• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bir an evvel yaptir, cunku cok deterjan kokuyor, bebek gelmeden havalanir koku gider
Ben halilarimi gecen hafta temizlikte serdirdim, yikattim bu hafta anca gitti o koku
Bebek rahatsiz olabilir
Onun odasında halı yok, alerji olur diye. Evde de iki tane ipek halı var salonda, gerisi kilim. Biraz da ona güveniyorum. Bitmedi çilem.

Arkadaşlar benim karnım iki gündür sertleşiyo sonra normale dönüyo. Ama ağrı falan yok. Bunlar kasılmalar mı doğuma hazırlık oluyo şimdi?
Ben 10 haftadır aynı şeyi yaşıyorum. Burada yazdım hatta ve Dr yürüyüşü felan yasakladı evde dinle dediydi bol bol. Tabi erken doğum riski demişti o zamanlar bana. Karnım taş gibi olup belli zaman sonra yumuşuyor. Bilmem hatırladın mı.
Kontrolün ne zaman ?
Dr una söyle mutlaka.

Ben 10 haftadır aynı şeyi yaşıyorum. Burada yazdım hatta ve Dr yürüyüşü felan yasakladı evde dinle dediydi bol bol. Tabi erken doğum riski demişti o zamanlar bana. Karnım taş gibi olup belli zaman sonra yumuşuyor. Bilmem hatırladın mı.
Kontrolün ne zaman ?
Dr una söyle mutlaka.

Zaten hep dinleniyorum. Dün sabah nst deydim ama bişey çıkmadı. Önümüzdeki perşembe ama geçmezse sorarım doktora.
Bana doktorum günde beş altı hatta daha fazla bile olabilir normal demişti. Hareketleri iyi olduğu için evham yapmıyorum ama sırt bel ağrısı yapıyo işte.

hepinizin iyi olmasına sevindim mavimli...arada yaz buraya (gercı çok zor iki bebekle ama..) ikiz bebiş bakmak nasıl,biri ağlayınca diğeride ağlıyor mu mesela:) aynı anda mı emziriyorsun.? kedilerle ilk karsılaşmayıda çok merk ediyorum . ne sevimli olurlar:KK4:
biberon önerin içinde teşekkür ederim. bizi soracak olursan işte bi suyun gelmesi bi nişan bir sancı ne olursa işte onları bekliyorum evde... oyle işte..sevgiler sana.
son zamanların artık. kolay doğumlar dilerim. bir bakıyorsun doğmuş zaten ;)
ikiz bebişler çok ufak inşallah bir ay falan sonra ikisini birden emzirebilirim. şimdilik ikisini ardarda emziriyorum, önce biri kalkıyor genelde neyseki. kedilerle karşılaşacakları zamanı ben de merakla bekliyorum :))

Benim kedim bebekler aglayınca ortadan kayboluyor eve bebek gelmişti bir korktu kaçtı saklandı. Çok merak ediyorum uyumlarını. Sonradan o bebeğe alıştı ve bebek bizim yatak odamızda uyuyordu gitti başında bekledi resmen nöbet tuttu. Çok merak ediyorum bende neler olacak bizim evde.. umarum uyumlu olurlar
ay inşallah bizimkilerde öyle olur nöbet falan çok şekermiş :))

kızlar bugun doğurmazsam baska zaman doğurmam heralde.
bugun tansıyonum düştü.zor dengeledım.
sonra yuruyerek kv gıdıyordum yolun yarısında bır yağmur oyle boyle degıl. bende kısakollu ve tayt:(
sırılsıklam oldum...
moralımde bozuktu zaten malum sebeblerden... suan kulaklarım cınlıyor resmen...

