• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ben de sabah 08:30 da genel anestezi ile doğum yaptım. 3630 gr 53 cm doğdu kızım... henüz ememiyor damla damla sıkıp veriyoruz kolostrumu... onun dışında 15 cc mama aldı... uyandırmak epey zor oluyor... darısı bekleyen diğer arkadaşlarımızın başına...
Bizde 15 günlük olduk bile:)o uyandırma cabaları dün gibi aklımda. Burnunu sıkıyoruz yanagını seviyoruz cenesine pıt pıt yapıyoruz yok olmuyo uyanmıyo. Altını acınca uyanıyodu:))

Allah analı babalı büyütsün canım. Sana da kolaylıklar diliyorum

Aa yok benim eşimin babasıyla zaten iyi bir ilişkisi olmamış, sembolik de olsa bu bağı her yoldan yapmak isterim. Sever hediyeleri zaten almazsam bozulur hem. O da anneler gününde beni çok mutlu etti.
Benimki evlat ayırmıyor tabi ama ilk çocuğumuzun erkek olmasını istiyordu. Şu an ayakları yerden kesilmiş durumda :D

Ben de sabah 08:30 da genel anestezi ile doğum yaptım. 3630 gr 53 cm doğdu kızım... henüz ememiyor damla damla sıkıp veriyoruz kolostrumu... onun dışında 15 cc mama aldı... uyandırmak epey zor oluyor... darısı bekleyen diğer arkadaşlarımızın başına...

Slm kızlaÇatı çatı olanlar çok kötü değil diyor hala korkuyorum doğuma karar verecez dedi doktor korku sarmaya başladı bebişimde zayıf galiba 2750 gr 48 cm iyi dedi ama bakıyorum çoğundannufak gibü geldi

Herkese merhaba hanımlar.. Kontrolden geliyorum. 1 cm açılmam varmış ama nst.de sancı falan çıkmıyo.. Bende de sadece dün geceden beri 1-2 kez hafif kasık ağrısı oldu o kadar. Dr.um dediki istersen perşembe günü yatışını yapalım suni sancıyla doğum yap.. O gece de nöbetçiymiş sonrasında da salı gününe kadar izinli. Ama istemezsen de ayın 16 sına kadar bekleriz dedi. Bu arada suyumuz falan gayet iyi bi sıkıntı yok. Kafam çok karıştı. Annemler önce bi gidelim dedi sonra bekle dedi. Bi de yarına kadar da karar vermem gerekiyo. Haber vermem gerekiyomuş çünkü hastaneye yarın, oda rezervasyonu falan için..
Fikirlerinize ihtiyacım var :KK64:
Bence bekle cnm
Ben bekliyrm

Kızlar on günlük olduk çok şükür deneyimli anneler bebek susuyormu ki su ne zamandan itibaren veriliyor

canım su önermıyor dr lar 6ay.
benımkı sadece benı emıyor şükür.
yalnız gögsumun biri inanılmaz sert bebek o memeyı cok kavrayamıyor süt birikti sanırım.pompamda yok.elle sağmaya calısıyorum.

Arkadaşlar tek tek bakamıyorum k bakmayın. Durumumuz iyi çok şükür ama hala oğlum kakasını yapmadı. Dr 48 normal diyo. Böyle bi durumla karşılaşan oldu mu

canım su önermıyor dr lar 6ay.
benımkı sadece benı emıyor şükür.
yalnız gögsumun biri inanılmaz sert bebek o memeyı cok kavrayamıyor süt birikti sanırım.pompamda yok.elle sağmaya calısıyorum.
Ay cnm ya gogus cok dolu olunca bebek emip bosaltamiyr
Sut birikmesin aman aman
Sende baya sikinti yasadin
Dikislerin ne durumda
Allah yardimcin olsun
Gercekten iyi ustesinden geliyorsun yine de
Masallahhh sana

Bizde 15 günlük olduk bile:)o uyandırma cabaları dün gibi aklımda. Burnunu sıkıyoruz yanagını seviyoruz cenesine pıt pıt yapıyoruz yok olmuyo uyanmıyo. Altını acınca uyanıyodu:))

Allah analı babalı büyütsün canım. Sana da kolaylıklar diliyorum
Ablanin kardeş iyle arasi nasil?

Back
X