- 12 Şubat 2016
- 164
- 48
- 18
- 37
- Konu Sahibi oglumherseyim
-
ve en büyük belirti de çok sık idrara çıkmam gece bile uyanıp gidiyorumo zaman bir-iki gün daha bekleyin derim tavsiyem çünkü bazen hava değişimi stresste etki yapıyo.
2 hafta sonra yada 2,5 hafta sonra net bi kalp sesi duyarsın canım hayırlısıyla :)1Eylül canım son adet tarihim bir hafta geçti adet günümdende
İnşallah canım önümüzdeki değil de sonraki salı yada çarşamba gitsem olurmu ayın 18yada 192 hafta sonra yada 2,5 hafta sonra net bi kalp sesi duyarsın canım hayırlısıyla :)
olabilir ama hemen hemen adet belirtileriyle aynıdır gebelik belirtileri. sık idrara çıkma ilerleyen zamanlarda biraz daha yoğunlaşıyo çocuk baskı yapıyo idrar kesesine şu an bana yaptığı gibi :)ve en büyük belirti de çok sık idrara çıkmam gece bile uyanıp gidiyorum
yani bana kalsa ben giderdim dayanamazdım ama konrollerini yapan doktorda sana net bi tarih verir diye düşünüyorum. sen 18-19 gibi git istiyosan doktor yönlendirme yapar seni :)İnşallah canım önümüzdeki değil de sonraki salı yada çarşamba gitsem olurmu ayın 18yada 19
İnşallah canım önümüzdeki değil de sonraki salı yada çarşamba gitsem olurmu ayın 18yada 12 hafta sonra yada 2,5 hafta sonra net bi kalp sesi duyarsın canım hayırlısıyla :)
İnşallah canım bende çok merak ediyorum da işte :)yani bana kalsa ben giderdim dayanamazdım ama konrollerini yapan doktorda sana net bi tarih verir diye düşünüyorum. sen 18-19 gibi git istiyosan doktor yönlendirme yapar seni :)
şimdi benim randevuma daha 9 gün var ayda bir gidiyorum yani 3 haftada bir ben şimdi bile hep bakmak istiyorumki 13 haftam kaldı inşallah :) bulantılar başladığında kendini hatırlatıcak burdayım dicek ama bulantılar kesilince hep acaba bişey mi oldu korkusu olucak bende oldu hatta el döppleri almayı düşündüm kalp atışlarını dinlemek için ama şimdi karnımı yerinden oynatıyo burdayım diye. neden yazdım bunları sabretmeniz gerekicek. daha 5 haftalık gebesiniz ve daha 35 hafta var önünüzde rabbim sağlıkla kucağınıza versin inşallah :)İnşallah canım önümüzdeki değil de sonraki salı yada çarşamba gitsem olurmu ayın 18yada 1
İnşallah canım bende çok merak ediyorum da işte :)
Amin inşallah canım Allaha emanet ettim başka yapacak birşey yok :)şimdi benim randevuma daha 9 gün var ayda bir gidiyorum yani 3 haftada bir ben şimdi bile hep bakmak istiyorumki 13 haftam kaldı inşallah :) bulantılar başladığında kendini hatırlatıcak burdayım dicek ama bulantılar kesilince hep acaba bişey mi oldu korkusu olucak bende oldu hatta el döppleri almayı düşündüm kalp atışlarını dinlemek için ama şimdi karnımı yerinden oynatıyo burdayım diye. neden yazdım bunları sabretmeniz gerekicek. daha 5 haftalık gebesiniz ve daha 35 hafta var önünüzde rabbim sağlıkla kucağınıza versin inşallah :)
Yanlış hatırkamıyorsam 5. Haftada duyuluyordu.Merhaba kizlar
Kese icinde bebegi kacinci haftada gördünüz? Kalp atışlarını kacinci hafta da duydunuz?(karından ultrasonda)
Beni adet günüm yarın çıkar mı acabaTest yaptim ve hamileyim 4 haftalik
Döllenmenin zamanına göre çıkabilir. Hafif te olsa bir çizgi çıkabilir fakat çıkmaması da değilsiniz anlamı taşımıyor. Gecikmesini beklemek lazım bşr hafta yada 10 gün sonuç kesinleşmesi için idrar testi içinBeni adet günüm yarın çıkar mı acaba
Hayırlı ve sağlıklı olsunTest yaptim ve hamileyim 4 haftalik
Düzeltiyorum karından kıamını gözden kaçırmışım. Alttan 5 hafta, karından en az 6. HaftadaYanlış hatırkamıyorsam 5. Haftada duyuluyordu.
Vallahi benim de dündü adet günüm ama çok düzenli dir. Olmadığında zaten anladım. Bir de kasiklarim da iğne gibi batma lar oluyorduBeni adet günüm yarın çıkar mı acaba
Ben de ikizlerim ve ikizler annesinolacagumins bebekler de ikiz olurBen de çok yeni öğrendim 4 haftalık hamileyim.. Bir ikizler olarak ikizler annesi olmak epey zor olacak diye düşünüyorum siz ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?