_7718.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 57
Bence biraz bencillik ediyorsunuz.Tamam dogum buyuk bir olay ama muhtemelen annesi dediginiz yani anneanneniz yasli, belkide son gunlerinde onun yaninda olmak istiyor. Sizin ona dogum yaptiktan sonra daha cok ihtiyaciniz olacak.
Bence annenizi uzmeden gitmesine izin verin.nasil olsa tekrar gelecek. Hayirli dogumlar
Ben türkiyede degilim malesef yurtdisindayim VIZESI ZATEN SINIRLI GÜN.. Kac aydir hayalini kurdum evimi görecek beni görecek herzaman buraya gelme imkani olmuyor ayarlayip gelemiyor türkiye ici olsa biner otobüse istedigi zaman gelir ben onu herzaman getiririm ama o gelmedi benim hamileligim bahane oldu geldi yoksa yine gelmezdi,,Ucaga tekrar bindirip yollamak geride benim kalmam benim icin kolay degil Hayirlisi diyorum

Ah canım ya ne büyük şanssızlık olmuş.Onun için de zor senin için de.Benim ananem de rahatsız annem onu teyzelerime bırakabildi ve geldi.Annen de bırakamaz mı başkalarına.Sen orda yalnızsın ve ilk çocuk mutlaka yardıma ihtiyacın olacaktır,lohusalık zaten değişik bi durum
Sorma canim benim ben zaten hep sanssiz biriyimdir bu durumda burnumdan geldi zaten zorla getirdik simdide böyle oldu..var canim yaninda dayimlar var asil ona bakan ablam var yani torunu oluyor hep o yanindaydi buzamana kadar berarber kaliyorlardi.. iste ne diyeyim ben burda boynu bükük kalicam eger Allah korusun birsey olur giderse annem biliyorsun ben yurtdisindayim vizesini bekledik cikarmi cikmazmi derken cok sükür cikti geldi dedim simdide böyle Rabbim büyük Insallah birsey olmaz..

Benimde annem şehir dışında cok gelemedi ama cok takılmadım onunda orda düZeni var babam kardeşim fln eşim annemden daha yardımcı annem ev işi pek yapamıyor mesela ama biz ikimiz bir cok işi parca parca yaptık şükür sende üzme kendini sonra gelecektir yanına bende ne kadar doguma yakın gelirse o kadar iyi diyprum sınucta daha cok kalması gerekecek evde kalabalıkta zor eşler için allahım onları başımızdan eksik etmesin
Kendinizi üzmemeye calısın allahım saglık sorunu vermesin
Ahhh canim türkiyede olsamm hersey daha basitt ben annemi evime yuvama su hamileligim sayesinde getirebildim zaten sinirli vize günü var babam seve seve yolladi annemde seve seve geldi gurbette hersey baska oluyor türkiye ici gurbetlige benzemiyor ama hayirlisi artikk

Allah ne için dua istiyorsan o işini kolaylastırsın hafifletsin tez zamanda.

kuzum dilerim büyük bi açılmayla gidersin hastaneye. Acı çekmiyorsun diyemem ama sonrası en güxeli. Hem sağlık hem kolaylık. Asla bilerek isteyerek sezeryan olmasa kesşke kimse. Beimde ablam grecek doğuma yanıma. Önce damardan ağrı kesici veririz diyo eğer çok zorlarsa epidural yaparız dedi. Bende onu hastaneye götürmeme kararı aldım :) çünkü direk epidural versinler hemen açılsın put die çıksın bitsin inşallah.
Çok saol canım Allah razı olsun

Sorma canim benim ben zaten hep sanssiz biriyimdir bu durumda burnumdan geldi zaten zorla getirdik simdide böyle oldu..var canim yaninda dayimlar var asil ona bakan ablam var yani torunu oluyor hep o yanindaydi buzamana kadar berarber kaliyorlardi.. iste ne diyeyim ben burda boynu bükük kalicam eger Allah korusun birsey olur giderse annem biliyorsun ben yurtdisindayim vizesini bekledik cikarmi cikmazmi derken cok sükür cikti geldi dedim simdide böyle Rabbim büyük Insallah birsey olmaz..
Canım sen moralini yüksek tutmalısın. Korkunu endişeni üzüntünü anlıyorum. Bebeğin de etkilenir. Ablanı dayını bi arayın konuşun bakalım. Allahım şifa versin inşallah. Anneciğin de yanında kalsın inşallah

ne son beşi canım 10 de 15 de 25 de:))))) allah sizden almış günü bize vermiş di mi @mcrhelena .bizi listenin sonuna yaz gönül rahatlığıyla. Tek rakibim o. Bakalım hangimiz önce doğuracak :)))))

F feeeeminist canim daum seninle. Rabbim kisa sürede kurtarsın seni derdin her neyse. Inş sağlık sorunu degildir
saol canım Allah razı olsun Rabbim bu formdaki her genişinize sağlıklı hayırlı bebişler nasibetsin anneleri de sağlıkla bu zor süreçten kurtarsın

Ahaha sonunda ben de bir adım attım ve çantaya koyacaklarımı ayırdım bebek kıyafetlerinden. Yarın yıkamaya başlıyorum, azimliyim.
Bu Depend bezi ben daha almadım, hediye filan yok zaten, en son hazırlayınca fotoğrafını koyacağım buraya, böylece eksiklerimi görürüz.
Korkmayın, başaracağız, yetişeceğiz :KK70:
bebiş odasının fotosunuda koy.

Meme ucu kremine başladınız mı? Ben geçen hafta doktora gittiğimde sormuştum başlayabilirsin demişti.
Lanhison kullanıyorum şu an.. var mı kullananlar?
bende ıkı haftadır lansınoh kullanıyorum.