Hoşgeldin Mavimli, hem senin hem bebeklerin iyi olmasına sevindim:) kedilerin karşılaşmasını da dört gözle bekliyorum.
Sezaryen ağrıların geçti mi? Bir sorun var mı?
Sevgiler
hoşbuldum canım. büyük ağrılarımın geçmesi iki haftayı buldu. sorun yok çok şükür ama hala eğilip kalkarken biraz ağrıyor ani hareket yapamıyorum henüz. açıkçası bilmiyordum sezeryanın sonrasının böyle olduğunu ama ben zorunlu oldum. tabi herkesinki benimki kadar zor olmayabilir bünye meselesi.

Kızlar açılması başlayan yokmu

Ev daha yorucu haklısın. Ama zamanla alışıyor insan. Bol dinlenmeli günlerin olsun doğuma kadar :KK66:

Ohhh misss afiyet olsun cnmcm.
Ama ben Türk Kahvesi içiyorum ya dayanamıyorum. Telvesini bile yicem de eşim saolsun beni frenliyor. Sen Nescafe için iyi sabretmişsin walla tbk :*

Kim dedi bunu ? Yarasın yaramasın bende deneyecem bunu. Soğanı soyup halka şeklinde kesip sütyene koyup uçları beslicez dimi ?
Ben küçük bir soğanı ikiye böldüm. Birini bir ucuna, diğerini bir ucuna koydum. Sütyeni de üzerine giydim. Bir yerde doğrayıp gazlı beze sarıp koyun demiş ama o zaman daha cok kokar sanırım. Hatta doğuma giderken uçlarına sürüp gidin diyorlar ama ben kokar diye o gün sürmem.

Canım benden herkes çoktaaaan ümidi kesti sormuyorlar bile.Sen hala soruyosun sağolasın ama bugün kontrolüm vardı sancı grafiğim bahtımdan temiz,dümmmdüz bir çizgi :KK53: haftaya kadar hareket olmazsa haftaya yine konuşacaz dedi ama gelip böyle karşımda koltuğa oturma artık dedi doktor bile isyanlarda:KK70:
Adamın bile nasıl sinirini bozduysan. Yok böle rahatlık :rolleyes: ben sana çözüm yolu söledim. İnanmıyosun napim :KK31:
Benim kiviler hala yumuşamadı elmanın yanına koy demişti forumdan biri elmanın yanına koydum bekliyo 2 gündür tık yok hala sert kivi taş gibi. Eşim naptıysa gitmiş dalından mı koparmış hayret daha kivi kivi olduğunun farkında değil
:KK70:allah iyiliğini versin. Et pişmişmiydi. Bak bişi olmadı işte panik yaptın bosu bosuna :KK200::KK75:

Kızlar yatışım yapıldı.
Doktorum hemşireyle konuştu. Büyük ihtimal akşam bebeği alıcam dedi. Bebek çok stresli ve gergin , kalp atışları düzensiz , annenin sancıları var. Riske atmak istemiyorum. 2 günün hesabını yapmıcam dedi. Bebek 36+5 ama ölçüleri güzel küveze almam büyüm ihtimal dedi. Çok korkuyorum ya. Sağ salim kucağıma almak nasip olur inşallah. Eşim ptesiye kalsa diyor ama hemşireler ameliyat önlüğünü giydirdiler bile. Ptesi ye kalırsa önlüğü çıkarırız sorun değil biz hazırlayalım dediler.

Bide genel anesteziyi sordum. O bebeğe zarar verebilir ama belden uyuştuktan sonra hafif uyku hali için ilaç vereceklermiş
dualarimiz seninle insalah sag saglim kucagnina alirsin bebegini:KK200::KK200::KK200:

Adamın bile nasıl sinirini bozduysan. Yok böle rahatlık :rolleyes: ben sana çözüm yolu söledim. İnanmıyosun napim :KK31:
:KK70:allah iyiliğini versin. Et pişmişmiydi. Bak bişi olmadı işte panik yaptın bosu bosuna :KK200::KK75:

Senin çözüm yolun şu durumda en son çare kuzum insanın içinden gelecek kocaman göbeği olmicak :KK70::KK70:
Ya dün elini yiyordu bebekçik altta sert kivi değil kivi kabuğu versen yicek kuzumm:KK70:

Back
X