2017 Haziran Anneleri..

ve en büyük belirti de çok sık idrara çıkmam gece bile uyanıp gidiyorum
olabilir ama hemen hemen adet belirtileriyle aynıdır gebelik belirtileri. sık idrara çıkma ilerleyen zamanlarda biraz daha yoğunlaşıyo çocuk baskı yapıyo idrar kesesine şu an bana yaptığı gibi :)

İnşallah canım önümüzdeki değil de sonraki salı yada çarşamba gitsem olurmu ayın 18yada 19
yani bana kalsa ben giderdim dayanamazdım ama konrollerini yapan doktorda sana net bi tarih verir diye düşünüyorum. sen 18-19 gibi git istiyosan doktor yönlendirme yapar seni :)

2 hafta sonra yada 2,5 hafta sonra net bi kalp sesi duyarsın canım hayırlısıyla :)
İnşallah canım önümüzdeki değil de sonraki salı yada çarşamba gitsem olurmu ayın 18yada 1
yani bana kalsa ben giderdim dayanamazdım ama konrollerini yapan doktorda sana net bi tarih verir diye düşünüyorum. sen 18-19 gibi git istiyosan doktor yönlendirme yapar seni :)
İnşallah canım bende çok merak ediyorum da işte :)

İnşallah canım önümüzdeki değil de sonraki salı yada çarşamba gitsem olurmu ayın 18yada 1

İnşallah canım bende çok merak ediyorum da işte :)
şimdi benim randevuma daha 9 gün var ayda bir gidiyorum yani 3 haftada bir ben şimdi bile hep bakmak istiyorumki 13 haftam kaldı inşallah :) bulantılar başladığında kendini hatırlatıcak burdayım dicek ama bulantılar kesilince hep acaba bişey mi oldu korkusu olucak bende oldu hatta el döppleri almayı düşündüm kalp atışlarını dinlemek için ama şimdi karnımı yerinden oynatıyo burdayım diye. neden yazdım bunları sabretmeniz gerekicek. daha 5 haftalık gebesiniz ve daha 35 hafta var önünüzde rabbim sağlıkla kucağınıza versin inşallah :)

Amin inşallah canım Allaha emanet ettim başka yapacak birşey yok :)

Merhaba kizlar
Kese icinde bebegi kacinci haftada gördünüz? Kalp atışlarını kacinci hafta da duydunuz?(karından ultrasonda)

Herkese merhaba, sağlıklı ve huzurlu bir hamilelik diliyorum herkese. Muhteşem zamanlar sizi bekliyor emin olun.
Benim adetim geçeli 5 gün oluyor. Şimdiye kadar adet tarihim gelmeden 2 defa geçtince 2 defa test yaptım negatif çıktı. Adet gecikmesi yaşamayan biri olduğumdan bu gecikme her gecen gün beni hamile olduğuma inandırdı. Geç döllenme ihtimaline karşın kan testi yaptırayım dedim. Dojtor adet gününü 10 güç geçmeden çıkan negatif sonuç yanıltabilir dedi ptesiyi bekleyelim dedi. Ok dedim.
Daha önce oğlumu adet tarihine iki gün kala ikinci çizgi çok hafifti öğrenmiştim. Kızımı adet tarihime bir hafta kala hafif çizgi ile öğrenmiştim. Bunda farklı bir durum var yahut yaş ilerliyor adetler sapacak mı artık bilemedim. Sonuçta herseyin bir ilki var. Fakat hiç hasta olacakmış gibi hissetmiyorum, hani belirtikeri vardır bilirsiniz.
Neyse uzun lafın kısası ptesi belli olacak belki bir de haziran annesi olurum foruma bakayım dedim :) Heyecanlarınız beni eski günlerime götürdü. Herşey gönlünüzce olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…