• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Çocuk doğunca buraya giremez oldum ama aklım hep sizde herkes iyidir umarım okuyamadım geçmişi doğum yapan varsa Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bekleyenlere kolaylıklar güzel dogumlar efsunsuz efsunsuz merak ediyorum doğum yaptın mı canım. Bu arada kızlar sütüm geldi çok şükür arada mama takviyesine devam ediyorum ama anne sütüne yoğunlaştık çok şükür memeden emince doydu mu emin olamıyorum oyüzden çoğunlukla sağıp biberonla veriyorum yanlış yapıyorun galiba ama emin olsam sadece meme den vermek istiyorum kendisi de pek sabırsız gerçi memeyi tutana kadar biraz huysuzlanıyor inşallah zamanla daha rahat kavrar da ikimiz de rahat ederiz. oğlum çok tatlı teyzeleri ultrasonda eli hep yüzündeydi hala bütün pozları öyle pek Nazlı kendisi :-)
Eki Görüntüle 2000062

Maşallah annesi oğlun çok tatlı
Ben de süt sorunu yaşıyorum
1 çay kaşığı süt verebildim sadece 4 günde
Sezeryan ağrılarım çok
Bebeğimi kucağımda Tutamıyorum
İç dikişler çok ağrıyor
Yataktan ne zaman kendi başımıza doğrulabiliriz
Sen baya atlattın süreci
Bugün de çocuk doktoru randevum uz var

luges luges gerçekten çok can sıkıcı bir durum ya, en azından gitmeden önce başka bir dr.a yönlendirseydi.

Sezeryan olan arkdaslar efsunsuz efsunsuz @Sosyologg_anne digerlerinin adı aklıma gelmedi.bişey sorcaktım.salı günü doktor pansuman yapıp üstünü kapattı.yarın tekrar kontrolüm var büyük ihtimal üstündeki adı neyse bezi kaldırır sanırım.sizdede mi böyle oldu acaba.birde ilk dogumda üçüncü günü duş alabilirsin dedi.ama şimdi bi hafta sonra dedi.gerçi banyo yapacak durumda degilim.cok fazla agrım var nedense.dün agrıdan agladım hatta.ilk sezeryanda hiç agrım olmamıştı.yerimden kalkarken bile annemden yatdım alarak kalkıyorum ve kambur seklinde yürüyorum

Canım ben de aynı durumdayım
Hiçbir hacetimi tek başıma yapamıyorum
3.gün duş aldım su geçirmez bant yapıştırdılar
Pansuman yok pazar günü bantı kopar dedi
Dış dikişler değil ama iç dikişler beni çok zorluyor
Bebeğim ağlarken kalkıp bakamıyorum bile
İdrar yaparken zorluk yaşıyorum
Bir de belimde alerji gibi kabarıyo kabarıyo bişiler oldu
Süreç beni çok zorluyor

2 gündür midem feci halde yanıyor, midemden naşlayıp resmen bademciklerime kadar yanma hissediyorum. Ne iyi gelir önerisi olan var mı?

Arkadaslar bende 37 1 de gittim kilosu 3155 boyu 51 cm yakındı nasıl sizce

2 gündür midem feci halde yanıyor, midemden naşlayıp resmen bademciklerime kadar yanma hissediyorum. Ne iyi gelir önerisi olan var mı?
Sade maden suyu deneyebilirsin iyi geliyo birde doktorum bana pulcet diye bi ilac vermisti sabah ac karnina doktoruna danisip kullanabilirsin birde dun bi arkadas bi kasik bulgur ye dedi ustune su ic cok rahatlatiyo demisti

Sade maden suyu deneyebilirsin iyi geliyo birde doktorum bana pulcet diye bi ilac vermisti sabah ac karnina doktoruna danisip kullanabilirsin birde dun bi arkadas bi kasik bulgur ye dedi ustune su ic cok rahatlatiyo demisti
Dün öğlen ve akşam yemeğinde bulgur pilavı yedim. Pişmiş bulgur mu yoksa çiğ mi anlamadım

Kızlar kontrol diye geldik bebeğin suyu azalmış hareketleri iyi ama ne bileyim doktor alalım bugün diyo birazdan sezeryan olacam inşallah dua edin lütfen
Sağlıkla doğsun, ne güzel hemen kavuşacaksın. İyi haberlerini bekliyoruz. Sevgiler.

Slm canım sen nasılsın?
kediler ve bebişler henüz karşılaşmadılar. Kedileri odaya almıyoruz şimdilik bebişler çok ufak henüz.
Biz medela biberon aldık çok memnunuz ucu anne memesi gibi emdikçe geliyor böylece bebekler anne memesinden uzaklaşmıyor tavsiye ederim..
Benim kedim bebekler aglayınca ortadan kayboluyor eve bebek gelmişti bir korktu kaçtı saklandı. Çok merak ediyorum uyumlarını. Sonradan o bebeğe alıştı ve bebek bizim yatak odamızda uyuyordu gitti başında bekledi resmen nöbet tuttu. Çok merak ediyorum bende neler olacak bizim evde.. umarum uyumlu olurlar

Ayyy altini acinca deneyeyim hemen:) ayaklarini opuyorum zaten doyamiyor insan. Gerci boyle yasadigimiz hissettigimiz seyleri yazincada gereksiz seyler yazmasanizda faydali bilgileri kacirmasak diyenler oluyor ama insan paylasmadan edemiyor. Elimden geldigince tecrube ettigim seyleri yaziyrm fikir olsun diye ama bazen hissettiklerimide yazasim geliyor napim:halay::KK54::KK25:
Yaz istediğini hatun, günaydın. Hep kaka, bez, gaz mı konuşacağız :D Biraz da iyi yanlarını görelim :KK200:

kizlar moralim cok bozuk ya ben neden bu kadar sanssizim 9 ay boyunca izne cikmayan doktorum yillik iznine cikmis bile :KK43: pazartesi randevu aliyim dedim bide duydum ki izne cikmis uzun bi sure yok yani yerine bakan doktorda cok ilgisiz alakasiz biri simdi oturdum doktor arastiriyom su saatten sonra hangi doktor ilgili davranirki sonradan gelen hastaya dogumuma surda kalmis 13 gün oturdum agliyorum sinirimden ya bide ozel hastane bilgilendirmedi bile beni gidiyorum diye :KK43:
Selam, hangi şehirdesin? Buradaki arkadaşlar yardımcı olur. Keşke söyleseymiş haklısın, ama belki başka doktor daha iyidir.

Back
X