- 3 Aralık 2013
- 2.203
- 1.995
- 83
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #2.301
Beylikdüzü medicana 1tane koydularSen nerde ya
Kaç tane koyduracaksin daha önce kactane koydular?nerde tedavi gördün
Evet canım az kaldı zaman geçmek bilmiyo korkuyurum kötü haber almaktansen ne durumdasinAyy az kalmış ne güzel. Güzel güzel haberler alalım bu ay inşallah..
İyi düşün iyi olsun canımEvet canım az kaldı zaman geçmek bilmiyo korkuyurum kötü haber almaktansen ne durumdasin
34 yaş altına 1 tane koyuyorlarmis yasakmis galiba biz ısrar ettik öyle 2 tane koydularİyi memnun kalman güzel canım bende çok memnunum hastanemden ama tek emriyo konusunda ısrarcılar oyüzden başka bi hastane araştırıyorum
Canim acibadem i tavsiye ederim eğer yakışanı bence oraya gidinBeylikdüzü medicana 1tane koydular
Biz hep 2 istedik ama kabul etmediler
Şimdi ise
2 isticez kabul etmezlerse başka biyerle baslamak istiyoruz
Hep hayal kırıklığı olduğu için korkuyorum canın iyi düşünmeye çalışıyorum ama herseye hazırlıklı olmaya çalışıyorum insallahİyi düşün iyi olsun canım
Hiç kötü bişey düşünme
Bana da bir tane transfer ettiler. O yüzden ben pek umutlanamadım, bir de ilk denemem. Bakalım 25. inde alıcam ben sonucumu. Bir de internetten araştırdıkça moralim bozuluyor..34 yaş altına 1 tane koyuyorlarmis yasakmis galiba biz ısrar ettik öyle 2 tane koydular
Anladım canım inslalh 2 bebeğin de sıkı sıkı tutunur sana34 yaş altına 1 tane koyuyorlarmis yasakmis galiba biz ısrar ettik öyle 2 tane koydular
Belirti var mı canın .. bol bol dua edelim inşallah hayırlı haberler alirizBana da bir tane transfer ettiler. O yüzden ben pek umutlanamadım, bir de ilk denemem. Bakalım 25. inde alıcam ben sonucumu. Bir de internetten araştırdıkça moralim bozuluyor..
İnşallah canim sağlıklı olsun da hayırlı artikAnladım canım inslalh 2 bebeğin de sıkı sıkı tutunur sana
Aslında internete çok bakmamak gerekiyor ama bakıyoruz işte bende oyleydimBana da bir tane transfer ettiler. O yüzden ben pek umutlanamadım, bir de ilk denemem. Bakalım 25. inde alıcam ben sonucumu. Bir de internetten araştırdıkça moralim bozuluyor..
Belirti derken okuduğum hiçbir belirti yok. Adet olacakmış gibi sancım var sürekli o kadar. Doktoruma sordum ama hiçbir ehemmiyeti yok bu söylediğinin test gününü bekle dedi..Belirti var mı canın .. bol bol dua edelim inşallah hayırlı haberler aliriz
Sürekli belirti arıyoruz aslında kendimizi dinlememiz gerekAslında internete çok bakmamak gerekiyor ama bakıyoruz işte bende oyleydim
2.tüp bebeğimde transferden sonra hiç elime almıcam telefonu
Aynen canim bende de bel ağrısı oluyo normalmis bunlarla kafamı zi yormamamiz gerek akışına bırakalımBelirti derken okuduğum hiçbir belirti yok. Adet olacakmış gibi sancım var sürekli o kadar. Doktoruma sordum ama hiçbir ehemmiyeti yok bu söylediğinin test gününü bekle dedi..
Hayırlı olsun canın çok sevindim darısı bizim gibi bu yolda ugrasanlarin başına insallah❤Kızlar bende pco hastasıyım eşimde morfoloji problemi var 1 düşük ve bir başarısız aşılamam oldu şu an Bülent tıraşa tüp bebek yaptırdım kanda beta hcg 2000 çıktı çok şükür inşallah herşey güzel devam eder hepimizin saglıklı bebeklerimiz olur
Yerleşme kanaması olabilir canım çok dikkat et ihmal etme yine de doktoruna danisKahverengi lekelenmeler yaşıyorum bu yüzden çok korkum var yardımcı olurmusunuz sizin belirtileriniz neler
Hayırlı olsun canın çok sevindim darısı bizim gibi bu yolda ugrasanlarin başına insallah❤
Belirtilerin neydi canım belki bize bibumit olursun☺Amin canım çok saol inşallah bende çok ümitsizdim ama inş şu anlık iyi sonuç aldım darısı hepinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?