2017 Kasım ayında tüp bebek tedavisine başlıcak olanlar

Tabi canım çok haklısın Allah yardımcınız olsun işte az çok olması önemli olmuyo kaliteli embiryo olsun yeter ya. Bu sefer olur insallah son olur sizinde.

İğnelere dvm cnm birkaç gune opu olurm. Amhı 3. Kez yaptrdm 1.8 1.15 ve en son yine 1.8 cıktı. En son memorilda yaptrdm bnm en fazla 7 yum oluyor o da küçükler yetişeblrse. Belki de 3-4 tane toplanacak. Sen ne durumdasn
Bende bugun ataşehir memorıelde oldum opu

Maşallah sende pek ağrı olmadi sanirim

Benim dun opu oldu. 27 yumurta toplandi 24u dollendi ama tabi onemli olan 5. Gune kac tanesi gelebilecegi. Biz de 1 tane olsun kaliteli olsun diye dua ediyoruz. Sen kac yasindaydin ki amh dusuk geldi bana sasirdim
Ohh ne guzel inş 5. Güne cok sayıda embryn ulasır cnm. Bn 30 yasındym yasıma göre rezerv az malesef inş bir tane bile olsa bana bebek olabileck bir embrym olur

Kapa gözünü otur oturdugun yerde

Cnm benim mümkün olsa oradan cik diycem..benim ilk tedavim öyleydi benimla iyi ilgilenmediler ikinci denemde baska yere gittim baska yerde yaptirdim ve cok memnunum.. icinede sinmesi lazim.
aslında en çok içime sinen orası olmuştu ama bu asistan beni çıldırtıyor ya bir hafta oldu bidefa arayıp ne yapmam gerektiğini söylemedi mesela opu olacağım gün eşimin perhiz yapması gerekiyor mu bilmiyorum yada ogün aç mı gitcem kaçta gitcem hiçbirşey bilmiyorum

Aç gitceksin canım 12 den snra bsy yeme içme dıyolar. Bnm eşim 2 gün önce yaptı o işi. Bizede demedıler eşim sordu doktora. Bugün yap o işini diye. Bugün de opu oldum işte

Cnmm bn senin sonucunu kaçırdım n oldu kanaman?
Benim kanamam devam ediyo klinikten bana bebek tutunmus ama dusukle sonuclaniyo denildi yane 3-4 ay sonra tekrar denicez inşallah. . Benimki olmadi bu sefer ama Allahim tedavi sürecindeki arkadaslarimin yuzunu güldürür inşallah..her bir positiv bana guc veriyo

Orada nasıl oluyo bilmiyorum ama ben almanyadayim burada herseyi sana yazili olarak veriyorlar kan vermeyi falan direk klinige gidince cagiriyorlar cok ilgileniyorlar ama iste benimde ilk deneyimim baska yerdeydi ve senin dedigin gibi bana hemsireler hic bilgi vermediler tedavimi o yuzden yanlış yaptim hep..doktora soyleyincede toz kondurmadi hemsirelere..

Kizlar özür dileyerek bisey sorucam acayip sekilde goguslerim agriyor ic camasiri giyemiyorum neden aceba ilaclar yapar miki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…