- 10 Ekim 2017
- 1.044
- 802
- 53
- 34
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #2.221
Evet canım devam zaten. İnsallah son olur bu tedavilerimizEvet kesinlikle moral herseyin basi... moralsiz olunca hersey kotu geliyor.neyse dusunmemek lazim fazlada.. madem doktorun iyi sen tedavine en iyi sekilde devam et. Bu zorluklarida asacagiz insallah bir gun hepsi gececek..
Aynen valla kaç para olursa olsun yeterki tutsun diyoruz. Onlar yüzünden biz üzülcez sonra. Kımın umrunda sanki tutup tutmayacağı. Takma bosver canımGerçekten öyle canım parayı gözümüz görmedi yeter ki tutsun dedik ama zaten bu sinir stresle olacağı varsa bile olmaz
Canım benim hayırlı olsun tedavin bu son olsun inşallah kucağımız bebekle dolsun...ben ilk tüp bebek yaptığım zaman ki doktorum sadece hormonlarımıza ve eşimin değerlerine göre bakıp tüp yapmayın normal deneyin dedi ama benim eşim denizci zamanımız kısıtlıydı bende çok istiyorum diye yaptık bana %80 olur dedi 3. Gün embriyosu 2 tane koydu çok iyi kalite dedi ama nasip olmadı...2. Denemem dondurulmuşlarla onda da 3 koydu yine olmadı ben 3 sene ara verdim sonra buarada 9 tane doktor gezdim Prof. Doçent kalmadı yani sonra en son bi doktora yönlendirdiler beni ilk defa o dedi çikolata kistin var diye 4 cm yakın sol yumurtalıkta dedi..normal yolla hamile kalırsın ama eşin denizci 1 yıl düzenli ilişki lazım dedi...sonra ben şimdi ki doktoruma gittim bahçeci kliniğinde bana hep sakin olmamı söyledi o kadar güven verdi ki Allah bin kere razı olsun vesile oldu bize..32 yaşındayım amh ilk baktıklarında 3,20 çıkmıştı doktor süper ama sol kistinle uyumlu değil test dedi bidaha merkezde yaptık 2,46 çıktı yine iyiydi şükür..ağustosta başladım Önce topladı yumurtaları sonra eylülde histereskopi yaptı kesi attı bebeği koyacağı yere kanlansın Canlansın diye kasım 7 de transfer yaptı 5. Gün embriyosuydu 7 yumurtamdan tek kalmıştı...binlerce kez şükürler olsun Rabbime nasibimizde şimdi varmış..sakın üzülme olumsuz olma Allah ın izniyle gelecek bebeğincnm bnmde sag ve sol yumurtalıgım da 1 -1.5 cm gbi cıkolata kıstı varmıs ama ben hısteroskopi fln olmadım. doğal yolla gebe kalamama nedenım, bu kıstlerın yapısıklık olustrma ıhtımalınden kaynaklanyr olblr dedıler. bnde bırkac gun snra opuya gırecegım haftaya da transferım olacak ıns. bu 2. tüp bebegım ılkı negatf oldu sımdı sıfırdan basladık. cıkolata kıstıne daır cok bılgım yok sende mu ı bu yuzden tup bebek yaptın? bıze basta sebepsiz ınfertilite dendi, snra spermlerde dusukluk dendı sımdıde cıkolata kıstı. valla sorunumuz hangısı ınan bılmıyrm. birde bnm amh 1.8 ama ultrosanda gorunen folıkul amh degerıne gore daha az. bunun sebebı de acaba kıstler mı?
Bende anlamış değilim, iğnelerimi bizzat Prof kendisi yapıyor ve herşeyi tek tek kendisi izah ediyor. Perhize varana kadar eşimle de kendisi konuşuyor. Ve en ufak ayrıntıyı unutsa, ya kendisi arıyor beni ya da asistanı. Arkadaşın yazdıklarını okuyorum, şaşırıp tekrar okuyorum. Bu kadar stresli bir dönemde, resmen daha fazla stres yüklüyorlar kızcağıza. Ben bu durumu kabullenemiyorum.O da yer yer degisiyor iste.. ben o yuzden bilhassa kalabalik birmerkez istemedim. Cunku ilgi az olacakti ve ben moralim bozulacakti cunku oyle seylere ben cok kafami takarim.. anlamiyorum ya boyle hassas bir tedavide nasil hastalari ile ilgilenilmez... cok sinir oluyorum,, o kadinin psikolojisi zaten dipte boyle sey mi olur..
İnşallah yarin son kan vercem bakalım hakkimda hayırlısı olsunCnmmm bnmmm işallahhh bebişinnn sıkı sıkı tutunurda düşmezz ne kanamaları olanlarrr var ama bebekleriiii sıkı sıkı tutunuolarrr umarımmm güzel haberlerini alırız...
Benimde c.tesi 8 tane var suan dollenenCumartesi bnm de transfer var hayirlisiyla.
Senden kac yumurta toplandi? Suan gelisimleri nasil?
Yarin 4. Gün olacak iste gelişimleri iyi kalitesi de iyi dediler yarin anlasilir bide bugün aradiklarinda sorarim tekrar kac tane transfer olacak sana?Cumartesi bnm de transfer var hayirlisiyla.
Senden kac yumurta toplandi? Suan gelisimleri nasil?
Kaçıncı gün olarak donduruldu canmBenimde c.tesi 8 tane var suan dollenen
Dondurulmadi taze daha sali toplandıKaçıncı gün olarak donduruldu canm
Seninde mi yarin?İyi bakalım canm hayırlısı insallah birlikte gün sayacaz
Hadi bakalim hakkimizda hayırlısı olsun. Kalçadan iğne vuruluyormusun?Yok benim transfer bugun dondurulmuşlarla transfer olacam bende
Cnm allah yardumcin olsun bebisin sana sıkı sıkı sarılır inşallahKızlar benimde bugun transferim var dualarına Benide eklerseniz sevinirim ben heyecandan uyuyamıyorum suan
Benim ki cok yakti bu seferr bayginlik gecirdim resmen hangi igne? Hergun mu vurduruyorsunBen yaparken hiç ama hiç hissetmiyorum canm ama suan oturamiyorum bile iğne yerleri cok morardı ve cok acıyor oturamiyorum bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?