2017 Kasım ayında tüp bebek tedavisine başlıcak olanlar

yok canim ben sadece clexane ve progestan iğne kullaniyorum. Ayrica bikac hap kullaniyorum. Aslinda sormak istedigim şey hani surekli yatmak gerekiyor mu vs gibi seylerdi
Canim hep duyduğum su ilk iki gün dinlenmek. 2.ci gunden sonra kalk yemek yap otur hafif evde dolan diyorlar rahime kan gitsin diye

Canım peki yerleşme kanaması oldu mu sende? Yarın 5. Günüm aynı belirtiler var seninle, ama ben transferin ertesi gününden beri çalışıyorum. Yatmadığım için tutmayacak diye de korkuyorum

Canım peki yerleşme kanaması oldu mu sende? Yarın 5. Günüm aynı belirtiler var seninle, ama ben transferin ertesi gününden beri çalışıyorum. Yatmadığım için tutmayacak diye de korkuyorum
Yok canım çok şükür bir kanamam lekem olmadı..sakın kendini stres yapma nolur dua et bol bol ooo burda neler okuduk yerinden kalkmayıp negatif alan da var senin gibi çalışıp pozitif alanda yeter ki Rabbim ol desin..keyfini çıkar sonuca kadar zaten hamilesin ondan sonrada devam edecek inşallah..sadece uzanma ağır kaldırma mümkün olduğunca ayakta fazla kalma Allah a emanet zaten olacağı varsa olur sen pozitif ol yeter olacak de..inşallah sıkı sıkı tutunduğunu haberini de alırız

Allah kucağına almayı nasıp etsın canım. Bilgi verdiğin içinde tesekkurler. Bn dondurmadan ypcam salı gnu transver. Ama okuduğum kadarıyla donmuşların şansı daha yüksek gbı
Canım sağolasın darısı hepinize olsun Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah...hiç öyle düşünme önemli olan pozitif olman İnan söylemesi kolay diyorsunuz biliyorum ama ben hep öyle oldum elimi koydum karnıma Rabbim can ver diye dua ettim hepinize hala ediyorum

Kizlar cok kotuyum
Yarın sabah transferim var ve bugun cok yogun olmakla birlikte 2 gundur yemyesil akintim var ama bugun ozellikle saatte bir gunluk pedi degistirecek kadar cok geliyor o derece. Kasinti falan yok simdilik. Acaba mantar mi oldum? Yarinki transferim iptal olacak diye cok korkuyorum

Allah kucağına almayı nasıp etsın canım. Bilgi verdiğin içinde tesekkurler. Bn dondurmadan ypcam salı gnu transver. Ama okuduğum kadarıyla donmuşların şansı daha yüksek gbı
benim dondurulmuş emriyolarım 5 tanesine de genetik testi yapmışlardı bakalım nasibimizde varsa 25 veya 26 sı gibi adet olunca gidicem doktora aralıkta yapar transferi nasşpse bşr aksilik çıkmazsa

Kahverengi lekelenmeler yaşıyorum bu yüzden çok korkum var yardımcı olurmusunuz sizin belirtileriniz neler
canım doktoruna söyledin mi bende de vardı doktorum sabah clexan akşam coraspirin vermişti doktorumu arıyınca coraspirini bıraktırmıştı ve dinlen demişti sonra evde gebelik testi vardı onu yaptım pozitifi görmüştüm ve 7. günümdeydim belki ne biliyim tutunma kanamasıdır olamaz mı dr ne dedi ?

amin canım hayırlısı olsun rabbim sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin

biliyomusun o hiç belli olmuyo rabbim ol derse oluyor benim gittiğim dr ben arkadaşıma söyledim oda gitti. dr onu muayene ettiğinde sen nerdesin neredeyse menepoza giriceksin dedi 4 tane yumurta toplandı kızdan 2 si kaliteliydi yumurtaların emriyolarınında 1 iyi kalite diğeri orta kalitedeydi. 5. gün transferi yapıldı hamile kaldı kız hatta doğum bile yaptı benim donduruldu tuttu bebeğim ama 18 haftada kesesi patladığı için kucağıma almak nasip olmadı rabbim vericekse veriyor vermiceksede vermiyor bizim için hayırlı olanı en iyi rabbim bilir bizlere dua etmekten başka bir çare kalmıyor

Cnmmmm mantar bile olsannn transferin iptal olmuoooo mantarla bebege hiç bi etkisi yokkk bn kızımın transferinde hem iç hem dış mantar olmuştm zaten tutucaksa tutuo ferah ol sen...

Cnmmmm mantar bile olsannn transferin iptal olmuoooo mantarla bebege hiç bi etkisi yokkk bn kızımın transferinde hem iç hem dış mantar olmuştm zaten tutucaksa tutuo ferah ol sen...
canim Allah senden razi olsun suan transfer saatini bekliyorum ve karalar baglamistim, bastan tutmiycak falan diye dusunuyodum yikilmis durumdaydim ta ki senin mesajini gorene kadar. Allah razi olsun icimi ferahlattin umudumu yeserttin

benim dondurulmuş emriyolarım 5 tanesine de genetik testi yapmışlardı bakalım nasibimizde varsa 25 veya 26 sı gibi adet olunca gidicem doktora aralıkta yapar transferi nasşpse bşr aksilik çıkmazsa
Hadı hayırlsı olsun canım güzel haberlerini duyarız burdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…