2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar yazdıklarınızı okuyamadım. Doğum oldu çok şükür. Spinal anestezi ile oldu. Doğum sonrası gaz sancım çok oldu benim. Omuza vururmuş sancı, çok şaşırdım. Dün gece hiç uyuyamadım o yüzden ama herkeste olmazmış. Bebek çok sağlıklı çok şükür. Hemen emdi, zorlanmadık. İnşallah siz de hiç zorlanmazsınız. Gerçekten harika bir duygu. Allah isteyen herkese nasip etsin. Sürekli bakıp "bu benim bebeğim mi" dedim:KK200: Hastanede ikinci gecem. Yarın çıkıcaz. Göğüs kalkanı mutlaka alın derim. Ben çok kullandım. Hasta bezini ve bebek bezini hastane verdi. Bebek için 2 hastane takımı kullandık, 10'lu ama üç tane de olabilir. Çok terliyor insan, sırtınıza koymak için tülbent alın. Biberona ve süt sağma pompasına gerek kalmadı. Battaniye ve müslin kullandık. Aklıma gelenler bunlar. Sorunuz olursa yazın lütfen

Çok sevindim, maşallah ikinezede. allah sağlıklı uzun ömürler versin Deniz e :KK200:

Bize de 3.gün geleceksiniz dediler niye farklı günler söylüyorlar anlamadım çoğu 5. Gün gidiyor. Sonra olmadı bide 5. Gün gelin demesinler. Bizim de hastanede kız topuk kanı aldı bide şekerine bakacam dedi sıktı sıktı zar zor kanı çıkardı makine değeri göstermedi makina sıkıntılı başka mak. Geitrcem birazdan dedi makinayı getirdi iğneyle deldi sıktı sıktı kan çıkmadı bu sefer burdan topuk kanı alındı kan çıkmadı öbürü ayağından alacam dedi insan sinirleniyorum el kadar bebenin ne kanı var. Koskoca hastane makinaları bozuk hadi bozuk atın gitsin. İkincisi gerizekalı hemşire bi bak topuk kanı hangisinden alınmış sen diğerinden al. Bazen üstlerine atlayıp dalasım geliyor böyle iş bilmezlere.

Canım en uygunu 3 ile 5 gün arasiymis şimdi okudum sana nasıl uygun olursa öyle götür kuzunu

http://centralhospital.com/Haberler/yenidoganlarda-topuk-kani-testi-hayat-kurtariyor!/

... deneyimsiz hemşireler çok kötü oluyor biliyorum özellikle ozeldeki gençlerle olumsuz deneyim çok yaşadım ben de, bebise denk gelmesi kötü olmuş kıyamam kuzuya :(

Günaydın herkese:)
Haziran gelmeden doğumların yarısı oldu neredeyse. Herkes bebeğiyle mutlu ve huzurludur umarım :)
Bugün doğumu olan herkese güzel doğumlar diliyorum.
Ben cumartesi günkü kontrolü beklemeye devam ediyorum, zaten acelem yok:)
Gunaydin
Evet cok fazla dogum oldu
Bugun KIRMIZILIKUCUKKIZ KIRMIZILIKUCUKKIZ icin buyuk gun:KK73:
Baska var miydi bugun doguracak
Artik takip edemiyrm zorlaniyrm
En sona biz kaliriz
Kasim annelerinde iki kisiydik dogurmayan, yine oyle olur kanimca:KK73::KK6:

Arkadaşım günlerimiz aynı, benim de sancım çıkmadı hiç. Perşembe yine gidicem bakalım ne durumda. Bekledikçe stres olup doğum korkum artıyo.
Aynen benim korkum Doğum kanalına girmezse suni sancı ile normal Doğum seçeneği Doğum kanalına girse suni sancıyı gene isterim Rabbim bebeklerimiz en sağlıklı nasıl gelecekse insallah ole olsun ama boşa da sancı çektirmesin insallah kendiliğinden gelir sancımızda doguma gule oynaya giderim herhalde

Kızlar topuk kanı alırken bazı gerzekler bebeği yatırıyor ayağını havaya kaldırıyor sıkıyor sıkıyor kan gelmiyor. Bebekte feryat figan tabi.
Siz yada eşiniz kucağınıza alın ayağı aşağıda sallanır durumdayken hızlı hızlı kan damlıyor. Aklınızda bulunsun.

Bizde bugün 5. Gün kontrol üne gidecez. Aslında 6. Günümüz..Cuma akşam doğunca o günü hesap etmedik. Bende kontrol e gidecem doğum doktorum çağırmıştı.

İnşallah güzel haberlerle döneriz.

Doğum yapan kızlar Allahım hayırlı evlat etsin.
Normal doğum yapan arkadaşları ayrıca tebrik ediyorum ve yürekten alkışlıyorum.:KK52::KK9:

Göğüs ucu yara olanlara tavsiyem tahinin üzerindeki yağ lansinohtan daha iyi geldi.

Aynen benim korkum Doğum kanalına girmezse suni sancı ile normal Doğum seçeneği Doğum kanalına girse suni sancıyı gene isterim Rabbim bebeklerimiz en sağlıklı nasıl gelecekse insallah ole olsun ama boşa da sancı çektirmesin insallah kendiliğinden gelir sancımızda doguma gule oynaya giderim herhalde

Seninde mi kanala inmemiş, belki okumussunuzdur benimki de kanala inmedigi için ne sancı ne açılma, takvimin dolmasını bekliyoruz ve o zamana hala inmedi ise sanırım daha fazla beklemeyecegiz ki burdaki tecrübeli anneler bebek kanala inmeden sancının çok kötü olduğunu söylüyor, sende haberdar et bakalım, doktor sana ne diyecek ama benim durum cumartesi takvimimim son günü netleşir, sana da ön fikir olur benim durumum :(

Ne kadar farklı bir durum di mi ya, senin sezeryan olacaktı, doktor anestezi konusunda sana mı bırakıyor yoksa doktorun mu karar verdi? Nasıl olacak senin ki?

Bana bıraktı canım. Nasıl istersin diye sordu. Öncekinde genel istemiştim şimdi de genel istedim. En güzeli de ben sonda takmıyorum gece 12 den sonra bisey yiyip içme dedi. Sonda konusunda cooook mutlu oldum. 1 saat sonra da ayağa kaldiricam dedi. Doktorun cerrahisi çok iyiymiş kim olduysa çok methetdi. Inşallah sıkıntısız atlatırım.

Back
X