- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #2.021
Okuyayim canim.. okuyorum bir cok sey su anda. ALLAH yar ve ysrdimcim olsun insallahÇocuğun anne rahmine girecegi gün bellidir aslında 5.gun emnriyosu olupta 3 tane transfer olanda da negatif sonuc alinabiliyor. Hakkinda hayirlisi olsun. Insallah seninde bebeginin anne karnına düsme günü bugündür. Gitmeden bir meryem süresi oku canim
Şimdi onu konusuyordum bir arkadasimla asilamada cok sıkış dediler icime transfer gerceklesti tuvalete zor yetistim. Ben az su icicem 500 ml falan hemen kalkmamak icin3.gün oluyor valla en sıkıntılı işlem yumruta yerleşyitme oldu çünkü tuvalete sıkışık gel dediler, ben evden sabah tuvaltesine çıkıp saat 8 den 9 a kadar su içtim acayip sıkıştım. o çok zorladı
birde orada 10 a kadar bekledik mi aslında o kadara gerek yokmuş, sadece doktorun rahimi görebilmesi için önemliymiş skışıklık bebek tutunmasıyla alakası yokmuş :)
hafif sıkışıklık hissetmek yeterli ona göre hazırlanyın kendinizi,
Amin cümlemizinkini inşallah canımHayırlı olsun Allah emeklerini boşa çıkarmasın arkadaşım
Maşallah benim 10 yumurta agrisina duramadm allah kolaylık versin dinlendirmek en dogrusu olur bencedeDoktordan çıktım arkadaslar cuma sabah 8 de opum var tahlillerime gore de catlatma ignemi 3.30 da alicam.. 30 40 tane yumurta var dedi doktor transfer olmayabilir dedi.. su toplama riskini ortadan kaldirmak icin ne yapabilirim
Toplamadan sonraki ağrısına mi önce miMaşallah benim 10 yumurta agrisina duramadm allah kolaylık versin dinlendirmek en dogrusu olur bencede
Cok Sağol cnm yarin baktiricam yine bakalim ama düşükle sonuclandi buyuk ihtimal.Bal10cukkk canım duyduğumdan beri ne yazacağımı düşündüm ama söylenecek tek söz Allah büyüktür sabrını artırsın inşallah
annemsu canım geçmiş olsun sabah Bi daha baktır eğer değerde yükselme varsa depo progrsteron yapabilirler kanamayla hamilelik geçiren çok kişi var değeri görmeden umutsuzluğa kapılma canım
Rabbim yar ve yardımcın olsun canım inşallah hayırlı güzel sonuçlar alırsınCok Sağol cnm yarin baktiricam yine bakalim ama düşükle sonuclandi buyuk ihtimal.
Canim inşallah bebisin sana sıkı sarılır ve digada birakmaz. Allahim yardimcin olsunKizlar, klinikten aramislar esimi. Tek dollenen yumurtam vardi. Ve cok iyi bolunmus demisler esime. 12 de transfer olacakmis. Tek embriyom var umarim hersey yolunda gider. O embriyo bana cektiyse asla mucadeleyi birakmaz benim gibi inatci ve gucluyse olur insallah Allahin izniyle...Hayirlisi olsun
Sagol canim bitti transfer.. gonderdiler minigi.. insallah inat eder tutunur bana..birakmaz beni..Canim inşallah bebisin sana sıkı sarılır ve digada birakmaz. Allahim yardimcin olsun
Cnm eczanede protain var toz seklinde getirip suyla karistiriyorsun onu icersen sana hic bişey olmaz bir zararida yok. Bende su her seferinde toplanir ama onlem aliyorum. Gunde uc defaya kada icebilirsinDoktordan çıktım arkadaslar cuma sabah 8 de opum var tahlillerime gore de catlatma ignemi 3.30 da alicam.. 30 40 tane yumurta var dedi doktor transfer olmayabilir dedi.. su toplama riskini ortadan kaldirmak icin ne yapabilirim
İnşallah cnm bir mucizeye ihtiyacim varRabbim yar ve yardımcın olsun canım inşallah hayırlı güzel sonuçlar alırsınYüreğini ferah tut inşallah bi mucize olur
Ikiside opu dan sonra kötü bir gece gecirdim agri eşigim yuksektir bide. Gozun korkmasin kisiden kisiye de degisirToplamadan sonraki ağrısına mi önce mi
Sagol canim bitti transfer.. gonderdiler minigi.. insallah inat eder tutunur bana..birakmaz beni..
Adi ne cnmCnm eczanede protain var toz seklinde getirip suyla karistiriyorsun onu icersen sana hic bişey olmaz bir zararida yok. Bende su her seferinde toplanir ama onlem aliyorum. Gunde uc defaya kada icebilirsin
Hayırlı haberlerini de alırız inşallah canım Rabbim gönlüne göre versin.Sagol canim bitti transfer.. gonderdiler minigi.. insallah inat eder tutunur bana..birakmaz beni..
Sagol canim benim.. insallah bakalim bitti islem simdi dinleniyorum odada tutuyorum cisimi. Ne kadar tutarsam o kadar iyiymisHayırlı haberlerini de alırız inşallah canım Rabbim gönlüne göre versin.
Klinige geldim 1 saat evvel..su icmeye basladim.esimle embriyolof ve dr ile kojustuk.bize fotosunu gosterdiler embriyonun bastan sona... moral verdi dr.guclu ve moralli ol pozitif ol dedi.. sonra aldilar beni yine odaya giyimdim.oturdum dua ettim..konustum yuce Allah ile.. insirah duasini okudum bol bol.. hemsire geldi yanima goturdu bemi ameliyat haneye. Her adimim besmele ile yaptim..yattim masaya dr geldi ve islem basladi. 10 dakika surdu... sonra yatagima getirdiler beni su anda da sizle yazosiyorum.hepsi bu..Anlatsana biraz neler yasadin bugun?
Cok sıkışık miydin canim. Ne kadar su ictin mesela. Transfer ettikten sonra sedye ilemi yoksa yuruyerek mi odana gectin?Klinige geldim 1 saat evvel..su icmeye basladim.esimle embriyolof ve dr ile kojustuk.bize fotosunu gosterdiler embriyonun bastan sona... moral verdi dr.guclu ve moralli ol pozitif ol dedi.. sonra aldilar beni yine odaya giyimdim.oturdum dua ettim..konustum yuce Allah ile.. insirah duasini okudum bol bol.. hemsire geldi yanima goturdu bemi ameliyat haneye. Her adimim besmele ile yaptim..yattim masaya dr geldi ve islem basladi. 10 dakika surdu... sonra yatagima getirdiler beni su anda da sizle yazosiyorum.hepsi bu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?