- 28 Aralık 2015
- 1.555
- 1.102
- 133
- 32
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #2.181
Nasıl gecti opun cnmOh masallah valla. İnşallah çokta 5. Gün embryosu olur. Valla canım ilk denemem 5. Güne gelır ınsallah bugun oldum opu
Tabi canım çok haklısın Allah yardımcınız olsun işte az çok olması önemli olmuyo kaliteli embiryo olsun yeter ya. Bu sefer olur insallah son olur sizinde.Valla biz de keske oh cekebilsek canim. Ilkinde de 10 embriyo dollenmisti ama 3. Gunden sonra hepisinin gelisimleri geriden gelmeye basladi. Iki transferim de negatif sonuclandi o yuzden. Spermlerimizde sikinti. Insallah bu sefer kaliteli embriyo elde edebiliriz20 tane olacagina bir tane kaliteli ve saglikli olsun diye dua ediyoruz
Bende bugun ataşehir memorıelde oldum opuİğnelere dvm cnm birkaç gune opu olurm. Amhı 3. Kez yaptrdm 1.8 1.15 ve en son yine 1.8 cıktı. En son memorilda yaptrdm bnm en fazla 7 yum oluyor o da küçükler yetişeblrse. Belki de 3-4 tane toplanacak. Sen ne durumdasn
Gayet iyiydi canım. Opudan çıkınca bşy dıyolar gülüyorum.bayan diyo ayılınca herkeste bi gülme var diyoNasıl gecti opun cnm
Maşallah sende pek ağrı olmadi sanirimGayet iyiydi canım. Opudan çıkınca bşy dıyolar gülüyorum.bayan diyo ayılınca herkeste bi gülme var diyosonrada kahvltı getirdıler yaptım. 1 2 dk yurudum üstümü giydım eve geldık. Deminde markete gttım gldım smdı uzanıyorum canım
Olmadı canım var ağrı varda ole çok yok. Çok hafif yani rahatsız etmiyorMaşallah sende pek ağrı olmadi sanirim
Sen nasıl oldun rahatız oldun mu ağrı falanMaşallah sende pek ağrı olmadi sanirim
Benim çok agrim vardı duramadimmm bile. Çok şükür şimdi iyiyim. C.tesi transfer varSen nasıl oldun rahatız oldun mu ağrı falan
Ohh ne guzel inş 5. Güne cok sayıda embryn ulasır cnm. Bn 30 yasındym yasıma göre rezerv az malesef inş bir tane bile olsa bana bebek olabileck bir embrym olurBenim dun opu oldu. 27 yumurta toplandi 24u dollendi ama tabi onemli olan 5. Gune kac tanesi gelebilecegi. Biz de 1 tane olsun kaliteli olsun diye dua ediyoruz. Sen kac yasindaydin ki amh dusuk geldi bana sasirdim
Değişiyor işte kişiden kişiye. Hadı hayırlısı olsun canım benim. 5. Gün embriyosumu olcakBenim çok agrim vardı duramadimmm bile. Çok şükür şimdi iyiyim. C.tesi transfer var
Kapa gözünü otur oturdugun yerdeah ben cok hatalıyım o konuda tembellık yaptım...ha bugun ha yarın derken sabah aradılar 12 de orda oldum.kaldı tüm işler.. evimi görsen valla rezıl durumda..cok kızdım kendıme...dusunuyorum süpürge makınası ıle gecsem acaba yorarmıyım.. yoksa kapa gözünü otur mu demeliyim
Kapa gözünü otur oturdugun yerde[/QUOTE
Tamam
Yok canım acıbadem maslak ta yaptırıyorum ama memnun değilimCanım sen beylikdüzü medicana da başlamış tın dimi
aslında en çok içime sinen orası olmuştu ama bu asistan beni çıldırtıyor ya bir hafta oldu bidefa arayıp ne yapmam gerektiğini söylemedi mesela opu olacağım gün eşimin perhiz yapması gerekiyor mu bilmiyorum yada ogün aç mı gitcem kaçta gitcem hiçbirşey bilmiyorumCnm benim mümkün olsa oradan cik diycem..benim ilk tedavim öyleydi benimla iyi ilgilenmediler ikinci denemde baska yere gittim baska yerde yaptirdim ve cok memnunum.. icinede sinmesi lazim.
Cnmm bn senin sonucunu kaçırdım n oldu kanaman?Kapa gözünü otur oturdugun yerde
Aç gitceksin canım 12 den snra bsy yeme içme dıyolar. Bnm eşim 2 gün önce yaptı o işi. Bizede demedıler eşim sordu doktora. Bugün yap o işini diye. Bugün de opu oldum işteaslında en çok içime sinen orası olmuştu ama bu asistan beni çıldırtıyor ya bir hafta oldu bidefa arayıp ne yapmam gerektiğini söylemedi mesela opu olacağım gün eşimin perhiz yapması gerekiyor mu bilmiyorum yada ogün aç mı gitcem kaçta gitcem hiçbirşey bilmiyorum
Kac tane toplandi cnmDeğişiyor işte kişiden kişiye. Hadı hayırlısı olsun canım benim. 5. Gün embriyosumu olcak
Benim kanamam devam ediyo klinikten bana bebek tutunmus ama dusukle sonuclaniyo denildi yane 3-4 ay sonra tekrar denicez inşallah. . Benimki olmadi bu sefer ama Allahim tedavi sürecindeki arkadaslarimin yuzunu güldürür inşallah..her bir positiv bana guc veriyoCnmm bn senin sonucunu kaçırdım n oldu kanaman?
Orada nasıl oluyo bilmiyorum ama ben almanyadayim burada herseyi sana yazili olarak veriyorlar kan vermeyi falan direk klinige gidince cagiriyorlar cok ilgileniyorlar ama iste benimde ilk deneyimim baska yerdeydi ve senin dedigin gibi bana hemsireler hic bilgi vermediler tedavimi o yuzden yanlış yaptim hep..doktora soyleyincede toz kondurmadi hemsirelere..aslında en çok içime sinen orası olmuştu ama bu asistan beni çıldırtıyor ya bir hafta oldu bidefa arayıp ne yapmam gerektiğini söylemedi mesela opu olacağım gün eşimin perhiz yapması gerekiyor mu bilmiyorum yada ogün aç mı gitcem kaçta gitcem hiçbirşey bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?