2017 Haziran Anneleri..

evet 2 gün geçti canım.normalde çok düzenlidir saati bile şaşmaz.göğüslerim dışında da adet belirtim yok bazen de belim ağrıyor.göğüslerim sızlıyor resmen bi de grip olacak gibi heryerim dökülüyor.çok yorgunum

idrar testi ne zaman çıkar aceba siz ne zaman yaptınız:)
benim aldığım test hassas testti yani digital adetimi 5 gün geçmişti + işareti gözüktü. Kan verim aynı gün 600lerde beta hcg çıktı. sonra 2 gün sonra 2 katına çıkması gerekiyo dedi doktor dış veya kimyasal gebelik olma riskine karsı. 2 gün sonra gittim yine kan verdim 1500 küsür çıktı ve gebeliğim kesinleşti :)

ben digiyal test kullanmanın kolaylığıyla yaptım. yani siz şimdi hamile iseniz herhangi bi testte de çıkar zaten ama en güveniliri kan testidir :)

eve gidince yapıcam testi galiba dayanamayacağım:) haftasonu da doktora gideyim en iyisi.bilgi için teşekkür ederim:)

eve gidince yapıcam testi galiba dayanamayacağım:) haftasonu da doktora gideyim en iyisi.bilgi için teşekkür ederim:)
Ne demek rica ederim her zaman. Kim ne zaman isterse sorusunu sorabilir bildiğim kadarıyla yardımcı olurum :) ( bu arada ben iş yerinde yaptım idrar testini) :)

Merhaba ben de kısmetse haziran annesi olacağım. Aranızda benim gibi kahverengi lekelenmeler yaşayan var mı? Rahat olmaya çalışıyorum ama bu durum beni endişelendiriyor. Progestan kullanmaya başladım

o zaman bir-iki gün daha bekleyin derim tavsiyem çünkü bazen hava değişimi stresste etki yapıyo.
endişem şu bir an önce öğreneyim istiyorum hamilelik öncesinde folik asit kulanmak gerekiyormuş biliyordum.halbuki doktora gidip hamilelik istediğimi söylemiştim neden önermedi aceba..bir an önce öğrenip folik asite başlamak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…