- 12 Şubat 2016
- 164
- 48
- 18
- 37
- Konu Sahibi oglumherseyim
-
idrar testi ne zaman çıkar aceba siz ne zaman yaptınız:)Yaa Maşallah hepinize :) sağlıkla sıhhatle alın yavrularınızı kucağınıza. Konu başlığına bakınca atladım direk içeriye :)
bende hertürlü sorularınıza cevap verebilirim :)
Öpüyorum sizi ve bebişlerinizi :) <3
Maşallah bide kadir gecesi doğuyormuş bebek :) çok yakın o tariheBen de varımmm
Maşallah bide kadir gecesi doğuyormuş bebek :) çok yakın o tarihe
Evet canım yakın inşallah hayırlısıyla sağlıkla alırız kucağımıza :)ayyy inşallahh :) seninle tarihlerimiz yakın baya
O zaman daha beklemem gerek dimi adet gününden hesaplayınca yedi haftamıBen 7+1'de duymuştum bebeğimin kalp sesini :) :)
son adet tarihin ne zaman canım senin? ben 7+1de gittim yani 8. hafta oluyyo. 7 nisan son adet tarihim 26 mayısta gittiğimde ilk duymuşum.O zaman daha beklemem gerek dimi adet gününden hesaplayınca yedi haftamı
adetin geçtimi?kızlar kesin sonuç veren testi eczaneden özel olarak mı amamız gerekiyor ben rastgele aldım da
benim aldığım test hassas testti yani digital adetimi 5 gün geçmişti + işareti gözüktü. Kan verim aynı gün 600lerde beta hcg çıktı. sonra 2 gün sonra 2 katına çıkması gerekiyo dedi doktor dış veya kimyasal gebelik olma riskine karsı. 2 gün sonra gittim yine kan verdim 1500 küsür çıktı ve gebeliğim kesinleşti :)idrar testi ne zaman çıkar aceba siz ne zaman yaptınız:)
ben digiyal test kullanmanın kolaylığıyla yaptım. yani siz şimdi hamile iseniz herhangi bi testte de çıkar zaten ama en güveniliri kan testidir :)evet 2 gün geçti canım.normalde çok düzenlidir saati bile şaşmaz.göğüslerim dışında da adet belirtim yok bazen de belim ağrıyor.göğüslerim sızlıyor resmen bi de grip olacak gibi heryerim dökülüyor.çok yorgunum
eve gidince yapıcam testi galiba dayanamayacağım:) haftasonu da doktora gideyim en iyisi.bilgi için teşekkür ederim:)benim aldığım test hassas testti yani digital adetimi 5 gün geçmişti + işareti gözüktü. Kan verim aynı gün 600lerde beta hcg çıktı. sonra 2 gün sonra 2 katına çıkması gerekiyo dedi doktor dış veya kimyasal gebelik olma riskine karsı. 2 gün sonra gittim yine kan verdim 1500 küsür çıktı ve gebeliğim kesinleşti :)
Ne demek rica ederim her zaman. Kim ne zaman isterse sorusunu sorabilir bildiğim kadarıyla yardımcı olurum :) ( bu arada ben iş yerinde yaptım idrar testini) :)eve gidince yapıcam testi galiba dayanamayacağım:) haftasonu da doktora gideyim en iyisi.bilgi için teşekkür ederim:)
ben test aldım da evde:) cesaret edip yapamıyorum ben :)) negatif çıkar endişesiyleNe demek rica ederim her zaman. Kim ne zaman isterse sorusunu sorabilir bildiğim kadarıyla yardımcı olurum :) ( bu arada ben iş yerinde yaptım idrar testini) :)
o zaman bir-iki gün daha bekleyin derim tavsiyem çünkü bazen hava değişimi stresste etki yapıyo.ben test aldım da evde:) cesaret edip yapamıyorum ben :)) negatif çıkar endişesiyle
endişem şu bir an önce öğreneyim istiyorum hamilelik öncesinde folik asit kulanmak gerekiyormuş biliyordum.halbuki doktora gidip hamilelik istediğimi söylemiştim neden önermedi aceba..bir an önce öğrenip folik asite başlamak istiyorumo zaman bir-iki gün daha bekleyin derim tavsiyem çünkü bazen hava değişimi stresste etki yapıyo.
1Eylül canım son adet tarihim bir hafta geçti adet günümdendeson adet tarihin ne zaman canım senin? ben 7+1de gittim yani 8. hafta oluyyo. 7 nisan son adet tarihim 26 mayısta gittiğimde ilk duymuşum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?