Arkadaşlar bugün öğrendim bu kremi. Göğüs ucu yarasına çok iyi geliyormuş. Konşum verecek bana. Oriflame tender bal özlü krem. Bulabilirseniz fiyatı da çok uygun 6-7 lira birşeymiş... mucize krem deniyormuş, uçuğa, çarpmalara, morarıklara, nasır yumuşatmaya, basura çok iyi geliyormuş...
aaaa bu kremı ben yıllardır kullanıyorum.
yanı ballı değil her zaman bunun cok versıyonu var.
ben eşim genelde dudak çatlağına kullanıyoruz. ucugada kullanıyoruz.
gogus ucunu bılmıyordum.

Süsü üstüne nasıl monte etcez yanımıza bişi almak mı gerekir? Annem hiç anlamaz öyle şeylerden, ben sancı çekerken onu mu düşüncem, sonunda sinirlenip atcam hepsini çöpe stres etti beni :))
Ben de aceleyle çıkınca unuttum diye üzülmüştüm kapı süsünü. Hastanenin kendi kapı süsü varmış doğumdan çıktığımda tülle yapmışlardı.

Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim dualarınız için ve dualarınızın devamını dilerim ben 41 yaşın okuyorum hem kendime hemde sizlere ve bebişlerinizede dua edicem bu mübarek günlerde inş kabul olur ve bu sıkıntıda başımızdan defu red olur

Mcrhelena..................Erkek.....................isim:anneadayı::nazar:........................39.Hafta 14 kg
Efefsunkar..................Erkek....................EGE:anneadayı::nazar:........................39. Hafta 13 kg.....25 Mayıs :):emir_bebek:
Bihter34......................Erkek...................isim:anneadayı::nazar:..........................38.Hafta 13 kg
Bir garip......................Erkek...................HAMZA:anneadayı::nazar:...................38.Hafta 8 kg
Feeeeminist..................Erkek...................isim:anneadayı::nazar:..........................35. Hafta 1 kg
Nursecm....................Erkek.....................isim:anneadayı::nazar:..........................35.Hafta 9 kg
Cgdmkrks.................Erkek...............AHMET POYRAZ:anneadayı::nazar:......36.Hafta 20kg....... 16 haziran:emir_bebek:
Alnilam........................Erkek...................isim:anneadayı::nazar:.........................35. Hafta 11kg
Dertli gelin..................Erkek..................FURKAN:anneadayı::nazar:....................34. Hafta 11 kg
Orangurann................Erkek...................SARP:anneadayı::nazar:........................35. Hafta 11 kg
M123S........................Erkek.....................GİRAY:anneadayı::nazar:...................33.Hafta 15 kg
Blgk.............................Erkek...................ALİ ASAF:anneadayı::nazar:................33.Hafta 10 kg

Haziranannesiyim........Kız.......................SARYA:anneadayı::nazar:.......................39.Hafta 12 kg
Asi4261.........................Kız.......................ASLIHAN:anneadayı::nazar:...................39.hafta 9 kg
Aydii..............................Kız........................ADA:anneadayı::nazar:.........................38.Hafta 6 kg
Zencefill90...................Kız.......................ARYA MARİN:anneadayı::nazar:............38. Hafta 10 kg
Gzleem.........................Kız.......................ELA:anneadayı::nazar:..............................37.Hafta 17 kg
Arsinli...........................Kız.......................DİLARA:anneadayı::nazar:......................36. Hafta 14 kg
Monomit.......................Kız........................DERİN:anneadayı::nazar:........................35.Hafta 20 kg
Senkoyadimi.................Kız.......................EDA:anneadayı::nazar:.............................35.Hafta 9 kg........15 Haziran:emir_bebek:
Mavi_dem....................Kız........................isim:anneadayı::nazar:.............................35.Hafta 10 kg
Momocan.....................Kız.......................SARE MASAL:anneadayı::nazar:................35.Hafta 17 kg
Frkzhd.........................Kız.......................MELEK ERVA:anneadayı::nazar:.............34.Hafta 7 kg
Helles...........................Kız.........................ZEYNEP:anneadayı::nazar:....................34. Hafta 11 kg
Snmclsn.......................Kız.......................ARYA:anneadayı::nazar:.............................34.Hafta 8 kg
Lilithic..........................Kız......................isim:anneadayı::nazar:...............................31.Hafta 11 kg
Canım ben ben 2.5 kilo aldım 35. haftadayım

="feeeeminist, post: 51475736, member: 754889"]Bebişim sağlıkla doğurursun inş[/QUOTE] sağolsin inşallah, ama okumamış olanlar için tekrarlayayim ilk gebeliklerde ebe hemşirem 42.haftaya kadar yolu var dedi, öyle hemen olmaz doğum açılma dedi, yani o nedenle daha zamanımızda olabilir, hepimiz sağ saglim yavrularimizi elimize alalım da geç yada erken rabbim hayırlısını nasip etsin

Hastane kapı süsü ağır olduğu için gittim tülde aldım güya hastane kapısına sarıp kapı süsünü ona takıcam ama o nasıl yapılıyor bilen varsa bir akıl versin lütfen
Ben tüle büyük kancalı iğnelerle takıcam. Seninki uygun mu bilmiyorum gerçi.

kizlar gogus ucu kremi ne icin kullaniyorsunuz agri olmasin diye mi tam olarak ne ise yariyor o kremler ben almadim daha

Doğum yapan arkadaşlar benim gibi ilk sayfadaki listeye arada göz atanlar olur :) Doğum yapanları görebilmemiz adına gokyuzututkusu gokyuzututkusu na doğumun gerçekleştiği tarih bilgisini verin lütfen :) teşekkürler

Back
X