• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ay cnm ya gogus cok dolu olunca bebek emip bosaltamiyr
Sut birikmesin aman aman
Sende baya sikinti yasadin
Dikislerin ne durumda
Allah yardimcin olsun
Gercekten iyi ustesinden geliyorsun yine de
Masallahhh sana
tesekkur ederım canım. dikişler aynı ama pansuman ıyı geldı gibi.
cok şukur uslu oglum annesını uzmuyor kımseye mınnet etmıyorum.
eşim babalık ıznınde onun ıznı bıtınce yardımcı düşünüyorum ınsallah.
bas agrısı bel agrısı ve sırt agrısı eklendı. halıme cok sukur.
sezeryanın bkadar zor oldugunu bılmezdım :)
bizden haberler boyle .
kelebekmrve kelebekmrve sen naptın tatlım?
bastan okuyamıyorum o yuzden bılemıyorumm. annemı sormussun onu bır ara özelden yazacam:D
KIRMIZILIKUCUKKIZ KIRMIZILIKUCUKKIZ en son doğurmustun durumun nasıl.
emire hastaneye yat demıssın kuzum ama bebeıs napcak:(
G Gunayfur bizimkide 23 saat yapmadı. sonrada popo hıc durmadı normalmıs bızede oyle dedıler.
herkese sevgıler kızlar...

tesekkur ederım canım. dikişler aynı ama pansuman ıyı geldı gibi.
cok şukur uslu oglum annesını uzmuyor kımseye mınnet etmıyorum.
eşim babalık ıznınde onun ıznı bıtınce yardımcı düşünüyorum ınsallah.
bas agrısı bel agrısı ve sırt agrısı eklendı. halıme cok sukur.
sezeryanın bkadar zor oldugunu bılmezdım :)
bizden haberler boyle .
kelebekmrve kelebekmrve sen naptın tatlım?
bastan okuyamıyorum o yuzden bılemıyorumm. annemı sormussun onu bır ara özelden yazacam:KK70:
KIRMIZILIKUCUKKIZ KIRMIZILIKUCUKKIZ en son doğurmustun durumun nasıl.
emire hastaneye yat demıssın kuzum ama bebeıs napcak:KK43:
G Gunayfur bizimkide 23 saat yapmadı. sonrada popo hıc durmadı normalmıs bızede oyle dedıler.
herkese sevgıler kızlar...
Yinede pozitifsin
İste boyle olunca hersey daha kolaylasiyor sanirim
Huzurlu mutlu bebek, mutlu anne:nazar::anne:
Yardimci oldugunda baya rahat edersin
Esler o kadar becerikli degil maalesef:KK67:

G Gunayfur nasilsin kaka icin 24 saat diyorlar bir sorun olsa doktor soylerdi bu arada benim sancim siklasti 5 dk ya dustu cok sukur ki dogurcm artik :)) sen ne zaman gitmistin doktora suyun gelmis miydi
Bnmde sancim 5 dk dustu..belimden agrilar giriyor..ben korkudan aglamaya baskadim..

Ay hadi insallah :KK73:
Yalniz nasil sanci durumun
Rahatsin sanki:KK31:
Canin cok aciyor mu
canim bu sanci kendini belli ediyormuş bicak gibi saplanip 30 40 sn surup gidiyo sonra geri geliyo ter icinde birakiyo nefes almak icin süre var en azindan suni sanci aldigimda sanci hic durmadan devam ediyordu artik bayilacaktim ayaktaydim hep oturdum artik hastanrye ne zaman gitsem diye dusunuyorum kizimla esim de uyuyorlar :)

G Gunayfur nasilsin kaka icin 24 saat diyorlar bir sorun olsa doktor soylerdi bu arada benim sancim siklasti 5 dk ya dustu cok sukur ki dogurcm artik :)) sen ne zaman gitmistin doktora suyun gelmis miydi
Bnmde sancim 5 dk dustu..belimden agrilar giriyor..ben korkudan aglamaya baskadim..

Slm kızlaÇatı çatı olanlar çok kötü değil diyor hala korkuyorum doğuma karar verecez dedi doktor korku sarmaya başladı bebişimde zayıf galiba 2750 gr 48 cm iyi dedi ama bakıyorum çoğundannufak gibü geldi
Daha bugun cati muayenesi oldum inan cok cabuk ve kolay biseymis. Kasma kendini yeter. Bi de benim doktor eline jel surup bakti oyle olunca hic hissetmedim. Eger cok tedirginsen rica et sen de

canim bu sanci kendini belli ediyormuş bicak gibi saplanip 30 40 sn surup gidiyo sonra geri geliyo ter icinde birakiyo nefes almak icin süre var en azindan suni sanci aldigimda sanci hic durmadan devam ediyordu artik bayilacaktim ayaktaydim hep oturdum artik hastanrye ne zaman gitsem diye dusunuyorum kizimla esim de uyuyorlar :)
Hadi git hastaneyee ama az kaldi
İyi dayanıyorsun valla
Ben sanci gelecek diye sn ilerlemesin isterdimm
Masallah sana

mad1410 mad1410 canim benim.bazen 3 dk da bir geliyor bazen 30 40 sn bazen de 15 20 sn suruyo senin nasil

Canım Rabbim hayırlı doğumlar nasib etsin ne olur banada doğum anında dua et bende bu duyguları yaşamayı çok istiyom bi evladım olsun çok istiyom türkam kızı şeyma ya hayırlı sağlıklı evlatlar nasib et tez ve hayırlı zamanda Rabbim diye dua edermisin doğum sancıları çekerken ne dua etsen kabul görür şimdiden teşekkür ederim Allah razı olsun

lilipit lilipit suyum gelsin diye bekliyorum :)bugun bosu bosuna gittim ya hastaneye oyle hemen gitmem.:)

Back
X